Uydu NB-111 300 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Uydu NB-111 300 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 günde arizalandi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel herkese tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    çok kötü, ikinci kullanımda motor yanığı kokusu evi sardı, çöp...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Biz birinciyi 10 sene önce aldık hala kullanıyoruz bu ikinci başkasına aldım az para güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2016
    Ürün

    Ürünün Ambalaj kutusunun dışında özelliklerinin birinde SESİZ ÇALIŞMA denilmiş.İyiki sesizmiş ya sesli çalışsaymış? Bu sessizlik tıpkı Helikopter sesi çıkarıyor bu aletle katı meyve suyu sıkarken yanında dururken gürültüden kimse kimsenin sesini konuştuğunu anlayamıyor.İyiki sessizmi ş???

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2012
    Performans

    Fiyata göre başarısı çok iyi ben memnun kaldım tabi uzun süreli kullanımda ne gibi sorunlar gösterir bilemem fakat fiyat/performans gayet iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2012
    Yazık

    Verdiğim paraya yazık.3 defa kullandım dördüncüsünde motoru yandı.Kullanım hatası olduğunu falan da sanmasın kimse.Fiyata aldanıp almayın pişman eder insanı,kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2012
    çok bekledim

    ürünü alalı 8 gün oldu hala bekliyorum gelecek inşallah bir heyecanla aldım ama üretici firmadan bir türlü tedarik edilemedi o halde bu firmayla çalışmayın dimi bakalım daha kaç gün bekleyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2012
    güzel

    fiyatına göre gayet uygun.posasına meyve suyunu kaçırdığını görmedim. kullanımı da oldukça basit.bazı sert meyvelerde biraz gürültü çıkarıyor. temizlik konusunda parçalar kolayca ayrılıp yıkanabiliyor sadece bıçak kısmı(süzgeç) biraz uğraştırıyor,bu durumun diğer makinelerde de aynı olduğunu düşünüyorum. tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2011
    GÜZEL

    FİYAT VE PERFORMANS AÇISINDAN BAKTIĞINIZ ZAMAN FAZLASIYLA İYİ. ALALI YAKYAŞIK 4 AY OLDU. GAYET MEMNUNUM. HERHANGİ BİR SIKINTISI YOK. TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2011
    Sadece 2 kere kullanabildik

    Fiyatı ucuz olduğu için tercih etmiştim.Fakat ucuz etin yahnisi kara olur sözü bir kere daha doğru çıktı.2 kere kullandım.Üçüncü kere bozuldu.İçindeki motor yandı.Ben tavsiye etmiyorum.Ama yinede siz bilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2011
    tam zamanı

    bu ürünü almadan tereddütüm vardı ama elime geçti kullandıktan sonra memnun kaldım bu fiyata varken gidip pahalısına para vermeye gerek yok son derece kullanışlı temizlemeside çok kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2011
    iyi ürün

    ürünü beğendim.fiyatına göre çok iyi tek kusuru elmaları bütün olarak atamıyorum.temizlemeside pratik.hepsi aynı olmayabilir tabi iyice kontrol edin alın hayrını görün:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2011
    kullanışlı

    gayet iyi bir ürün... ben biraz daha küçük olmasını tercih ederdim ama katı meyve sıkacağından beklenen performansı karşılıyor...çok pahalı ürünler almaya gerek yok ihtiyacı karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2011
    çok kullanışlı

    Hergün oğluma meyve sıkıyorum hiçbir sorun yaşamadım gayet güzel.. tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2011
    iyi

    ürünü daha dün kullandım.elime qecer qeçmez ve bekledğimden daha iyiydi sonuç :) hem köpüklü hem posasz lezztli bi meyve kokteyli için süper bi seçim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2011
    fiyatına göre çok iyi

    aldığımda bu kadara ucuz mu olur kesin iyi değilldir dedim ama geldiğinde beni şaşırttı. biraz fazla ses çıkarıyor ve meyvelerin suyu biraz püresinde kalıyor ama bu fiyata yaptıkları daha iyi bence:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2011
    beğendim

    emsallerine göre çok ucuz buldum.hiç düşünmeden aldım.ilk denemem şeftali ve domates oldu.gayet iyi idi.dikkat edilmesi gereken tek nokta ;mandal ve diğer kısımları iyi oturtmak.sonra cihazda kusur aramayalım. Bilgi Kingir

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2011
    beklediğimden daha iyi

    ürün üç gün önce elime geçti ve alır almaz test ettim gerçekten iyi ve kullanışlı fiyatınında uygun olması ayrı bir avantaj buu nedenle herkese tavsiye ederim almalarını

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2011
    Hem ucuz hem kaliteli

    Ürünü ilk aldığımda hiç duymadığım bir marka ve fiyatının çok ucuz olmasından dolayı tereddüt ettim. Ancak kullanmaya başladığım andan itibaren marka ve pahalı diğer meyve sıkacaklarından hiç bir farkının olmadığını gördüm. Hem kullanımı kolay hem fiyatı uygun. Eğer bir katı meyve sıkacağına ihtiyacınız varsa bence kaçırmayın derim. Aynı zamanda hepsi burada ekibinede hem ürün hem hizmet için teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uydu NB-111 300 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uydu NB-111 300 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat