Kenwood KMC050 Mutfak Şefi Yorumları

Kenwood KMC050 Mutfak Şefi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Beş Yıldız

    Surekli ekmek yapmak icin aldigimiz urunu 1 aydir duzenli kullaniyoruz. Cok memnunuz. Ozellikle 2 kg lik hamurlari baska bir makine yoguramazdi galiba.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    kalite..kalite...kalite

    siparişim bugün geldi.kargo hava şartlarından dolayı 4 gün gecikti.önemli değil.tümparçaları takarak denedim.çalışıyor.tam bir profesyonel.uzun araştırma sonucunda yüksek watt için vede kenwooda güvendiğim için aldım.meyve sıkma-kıyma ve sosis/sucuk-içli köfte yapma aparatları mükemmel.blender ısıcam ve oldukça ağır-mükemmel ötesi.kenwood un paket içi yerleştirme şekli müthiş bu bile aldığınız ürünün kalitesini ortaya koyuyor.şu bir gerçekki....bu tip bir alet alacaksanız kesinlikle watt gücüyle ilgilenin...yan parçalarla değil...kitcınlar 400w ..bunun yanından bile geçemez.böylesi bir alet ekmek hamurunu karamıyorsa ilgilenmeyin bile....fiyat ise ayrı bir hikaye....1799 dan aldım muadil mağazalar daha pahalıydı şimdi fiyat daha yukarıda..extra karlıyım..:)...kısacası...BENCE KENWOOD....nokta

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2016
    SAĞLAM, KULLANIŞLI.

    Profesyonel kullanım için yapılmış gibi. Aksesuarları ile mutfakta hemen her işi yapıyor. Fiyatı çok değişken. Almadan iyi araştırın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    Harika

    Harika,mükemmel yüksek devirde titreme yok, çok kaliteli,her mutfağa gerekli, herkese tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2015
    Ürünün içeriği hakkında fikriniz olmadan alışveriş yapacaksınız

    İlk olarak puan ürüne, fakat ürünün içeriği konusunda sizin hayal gücünüzü kullanmanız isteniyor, o yüzden 1 yıldız pazarlama tekniğine, ürünün yaında bir sürü ekipmanın da verildiği düşünülürse, bu bir eksiklik, ama ürün profesyonel çözüm arıyanlar için yeterli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood KMC050 Mutfak Şefi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood KMC050 Mutfak Şefi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat