Korkmaz A 480 Festy Mix 1000 W Mikser Gri  Yorumları

Korkmaz A 480 Festy Mix 1000 W Mikser Gri yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Mikser her zaman kek, makaron için kolaylık sağlıyor. Her açıdan kullanışlı bir ürün. İşten eve gelince artık çırpma vs yorulmadan mikserle hallediyorum tatlıları. Hem kolaylık oluyor hem de uygun fiyatlı ürünlerden olması da süper. Korkmaz marka bu güne kadar aldığım ve bozulma yapmayan tek elektronik ürün. Bu sebeple de üründen memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Ben mutfakta yemek yapmayı da hamur işleri yapmaya da bayılıyorum. Bu miksweri uzun zamandır istiyordum. En sonunda paramı biriktirdim ve aldım. Kesinlikle muhteşem bir ürün. Tam bir profosyonel mikser.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Aslında gözüm başka markalardaydı herkes çok övdüğü için ben de çok merak ediyordum ama malum işin içine maddi boyut da girince insan ister istemez kendini frenleme ihtiyacı duyuyor. Araştırmalar yaptıktan sonra da korkmazda karar kıldım çünkü hem görüntüsü çok şık hem de diğerlerinden bir farkı yok eksiği yok hatta tek eksiği daha da ucuz olması. Hal böyle olunca iyi ki almışım dedirtti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: yakın zamanda bir tatlıcı açtım tulumba falan sonra pasta işine de girelim dedik düşük bütçeli bi pastaneyiz zaten çok müşterimiz olmadığı için şimdilik bir tane aldık günde 4-5 pasta çıkarsak yetiyor işimizi gayet görüyor ev içinde gayet kullanılası bir ürün kıvamı çok iyi tutturuyor çok beğendik işlerimiz büyürse bir tane daha alacağımız güzel pastalar yapmamda yardımcı oluyor ihtiyacı olana tavsiye ederim çok beğendim ev içinde bir tane alasım var kargo çabucak geldi ve güzel paketlenmişti sağlam ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı güvenilir satıcı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu miksere bayılıyorum. Çok profosyonel kesinlikle. Üstelik mutfağınız da hiç yer kaplamıyor. Mükemmekl bir setç Her şeyi rahatlıkla yapıyorum. Öncelikle hamurlar mükemmel. Ben uzun zamandı istiyordum eşim de almış sağolun. Kesinlikle almak isteyenlere de tavsiye edderim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel tavsiye ederim. Renk çok güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Dört Yıldız

    beklentiyi tamamen karşılıyor. fiyat performans orantısı gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Dört Yıldız

    Renk burada görüldüğü gibi bir pembe değil, mağazada görünce çok şaşırdım. Vişne rengi gibi bir şey. Yeşili de mat bir yeşil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    Gayet kaliteli...

    Fiyat kalite dengesi gayet guzel..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A 480 Festy Mix 1000 W Mikser Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A 480 Festy Mix 1000 W Mikser Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat