Siemens ME30000TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı Mavi/Gümüş Yorumları

Siemens ME30000TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı Mavi/Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    Güzel ürün

    Yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz memnunuz, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2014
    bayıldımm

    dün siemens bu katı meyve sıkacağını öğlen siparişini verdim valla akşam da geldi öncellikle çok tesekkür ederim hızlı teslimat için ürün çok güzel sessiz dün hemen kullandım yalnız köpük ayrıcı oldugu halde yine köpük oldu ve posa atma işleminde kutuya hepsini atmadı biraz sorun oldu belki ilk kullanımda fazla meyve sıktım ondan yine de beğendimm

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2014
    Kesinlek alınır.

    Anneme hediye olarak aldım. Makine çok sessiz, hızlı. Hiç köpüğü yok. Çok güzel bir ürün. En yakın zamanda kendimede alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    Gerçekten çok iyi

    Sessizliği konusunda gerçekten harika, taze sıkılmış meyve suyunu oğlumdan önce ben içmeye başladım. Ürünün tek sıkıntısı azda olsa meyve suyunun çıkış ucundan damlatması

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2013
    çok güzel

    katı meyve sıkacağı olarak bir çok markaya baktık ama iyi ki bunu almışız. Gerçekten çok başarılı ve güçlü bir cihaz.tavsiye ederim, taze meyve suyunun yerini hiç bişey alamaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2013
    siemens kalitesi

    ürün son derece başarılı ve muadillerine göre oldukça sessiz. ufak bir öneri: sürahisinin kapağını kapalı şekildeyken bardağınıza doldurusanız, meyve suyunuz köpüksüz oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2012
    Harika

    Çok araştırdım. 2 yaşında oğlum olduğu için özellikle aldım. Siemens kendini kanıtlamış bir marka zaten. Fazla sesi yok. Temizlemesi çok kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2012
    simens kalitesi

    muhteşem bir ürün ailecek çok sağlıklı beslenir olduk kesinlikle tavsiye ederim. tek sıkıntısı (bütün meyve suyu sıkacaklarında olduğu gibi) çok bulaşık çıkarması. ama duru suyla bile temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2012
    ürün çok kullanışlı

    ürünü alalı 6 ay kadar oldu meyveleri çok iyi sıkıyor ürünü almadan önce epey bi araştırma yaptım sımıens in ürünlerinin iyi olduğunu biliyordum yine yanıltmadı simens makinenin temizlemesi çok kolay kesinlikle almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2012
    ürün mükemmel

    1 aydır kullanıyoruz her sabah portakal sıkar olduk.posası ıslak diyen arkadaşlar bundan kuru olanını bulmak çok zor.beklentilerimizi tam olarak karşıladı diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2011
    HARİKA Bİ ÜRÜN

    ürün elime geçti kullandım ve gerçekten çok güzel bi ürün. en önemli özelliği xxl haznesi meyveleri bütün atıp sıkabiliyosunuz. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2010
    Kullanışlı ve İyi bir Katı Meyve Sıkacağı

    Ürünü yeni aldık, gayet güzel iş görüyor. Kalitesi ve fiyatı çok makul herkese tavsiye ederim. Katı meyve sıkacakları genel olarak aynı prototipte, aralarında pek bariz bir fark yok. Gücü 900 ve 1000 W olanları var ama sıkma konusunda yüksek devirin çok iyi olmayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2010
    kararsız kalmayın........

    ürünü kullanıyoruz.........çok ii iş görüyor....temizlenmesi çok kolay.....yalnız çekirdekli meyveleri sıkarken çekirdeklerini çıkarmayı unutmayın.....acı bir tat oluşuyor meyve suyunda.... tavsiye ederim... ....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ME30000TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı Mavi/Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ME30000TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı Mavi/Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat