Tefal HB110241 El Blender Seti Yorumları

Tefal HB110241 El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2014
    güzel

    ürünü aldığımda denedim gayet güzel tefalin kalitesine birsey diyecek yok indirimdeyken almıştım almak isteyenlere tevsiye ederim hepsi burada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2014
    Kullanışlı

    Evde yer kaplamayan oldukça minil bir urun. görünüşüne göre ağır olması sağlamlığını gösteriyor. Gayet kullanışlı çok memnunum tavsiye ederim herkese

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2014
    gayet güzel

    ürün bugün elime geçti.hızı gayet güzel.fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim almak isteyenlere.ben bozulan mikserimin yerine aldım.iyikide diğer mikserim bozulmuş bunun yanında kağnı gibiydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2014
    FİYATI VE PERFORMANSI TERS ORANTILI

    Sitenin indirimli günlerine denk getirerek aldım.evdeki arızalanan mikser yerine araştırmalarım ve yorumlara güvenerek aldım.parasını çok hak ediyor. sadece çırpıcıları biraz gözüme ince geldi ama eşim oldukça memnun..ideal bir el mikseri.düşünmeden alın. Tefal ve garantisini unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2014
    Fiyat performans ürünü

    evet gerçektende öyle hem buradan dışarıya göre daha ucuza aldım hemde çok kulllanışlı tefal kalitesi zaten tartışılmaz güzel ürün kesinlikle ihtiyacınız varsa düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2014
    pratik

    Urunu bu siteden aldim. Markanin guvenirligi tartisilmaz. Cok pratik ve kullanisli. Cok yer kaplamiyor. Fazla teferruat istemeyenler icin ideal. Fiyati da gayet uygun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2013
    Harika

    Kek vb. tatlılar yapmayı sevenlerin işini kolaylaştıracak çok pratik bir ürün.Kullanımı kolay,markasına denilecek laf yok zaten.Tavsiye ederim.Site gayet hızlı gönderdi teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2013
    motor gücü iyi

    Annemin mikseri bozulmuştu ne alsam diye düşünüyordum tefala karar verdim. Tefal gücü hemen belli oluyor. Alacak olanlara tavsiye ederim, hiç düşünmeyin. Teşekkür Ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    BU FİYATA BU KADAR

    GAYET BAŞARILI AŞIRI YOĞUNLUKTA OLAN BİR ŞEY KARIŞTIRACAĞI ZAMAN BİRAZ ZORLANIYOR (KATI KIVAMLI HAMUR GİBİ) AMA FİYATINA GÖRE YİNEDE İYİ... BEN BU KONUDA TEFALE GÜVENİYORUM TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    Pratik, kullanışlı, şık, fiyatı uygun, markası da Tefal...

    Hafif olması kullanımda kolaylık sağlıyor. Az yer kaplıyor, orta güçteki motoru mikser gerektiren her işin üstesinden kolayca geliyor. Markası güven veriyor, fiyatı da indirim ile birlikte makul seviyede... Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2013
    GAYET BAŞARILI

    EŞİME VE ANNEME ALDIM.ÖNCEKİ MİKSERİMİZE GÖRE KUVVETLİ MOTORU VE TEFAL MARKASIYLA İHTİYACI FAZLASIYLA KARŞILIYOR.ERGONOMİK YAPISI İTİBARİYLE DE KULLANIM VE KAVRAMA KOLAYLIĞI SAĞLIYOR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2013
    çok şık ve zarif

    eşim içinde mikserinde olduğu bir blender seti istedi.ben mikseri ayrı almanın daha iyi olacağını düşündüm işin doğrusu mutfak aletlerinden pek anlamam ama markalardan az çok anlarım sonuçta iki ayrı ürün, iki ayrı marka kaliteden ödün vermeden tek ürün fiyatına geldi.pişman olmayacağınız bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2012
    bir kere alın tefal alın..

    bu ürünü başka bir markanın mikseriyle karşılaştırdım. kek yaparken ikisiyle de yumurta çırptım farkı ortadaydı.tefalin motoru güçlü 1.kademede bile çok iyi çırpıyor.ihtiyacı olanlara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2012
    tek kelimeyle harika

    ürünü kendi evimde kullanıyorum harika bir ürün.bir adet de yeni sipariş verdim onuda tavsiyem üzerine bir yakınıma aldık.tefal a kalite herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2012
    Tefal mikserin sihirli çırpıcıları ile mayonez

    Tefal mikser çok çok iyi ve mükemmel.Diğer marka mikserler ile tutturanadığım mayonezi hiç sorunsuz tutturabiliyor zaman ve emekten tasarruf edebiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2012
    Elinizin altındaki güç

    Siparişini verdiğimiz ürün bugün elimize ulaştı ve hemen denemesini hamur yoğurma ile test ettik. Sonuç harika Tefal gücü hemen belli oluyor. Alacak olanlara tavsiye ederim, hiç düşünmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2012
    gerçekten çok güçlü

    tefal gerçekten iyi ürünler yapıyor bu da onlardan biri.hızı çok iyi hatta 3 ve 4 e gerek kalmaz bile uçları biraz küçük ama o da sıçratma yapmaz.kaçırmayın alın ve kullanım süresi 7 yılmış kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2012
    Tefal gücü

    Ürünün hızı güzel.4 kademeli hız artırma dügmesi var.ayrıca efekt tuşula aparatlarını rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz.Sadece gelen aparatlarının çelikleri biraz soluk renkte.Daha parlak olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2011
    hediyelik

    merhaba hediye almak isteyenler için oldukça güzel bir hediye ürün markasına ve kalitesine göre çok uygun bir fiyattadır tasarımı şık ve motor gücü yüksek bir ürün herkese tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2011
    güzel

    sipariş verdim 2 günde elime ulaştı hem fiyatı uygun vede sağlam kullanışlı bir alet.ben memnunum alacak kişilere tavsiye ederim.hepsi burada coma teşekkürediyorum.güvenli bir site

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal HB110241 El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal HB110241 El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat