Philips HR2200-80 Viva Collection 180 W 5 Kademeli Mkser  Yorumları

Philips HR2200-80 Viva Collection 180 W 5 Kademeli Mkser yorum ve tavsiyeleri

(102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürünü 6 yıl önce almıştım. Bir kaç kez arıza yaptı. Garanti kapsamında arızalar giderildi. Bu açıdan Philips'in garanti desteği çok iyi. Ancak, artık uzun zamandır kullanmıyorum. Aradan geçen 5 yılda ürünün fiyatı yirmi kat artmış. Bu fiyata kesinlikle önermiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün 2 kullanmada bozuldu

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    su ısıtıcı olarak kullanılabilir çünkü geldiginde blender kısmı calısmıyordu açma kapama düğmesi tutukluk yapıyordu, iade ettim. Sağlam olsaydı tutar mıydım emin değilim çünkü haznesi oldukça küçük Min.Max seviyesi 2-3 sebzeyle hemen doluyor suyu da 2 su bardagı su ile zaten Max seviyesine ulaşılıyor.Min ve Max seviyeleri dışarıdan görünmüyor içeride.. ancak sebze koyduğunuz zaman bunlari görmek de zor. İç haznesi çıkmıyor blender kısmı da öyle. Peki motora ve sair aksamlara su gelmeden nasıl yıkanacak? pratik bulmadım. 2 kişilik ya da tek kisilik kullanıma daha uygun.Belki bebek mamasi vs. icin olabilir. Bozuk çıkmasaydı sirf bu nedenle tutabilirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk denememizde gayet güzel sonuç verdi. Ürün anlatıldığı gibi, ne eksik ne fazla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok basarili

    Olumlu yönleri: son derece pratik bir ürün. Kendi menulerinizi olusturabilirsiniz. Yer kaplamiyor, kolay temizleniyor Olumsuz yönleri: Fiyatı çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Arıza yaptı, anakartı zorla değiştirdiler, yine yaptı

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Muhtesem her eve lazim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3 yıldır kullandığım mükemmel ötesi bir ürün, kullandığım ürün kendi hatam nedeniyle arızalandığı için tekrar yenisi aldım. Sağlıklı beslenmek ve pratik yemekler yapmak isteyenler için ideal bir ürün...

  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü zaten bildiğim ve 4-5 senedir beğenerek kullandığım için kızıma aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Üründe dikkat edilecek nokta, tanesiz çorba yapmak isteseniz bile taneli modda pişirip sonunda blender moduyla karıştırmanız gerekiyor. Dogrudan tanesiz mod kullanıldığında nedense hep dibi tutuyor. Hayatı kolaylaştıran bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019
    Philips çorba makinesi

    Yeni teslim aldım ve henüz kullanmadım. Güvencem ise Markası Philips. Mutlaka iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2019
    Çok kullanışlı ama uzun ömürlü değil!

    Ürünü 6 ay kullandıktan sonra bozuldu. Elektronik kartı yukarıda olduğundan aşırı ısınıyor. Doğal olarak bozulması da kaçınılmaz. Garantiden yenisini verdiler ama o da aynı şekilde bozuldu. 2 sene olmadan 2 tane makine bozuldu. Sık kullanmaya gelmiyor. Parçası da kendi fiyatı kadar olduğundan çöpe...

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2019
    philips yaparsa iyisini yapar

    henüz ürünü kullanmadım, sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Ama yine bir philips harkasıyla tanışacağımdan eminim. bununla normalde üşendiğim bir çok değişik çorba ve komposto yapabileceğim :)

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2019
    İrsaliyeli ürün fakat.

    24 saat içinde elime ulaştı.Ürün orjinal bunu söz konusu bile yapamam lakin keşke üst motor kısmı çizilmiş ve kullanılmış veyahut teşhir ürünü görüntüsünde olmasaydı. Kendi evimde kullanıyorum bu sebeple kullanışlılığını biliyorum. 2 yıl önce 175 TL'ye almıştım ve gerçekten çok kullanışlı. Annem kanser hastası ve de yemek yeme sıkıntısı var. Bu ürün sayesinde rahatça yemek yemesi için harika bir çözüm olacak. Geri gönderme lüksüm yok şu an için elzem, sorun çıkmaz umarım bu şekilde kullanacağım. Mağazaya ilgi ve alakası için teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2019
    Herşey gayet iyi

    Paketleme orijinal. Kargoya verme hızlı. Hiçbir problem yaşamadım. İlk süzme çorbamı da yaptım, beni bekliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2018
    paketleme özensizdir.

    ürünü önceden kullandığım için bilgim vardı, üründen çok memnunam. zamanım az ve evde 1 çocuk olduğundan benim kurtarıcım o. ürün elime ulaştığında çok özensiz ve korumasız paketlenmiştir. mağaza buna dikkat ederse tam puan olur :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Bir Yıldız

    BU CİHAZ EVLİLİK BİTİRİR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Harika

    2013 den bu güne kadar kullaniyoruz. Çok memnunuz. Harika bir ürün..

  • Evidea aracılığıyla, 16.06.2017

    Geçte olsa sorunsuz bir şekilde ürün geldi teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    cok memnunuz

    Altı aydır kullanıyorum çok memnunum taze doğal çorbasız günümüz geçmez oldu hatta bazen ana yemek yerine tüketiyoruz zira yogun ve besleyici. mercimek çorbaları da müthis.. smothie de yapıyoruz ayranda... tarhana corbası sorun oluyor bir tek zira hamur haline gelen tarhana dibine yapışıp arıza isareti veriyor eee onu da artık ocakta yapıveriyoruz. aldığınıza değer. hele yalnız yaşayanlar küçük büyük aileler, akşam isten gelip bir sıcak kap yemek isteyenlere 20 dak icinde yemek hazır atın malzemeyi siz dinlenirken pişirsin bitince de yemege cagırsın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR2200-80 Viva Collection 180 W 5 Kademeli Mkser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR2200-80 Viva Collection 180 W 5 Kademeli Mkser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat