Fantom R200 Mini 300 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz Yorumları

Fantom R200 Mini 300 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    Beş Yıldız

    kalitesi cok iyi tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada.com...

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2015
    ...

    Beklediğim kalitede çıkmadı cam hazne olduğu için tercih ettim ancak bıçak kısmı çok kalitesiz çok uyduruk bir şekilde yerine oturtuluyor. Doğramaya gelince soğan denedim biraz parçaladıktan sonra yanlara yapıştı kaldı çok küçük parçalayamadı. Ancak satıcı ürünü aldığım anda kargoya verdi sanırım şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde en hızlı kargolayan satıcıdır.

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2014
    güzel

    güzel bir ürün . teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2014
    çok iyi

    cam olması muhteşem hanımlar bilir ne demek istediğimi iyi ürün

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2014
    TAM ZAMANINDA GELDİ

    ÇOK KULLANINIŞLI KİBAR YER KAPLAMIYOR..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2013
    beklediğim gibi

    ürün piyasa fiyatının çok altında ücretsiz kargoyla geldi iki günde elime geçti beklediğimden güzel ama keşke renk seçeneği de olsaydı kırmızı renkli görünüyordu siparişte sarı geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2013
    Kesinlikle Harika...

    Satış Pazarlama sektöründe çalışıyorum. Müşterime hediye amaçlı aldığım bu ürünü çok inceleyerek aldım ve müşterimin memnuniyeti beni de memnun etti. Cam Hazne ve Çelik paslanmaz Bıçak, ürünün artıları. Teşekkürler Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2013
    Güçlü ve şık

    Fiyatını benzer ürünlerle karşılaştırdığımda ekonomik buldum. Oldukça güçlü bir doğrayıcı, kereviz gibi sert sebzede hiç zorlanmadı. Ele iyi oturan şık bir tasarımı var,üstelik cam kaseli. Sipariş ederken renk seçme şansım olmadı.Bordo olanı beğenmiştik, ama gri geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom R200 Mini 300 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom R200 Mini 300 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat