Arzum AR 155 Mela 700 W 1200 ml Hacimli Kati Meyve Sıkacağı Yorumları

Arzum AR 155 Mela 700 W 1200 ml Hacimli Kati Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(135 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2014
    Teşekkürler

    Ürün çok kullanışlı teşekkür ederim kargo 4 günde elimize ulaştı güzel bir şekilde paketlenmişti hiç bir parçası eksik ve kırılmış değildi

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2014
    Arzumm

    Perşembe gece sipariş verdim pzaratesi geldi kargo iyi hızlı geldi.Bugün kullandık ilk kez fena değildi ilk kez katı meyve sıkacağı kulanndığımız için nasıl oluyor pek anlamadık ama tadı süper olan bir meyve suyu içtik.yanlız köpük olayına baya takıldım çok köpüklü bir meyve suyu oldu valla onu bilmem ama en iyi portakalı sıktı diğrelerinde parçalar attı hep posa kısmına duyurulur...yinede teşekkürler siteye güvenli ve kaliteli hizmetiniz için...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2014
    Çok güzel

    Arzum kalitesine güvenerek aldım..Hakikaten çok güzel..Posa resmen saman gibi çıkıyor..3 tane havuç attım 1 bardak suyu çıktı..Hemde 3 yıl garanti..Ayrıca kargo çok hızlı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2013
    kaliteli

    ürün hep güzel hem kullanışlı ,ben fiyatı daha uygun olarak farklı bi yerden aldım. almayı düşünenlere tavsiye ederim. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2013
    mükemmel bir ürün

    Bu ürünü aldığımdan beri sürekli kullanıyorum. Bana hiç sorun çıkarmadı. Her türlü katı meyveyi rahatlıkla sıkıyorum. Kullanımı rahat. Tavsiye ederim. Ürünün elime ulaşmasında ve teslimatında bir sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2013
    ÇOK MEMNUN KALDIM

    GERÇEKTEN NİYETİNDE BİR KATI MEYVE SIKACAĞI ALMAK OLANLAR BENCE BU ÜRÜNÜ ALSINLAR.BEN ADIM ÇOK MEMNUN KALDIM.FAZLA OLUMSUZ YORUMLARA BAKMAYIN.ALIN.BU ARADA ALDIĞINIZ MEYVENİN SULULUĞUNA DİKKAT EDERSENİZ DAHA İYİ SONUÇ ALIRSINIZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2012
    bu fiyata bu kalite.

    3 gündür kullandığım bir ürün. tereddütlü aldım ancak performansı içimi rahatlattı. karışık meyve suları oluturabilirsiniz özellikle her sıkışımda limon ekliyorum mükemmel tatlar alıyorsunuz. iki uyarım olacak; yıkama probleminden bahsedenler ürünü kullandıktan hemen sonra parçalarını musluk altına tutmaları yeter. ikinci uyarım ise köpük sorunu için; meyve suyunuzu sıktınız hemen içmeyin, siz parçaları çıkarıp yıkayana kadar köpük ve su ayrılıyor. sorun kalmıyor. dolayısıyla ürünü tavsiye ederim. afiyet olsun şimdiden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2012
    bu fiyata bu kalite.

    3 gündür kullandığım bir ürün. tereddütlü aldım ancak performansı içimi rahatlattı. karışık meyve suları oluturabilirsiniz özellikle her sıkışımda limon ekliyorum mükemmel tatlar alıyorsunuz. iki uyarım olacak; yıkama probleminden bahsedenler ürünü kullandıktan hemen sonra parçalarını musluk altına tutmaları yeter. ikinci uyarım ise köpük sorunu için; meyve suyunuzu sıktınız hemen içmeyin, siz parçaları çıkarıp yıkayana kadar köpük ve su ayrılıyor. sorun kalmıyor. dolayısıyla ürünü tavsiye ederim. afiyet olsun şimdiden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2012
    bundan iyisi meyvanın kendisi :-))

    ürünü 2 hafta önce aldım işten gelince her akşam ailecek meyva suyu içiyoruz temizlemesi ve sıkma performansı çok iyi herkeze tavsiye ederim kalite ve uygun fiyatıyla kaçırılmaz bence..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2011
    her eve lazım

    alırken çok araştırdım.en sonunda arzumda karar kıldım.markası zaten güvenmeye değer.çok kaliteli bir meyve sıkacağı.ayva dışında her şeyin suyunu çıkarıyor.performansı gayet güzel almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2011
    gerçek anlamda mükemmel

    Ben bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri gerçekten hayatım kolaylaştı.özzellikle çocuklu aileler için mükemmel pratik ve kısa zaman da güzel sonuç veren bi ürün olduğunu bizzat deneyerek gördüm.Özellikle beklemeye tahammül edemeyen bebekler için çok pratik bi çözüm.Kullanımı kolay temizlemesi kolay.Ama ne yalan söylim ilk başta böyle bi sonuç alacağımı hiç mi hiç sanmıyodum taki arkadaşlarım önerene dek.Şimdi bende başkalarına öneriyorum kullanın görün başka söze ne gerek.Ben de bi çok arkadaşıma öneri de bulunuyorum iyi günlerde kullanın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2011
    Tek Kelimeyle Harikaa

    Ürünü Anneler günü hediyesi bağlamında satın aldım.. Bu fiyata bu kalite kesinlikle kaçmaz. Performans bakımından oldukça verimli.. Elma, havuz bu gibi meyveleri saniyede sıkıyor ve posasında hemen hemen hiç su bırakmıyor. tartışmasız çok iyi. çok memnunum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2011
    HARİKA

    Bu fiyata mükemmel performans. Arkadaşlar öncelikle sıktığınız meyvanın sadece posası kalıyor. Yüzde yüz suyunu çıkarıyor. Geriye sadece çöpü kalıyor. Temizlemesi gayet basit. Sürahisinde köpük ayırıcısı var. Ondanda yüzde 80 verim alıyorsunuz. Makinede sarsıntı diye birşey yok. Düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2011
    arzum kalitesi

    uzun süre araştırarak aldığım mela katı meyve sıkacağını gerçekten çok beğendim. bu tür ürünlerde genellikle bayanlar temizleme işinden sıkılır ama bu üründe temizleme çok kolay suya tutup kolaylıkla meyve artıklarından kurtuluyorsun.bebeğim ve bizim için gerçek meyve suyu tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2011
    meyvenin gerçek tadı

    ürün bugün elime ulaştı ve niye daha önce böyle bişey almamışım diye hayıflandım.hangi meyveyi atarsanız atın çok iyi suyunu çıkarıyo.gerçek meyve suyunun tadına varın derim.şu anda indirimde .bu fırsat kaçmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2011
    güzel ürün

    araştırdım yorumlarada güvenerek arzumu tercih etmeye karar verdim. geniş posa haznesi ve geniş su haznesi hacmi ve köpük ayıracı çok çok işe yarar olmuş.. elmaları, portakalları, mandalinaları bütün atabiliyorsunuz.. ayvayıda sıkıyor. yalnız başka ürünlerle bilmediğim için kıyaslayamıyorum tabii ama bunda sanki posalar biraz nemli ve elimle sıkınca az da olsa su damlıyor. normal mi bilmiyorum. yani posayı kupkuru çıkarmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2011
    mütiş bir alet

    birkaç gün önce kayın validem hediye etti hemen denedim ve inanılmaz kullanışlı bir alet kesinlikle posalar da su kalmıyor temizlemesi çok kolay şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2011
    teşekkürler....

    ürüne baktıgım zaman kalite kokuyor ve gayet pratik..ayrıca hepsiburada ya teşekkür ederim 2 günde elime geçti...herkese tavsiye ediyorum kullanımı kolay bir ürün.suyunu cıkardıktan sonra posası su bırakmıyor sanki canını cıkarıyor:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2011
    şiddetle öneririm

    cok kullanışlı bı urun.bebegımız ıcın aldık.bebegımız daha ıcemedı ama.bız cokbegendık.oda begenır umarım.cok pratık.her eve lazım bı tane.kacırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2011
    Fiyatına göre çok iyi

    Sıkma hazne kapağına posa bırakması haricinde hiç bir sorunu yok.. Özellikle temizleme fırçası olması çok iyi düşünülmüş. Posalarıyla hanımlar güzellik maskesi yapabilir. :) ıspanak bile sıkıyor...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 155 Mela 700 W 1200 ml Hacimli Kati Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 155 Mela 700 W 1200 ml Hacimli Kati Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat