Flaxes FLX-323W 2.4 Ghz Kablosuz Klavye Mouse Seti Yorumları

Flaxes FLX-323W 2.4 Ghz Kablosuz Klavye Mouse Seti yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Harika

    Daha önceki klavyemin tuşlarının kenarına basınca takılıyordu illa tam ortasına basmak gerekiyordu. Bu klavyede tuşların neresine basarsanız basın yumuşacık. Tuşlar inanılmaz sessiz, tuşa hızlı vurusanız yalnızca klavyenin hafif tıkırtısı duyuluyor. Mause çok küçük değil tam kıvamında ele iyi oturuyor. Backspace tuşu kısa enter tuşu oldukça büyük. Bu yüzden enter tuşunun solunda bulunan noktalı virgül tuşu da backspace tuşunun soluna konmuş. Günlük kullanımlar için ideal kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2017
    süper, ucuz, kaliteli

    belirtilen sürede teslim aldım hemen denedim. klavye 2, Maide bir pilli çalışıyor, kapatma düğmesi yok, hareketsiz kalınca pil korumaya geçiyor. seri ve yumuşak çalışıyor, çok uzaktan dahi çalışıyor ama uzak olduğunuz için görmüyorsunuz. fiyatı diğer satıcı ve sitelerin altında. ben akıllı tahta icin aldım, bir sorunla karşılaşmadım . tavsiye ederim. (imla kurallarına uymadan düm düz yazdım kusuruma bakmayınız.)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Dört Yıldız

    beğendim tuşları çok yumuşak ve yormuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Üç Yıldız

    Yeterli bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2016

    Klavye çok sessiz sadece, yazarlen cerceveden cok az ses geliyor ama o da muhim bir şey değil. Mouse baya hafif idare eder, çoğu yüzeyde çalışıyor. Bu fiyata bu kaliteyi beklemiyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2015
    Sadece klavye güzel

    klavyeyi yoğun kullanan biri olarak söylüyorum sessiz tuş piyano black çerçeve ele oturan şık tasarım hızlı kargo fiyat performası çok iyi mouse beklentinizi düşük tutun orta sınıf çünkü çekim gücü ve tasarım tırt ele oturmuyor beğenmedim her zeminde çalışır falan hikaye hızlı gönderi için teşekkürler hepsi burada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    şahane...

    ucuz ve kaliteli...mausu da canavar...

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2015
    güzel duruyor

    ürün güzel duruyor henüz deneme imkanım olmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2015
    iyi

    tek eksiği capslock numlock ışıklarının olmaması

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2015
    güzel bir ürün

    kullanışlı problem yok şimdilik alınabilir bir ürün bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2015
    Flaxes FLX-323W Wireless Nano Klavye Mouse Set Yorumları

    Güzel bir ürün ve de ekonomik. beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    fiyatına göre gayet iyi

    ürün elime bugün ulaştı güzel kullanışlı bir ürün zaten fiyat olarak baya uygun, alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2015
    1 YILDIR KULLANIYORUM

    Ben aldğığımda aklımda ucuz fiyata beni idare edebilecek bişey almaktı fakat bu klavye gerçekten mükemmel.Kaç kez düşürdüğümüz yere vurduğumu hatırlamıyorum.Çekim gücü çok iyi bazen tv ye takıp 5-6 metreden tv de ıntarnete giriyorum.Çok sağlam ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2014
    güzel

    ürünü salı günü aldim perşembe elime geçti beklediğimden daha iyi cıktı özellile klavyeden. ses diye bişey yok farede baya iyi denildiği gibi tepkimesi beni tatmin etti tesekurler hepsiburada ya

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2013
    teşekkürler

    ürün beklediğimden hızlı geldi. Klavyeninde mouse kurulumdan bir sorun yok. Sistem direk görüyor. Wi fi aparatı ise mouse içinde gizli. Bilgilerinize

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2013
    Beğendim

    Arkadaşlar ürün verdiğiniz paranın kakkını veriyor. Çekim gücü çok iyi, beklentilerimin üstünde çıktı ürün. İhtiyacı olan arkadaşlara almalarını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2013
    Verilen paranın akkını ödeyen bir cihaz .

    Yaklaşık 2 saattir cüzdanıma uygun olan bir klavye arıyordum .Arkadaşlarımada sordum.Arkadaşlarımında tavsiyesi ile bu üründe karar kıldım .Sizlerde araştırablir hatta arkadaşlarınıza danıabilirsiniz ama fiyatına göre çok iyi bir ürün bulmanız okadarda kolay olmayacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2013
    beklentilerin üzerinde

    ucuz ama kaliteli diyebilirim klavye 10 metreye kadar iş görüyor sadece sağ köşedeki pil göstergesi ve diğer ışıklar yanmıyor çok da önemli değil aslında tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2013
    Mükemmel hassasiyet

    Ürün fiyatına göre çok kaliteli olup, mükemmel bir alıcıya sahiptir. 10 metrelik çekim alanıyla diğer pahalı markalara hiç gerek yok. Piyasadaki en ekonomik set diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2012
    fiyatına göre çok iyi

    İncanın aynı ürününden daha ucuz olması sebebiyle dikkatimiz çekmişti ve sipariş verdik. Büyük Ekran TVye bağladığımız Laptop ile televizyondan bilgisayar keyfi için ekonomik ve tavsiye edebileceğim bir ürün...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Flaxes FLX-323W 2.4 Ghz Kablosuz Klavye Mouse Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Flaxes FLX-323W 2.4 Ghz Kablosuz Klavye Mouse Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat