Sinbo SHB 3048 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Yorumları

Sinbo SHB 3048 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    güzel fiyat, iyi mağaza güvenilir.

    idare eder, parasina göre cok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    defolu ürün

    cam kabının ağzı kırıktı. motoru cam kaba tam oturmuyor. elimle bastırmazsam içindekiler taşıyor. kargo işyerime ben yokken gelmiş dolayısıyla tutanak tutturamadım için iade etmedim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2016

    bıçak motora takılı halde çıkıyor bu yüzden biraz tehlikeli ama kullanışı kolay

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2016
    güzel

    bu fiyata daha iyisi yok boşuna pahalı markalara para vermeye gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2016
    Fena değil

    Fiyatına göre iş görür. Çok ergonomik değil ama beklentiyi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    pratik değil

    ürün fiyatına göre idare eder . biraz sert meyve ve sebzeleri tam doğrayamıyor. önce bıçakla ufaltmanız gerekiyor. köfte harcı veya muzlu süt, çilek gibi yumuşak malzemeleri gayet iyi parçalıyor. ama içini açıp arada bir parçalanmayan malzemeri karıştırmanız gerekiyor. ha unutmadan şunu da söyleyeyim ürün çok çabuk ısınıyor sadece ufak tefek işleri görmek için ideal, çalıştırırken arada dinlendirmeniz gerekir eğer çok kullanacaksanız. ama dediğim gibi ufak tefek işleri görmek bu fiyata göre gayet iyi .zaten haznesi de küçük olduğu için çok beklentiye girmemek lazm. en fazla muzlu süt yaparken işime yarıyor bir de lahmacun içi hazırlarken vs.

  • Evidea aracılığıyla
    Leyla

    İstediğim ürün bana ulaştı çok memnun kaldim,beğendim ☺Basarilarinizin devamini dilerim tesekkur ederim .

  • Evidea aracılığıyla
    pratik

    haznenin cam olması sebebiyle tercih ettim memnun kaldım, pratik bir doğrayıcı ufak tefek işler için ideal ancak uzun süreli kullanıma uygunmu bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2013
    çok iyi

    ürünü kullandım. çok pratik. fiyatı çok uygun.herkesin mutfakta elinin altında olması gereken bir ürün. rende yapacağım diye uğraşmaya değmez. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2013
    Uygun fiyat

    Uygun fiyat ve buna bağlı olarak kullanılan malzemede fena değil.Ama tasarım ve ergonomi daha farlı olabilirdi.Yinede herşeye rağmen rakiplerine göre artıları çok fazla tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2013
    hijyenik

    bu ürünü aldığımda bu kadar güçlü ve devri yüksek olduğunu bilmiyordum.diğer parçalıyıcılara göre devri hem yüksek parçalamasıda mükemmel.cam kase oluşuda hem hijyenik hemde yıkanması kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2011
    güzel

    anneme aldım bu ürünü kendisine dordum nasıl memmunmusun diye kendisi iyi oldugunu işini gördüğünü söyledi.doğraması iyi oldugunu bu fıyata uygun oldugunu söyledi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2010
    Hayal kırıklığı oldu bana

    Sinboya yakıştıramadım açıkçası.Ben özellikle soğan doğramak için aldım ama soğanları kocaman kocaman doğruyor,bense bundan nefret ediyorum.Özellikle soğan doğramak için almıştım zaten,daha önce başka markaları kullandım onlar ufacık doğruyordu ama bu gerçekten kocaman doğruyor,bu konuyu simboyada iletmeyi düşünüyorum.tavsiye etmem.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHB 3048 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHB 3048 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat