Tefal Smart Mutfak Robotu Yorumları

Tefal Smart Mutfak Robotu yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Tek sorunu biraz sesli çalışıyor oda gücüne göre normal sanırım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi ki almışım!

    Olumlu yönleri: Az yer kaplayan ama çok işlevli ve pratik bir mutfak robotu. Çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok az kullandım , amaca uygun

    Olumlu yönleri: Güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: teşekkürler. güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok beğendim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    750w 12 kademeyle yapamayacağınız hiçbirşey yok hamur yapar meyve dilimler meyveleri sıkarak meyve suyu yapar

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2013
    Alan Pişman Olmaz

    Ürün gayet iyi bence, Tefal marka olması da ürüne verilen paraya değdiğini gösteriyor,birçok mutfak robotuna göre gayet kullanışlı.On iki ayarlı hız ayarı kullanım kolaylığı sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    Çok Güzel

    Ürünü baldızım için aldım çok güzel bir mutfak seti. Her ailenin mutfağında bulunması gereken bir ürün. Pişman olunmayacak bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2012
    memnun kaldım

    bende aldım aynı robottan istedigim her şeyi yapıyorum mesela hızlı bir şekilde kek yapıyorum narenciye sıkıyorum sıvı haznesinde meyveli süt yapabilirsiniz ayran bol köpüklü oluyor kısacası elimin altında her işimi görüyor kıyma çekiyorum ekmek çekiyorum almak isteyenler tereddüt etmesin bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2012
    fiyat fevkalade

    ben ürünü bir kaç hafta önce aldım fiyatı gayet güzel ayrıca hepsi burda.com ve tefal kalitesi birleşti stokta olmayan ürünü tarafıma gönderdi bütün çalışanlarına tşkr ediyorum. ürünün tefal olması sanırım başka bir şeyler söylemeyi gerektirmiyor. fevkalade

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2011
    Piyasadaki 750w motoru olan çok az üründen biri

    Piyasadaki 750w motoru olan çok az üründen biri.Motoru çok kuvvetli.Fakat istediğiniz hızda ayarlayabiliyorsunuz.Çok fazla yer kaplamıyor.Salatalık,havuç,soğan gibi sebzeleri çok güzel dilimliyor ancak patates pek istediğimiz gibi olmadı.Bıçağın yönü dolayısıyla dairesel dilimledi patatesleri.Ya da biz beceremedik.Bıçakları çok fazla yer kaplamıyor.Gerçekten smart bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2011
    hepsi burada farkı

    ürün bügün elime gecti bekledigimden büyük cıktı cırpma hazneside geniş tefal oluşu ve uygun fiyatıyla harika bir ürün kacırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2010
    Çok güzel bir ürün

    Evde kullanmak için mükemmel bir ürün.Çok fazla yer kaplamaması için doğrama bıçakları değiştirilebilen bıçak yapılmış. Dahada güzeli bu bıçakları saklama yeri var. Doğrama haznesi biraz küçük. Ama kullanışlı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2010
    Tahmin ettiğim gibi çok güzel bir ürün

    Tartışılmaz Tefal kalitesine yakışan bi ürün olmuş gerçekten çok güzel özellikle sağlamlık kalitesi ve bıçak saklama haznesi mükemmel. Almayı düşünenler varsa düşünmeden bu ürünü siperiş edebilirler ben çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2010
    Tefal kalitesi tartışılamaz

    Hpsiburada.comdan sipariş verdim, kısa bir sürede elime geçti. Kullanışılı ve güzel bir ürün, tefal kalitesi de tartışılmaz zaten, tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2010
    Tefal

    Markasının Tefal oluşu insanda güven oluşturuyor. Üstelik blenderlı diğer robotlara göre daha az yer kaplıyor. Tek dezavantajı kendinden çekmecesinin olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2010
    sevgililer günü hediyesi

    eşime sevgililer günü hediyesi olarak aldığım hediyeyi inanın çok beğenerek aldım..araştırdım oturduğum ilde bu kadar uygun bi fiyatta bulamadım..gerçekten çok memnun kaldık..her türlü işlemi rahat bir şekilde halledebiliyosun..yani karım öyle diyor..yalnız tavsiyem mutfak robotu alırken onu sürekli kullanacağınız bir yerde durmazsa sizin için sıkıntı yaratabilir..indir kaldir bundan sıkılabilirsiniz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2009
    tefalse mükemmel

    bu ürünü daha yeni aldım. tüm aparatlanını denedim .çalışması harika.malzemeler çok kaliteli açıkcası çok memnun kaldım. kalite arayanlara tavsiye ederim. üstelik fiyatı ise tefalin kendi mağazasından bile çok daha ucuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2009
    son derece işlevsel.

    eşime aldığım bu ürünle yapılamıyacak hiç birşey yok..rendeleri mükemmel özellikle..ince kalın dilimleme..herkese tavsiye ediyorum. hepsiburada da fiyatı çok cazip. diğer baktığım yerlerde en az %10-15 daha pahalıydı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Smart Mutfak Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Smart Mutfak Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat