Bosch MFQ 3560 450 W 5 Kademeli Mikser Yorumları

Bosch MFQ 3560 450 W 5 Kademeli Mikser yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2012
    Artık daha çok kek yiyoruz :-)

    Yaklaşık 5 ay önce aldık. Daha önce kek yapmak zor bir iş iken bu mikserden sonra eşim aklına geldikçe kek yapıyor.Dönen kabı içerisindeki hamura hiç bir müdahalede bulunmaya gerek kalmıyor.5 farklı hız kademesi ile güçlü bir motorunun olması,çıkardığı sesin makul düzeyde olması ve temizliğinin kolay yapılabilmesi ürünü başarlı kılıyor.Farkettiğimiz kötü bir özelliği yok.Fiyatı makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2012
    çok pratik...

    Kesinlikle kullanışlı , hiç tereddüt etmeye gerek yok, o hamuru hazırlarken siz başka işlerinizi halledebilirsiniz..biraz sesi cok ama normal o da..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2011
    Bosch olması güvenmek için yeterli sebep...

    Ürünü alalı yaklaşık 2 hafta oldu. Daha önce aynı ürünün farklı markasını arkadaşımda görmüştüm. ama Bosch markasından memnun olduğum için mikserde tercih ettim. son derece pratik bir kullanımı var. oldukça hızlı çırpması, etrafı kirletmemesi, kolay temizlenmesi benden 10 üzerinden 10 aldı. Tüm hanımların hayatını kolaylaştıracağını düşündüğüm bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2011
    çok pratik ve kullanışlı

    gerçekten çok pratik ve kullanışlı bir ürün elimize geçtiğinde ilk deneyen eşim oldu el değmeden kendi kendine hamuru yoğuruşuna eşimde hayran kaldı ve ne iyi etmişsin almışsın dedi bana:D

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2010
    Herkese tavsiye ediyorum.

    Gerçekten mükemmel bir mikser bu.Aldığımdan beri ekmek makinamı ve Kitchen Aidi elime almıyorum.Bosch mikserle el değmeden ekmek yapıyorum.Döner hazne ile hamura müdahale etmeye bile gerek kalmıyor.Artık aklıma gelip yapamam dediğim her tarifi deniyorum.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2010
    kullanışlıı

    bu mikseri almamızın en önemli nedeni aleti taşımak zorunda kalmadan çırpma işlemini gerçekleştirmesiydi. ve bunu çok iyi bir şekilde yaptığını da gördük. mikser çalıştığında altındaki kabı da dişlileri sayesinde kendiliğinden dönüyor ve elinizi bile sürmeden işinizi görebiliyosunuz. çırpma sırasında kabın kenarlarına da herhangi bir sıçrama yapmadığından kalıntıları sıyırma durumunuz olmuyor. almayı düşünenlere kesinlikle tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2009
    harika

    süper bir ürün az vakti olanlar ve çalışan bayanlar için özellikle çok kullanışlı bir ürün...süper kekler ve kurabiyeler için alın derim hiççç yorulmadan hemde...tavsiye ediyorum...hiç bir olumsuz yön görmedimm kullanırken..bosch farkı yadsınamaz bir gerçek..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2009
    her eve lazım..

    Çok pratik ve harika bir ürün..kekler 3 dk hazır..kabın dönmesi çok güsell..kesinlikle tavsiye ediyorum..ve bu ürüne hepsi burada garkıyla sahip olunulmalı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2009
    bence en iyisi

    evlendikten sonra eşime hediye aldım. çok memnun. döner kabının olması küçük çocuklu aileler için iyi.çünkü çocuklar kek falan yaparken sürekli bir şeyler istiyorlar. bir de döner kabının tırtık olan yerleri aşağıda yani iyi. çünkü annemde başka markanın döner kaplı olanı vardı. onda tırtıklar yukarda ve un kakao tarzı şeyler konduğunda tırtıkları temizlemek zor. fakat bosch bu konuda çok iyi.bence düşünmeden alın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MFQ 3560 450 W 5 Kademeli Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MFQ 3560 450 W 5 Kademeli Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat