Tefal Family Oleoclean Fritöz Yorumları

Tefal Family Oleoclean Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2017

    Ürün şık tasarlanmış. Teflon ızgaraların çıkma mekanizmaları gayet güzel çalışıyor. 2300W olduğu için benzer ürünlere göre daha hızlı pişiriyor. İki ayrı pişirme bölümü ve ayrı sıcaklık ayarları olması çok iyi bir özellik. Pişirme yüzeyi oldukça geniş. Yeni kullanmaya başladım. Şİmdilik memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Üç Yıldız

    ben aldım kullanıyorum.ızgara yüzeyi geniş iki kilo tavuk kanadını sığdırdım.ama pişirmesi uzun sürüyor ve ızgaraya değmeyen tarafı biraz çiğ kalıyor.duman ve koku var ev içimümkün değil anca balkonda kullanılır.kışın evde ızgara yapmak iç,in alınır yoksa bu para verilmez .ben şimdiki aklım olsa almam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Üç Yıldız

    Etin suyundan yağından çıkan dumanı içine mi çekiyor :)) ben uzun zamandır kullanıyorum. bütün bölgeleri aynı sıcaklıkta olmuyor ama pratik olarak balkonda vs 3-4 kişiye ızgara yapabilirsiniz. içine delik aralarına uygun bir temizleme aparatı verselermiş iyi olurmuş.. araları zor temizleniyor. mutfakta felan yapmaya kalkmayın, her yer duman olur :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    DAHA KULLANIŞLISI VE İYİSİ OLAMAZ

    ÜRÜN UZUN ZAMANDIR ALMAK İSTEDİĞİM BİR IZGARA İDİ.AMA İLK ÇIKTIĞINDA ÇOK PAHALI OLDUĞU İÇİN BÜTÇEM YETMİYORDU.ŞUAN SATIN ALDIM.HARİKA BİR IZGARA.İKİ IZGARA BÖLMESİNİ AYRI OLARAK KULLANMAK GİBİ ÇOK İYİ BİR ÖZELLİĞE SAHİP.ÇOK GENİŞ YÜZEYİ VAR.SOFRADA KİMSE SIRA BEKLEMEZ YANİ :) BİR SEFERDE TÜM HERŞEYİ PİŞİREBİLİRSİNİZ...5 KADEME ISI AYARI VAR;TERMOSTATLI VE 2400 WATT GÜCÜYLE İNANILMAZ SICAKLIĞA ULAŞIYOR...TEFLON YAPIŞMAZ KAPLAMALI,EĞİMLİ OLARAK YERLEŞTİRİLMİŞ PLAKALARIYLA YAĞIN KOLAYCA ARADAN HAZNEYE AKMASI SAĞLANMIŞ (HAZNEYE SU KOYMAYI UNUTMAYIN).PLAKALARIN ÇIKIP BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLMESİ DE AYRI BİR KULLANIŞLILIK VE RAHATLIK.DUMAN OLAYINA GELİNCE;PEK ÇOK KİŞİ YORUMLARDA ÇOK DUMAN YAPIYOR YA DA HİÇ DUMAN YOK ŞEKLİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞ.ARKADAŞLAR BU DUMAN OLAYI KESİNLİKLE SİZİN IZGARA ÜZERİNDE PİŞİRDİĞİNİZ HER NE İSE (ÖNCELİK ET VB.) BUNU YAĞLILIK ORANI VE IZGARANIN ISI YÜKSEKLİĞİ İLE DOĞRUDAN ALAKALI...YOK DESEM DE VAR DESEM DE YALAN OLUR...SONUÇTA IZGARANIN ÜZERİNİ ÖRTECEK KAPAK GİBİ BİR APARATI YOK.OLSA DA;ÜZERİNİ KAPATTIĞINIZDA BU BUHARA VE PLAKALAR ÜZERİNE SU DAMLAMASINA NEDEN OLUR ÖRNEK;BİFTEK YAPARSAN,AZ DUMAN ÇIKAR-KÖFTE,BEYTİ,TAVUK KANADI YAPARSAN BİRAZ DAHA FAZLA DUMAN ÇIKAR...EN GÜZELİ,İMKANINIZ VE YERİNİZ VARSA BALKONDA KULLANIN,BUNLARI HİÇ DÜŞÜNMEYİN...SON OLARAK İLAVE EDECEĞİM İSE;ÜRÜNÜN İLK ÇIKAN SİYAH-GRİ RENK SERİSİNDE,ETRAFA YAĞ SIÇRAMASINI ENGELLEYEN VE PLAKALARIN ÇEVRESİNİ SARAN BİR YÜKSELTİ APARAT MEVCUTTU.YENİ ÇIKAN SİYAH RENK BU SERİDE MALESEF BU APARAT YOK.VE BU SERİ HALEN SATILIYOR.TEK EKSİĞİ BU.ETRAFINA ALÜMİNYUM FOLYO YAPARSANIZ BUNU DA BÖYLE ÇÖZERSİNİZ...ÜRÜNÜ ALIN DERİM;BANA GÖRE PİYASADA KULLANIMI EN RAHAT,BÜYÜK VE İYİSİ BU...

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    HARİKA BİR ÜRÜN

    ÇOK BEĞENDİM BEĞENİLMEYECEK BİR ÜRÜN DEĞİL.

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2016
    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM

    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2016
    Mutfakta değil de balkonda

    Ürün çık güzel 2 kg beyaz ve kırmızı Eti 30 dakikada inanılmaz güzel pişiriyor lakin balkon da kullanmak daha eftal

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2015
    Ürün çok iyi

    ürün oldukça başarılı pratik, tek taraflı kullanılabilmeside güzel, yapışmıyor hiç duman vs yok, makinede yıkanabilmesi extra süper

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2015

    ürün  orijinal ambalajında idi

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2015
    ARADIĞIM MANGALI BULDUM...

    Fiyatı bir miktar yüksek gelmişti ama hakkını veren bir ürün..artık balkonumda dumansız mangal keyfini çıkartıyorum..balık, tavuk, et hepsini denedim...kömürde yapılan mangal gibi lezzet fevkalade, eti kurutmuyor...temizliği pratik..kalabalık aileler için on numara...

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2015
    Ürün çok kaliteli

    Ürünü çok beğendim herkese tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2015
    Mükemmel

    Çift taraflı olması büyük avantaj. Parasını sonuna kadar hakediyor. Hiç kendinizi yormayın düşünmeden bu ürünü alın derim. Pişman olmazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2015
    Güzel ürün

    Sadece yağ sıçratması sorun oldu. Onun dışında gayet güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2013
    Kullanışlı bir ürün

    Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. çöp şiş, balık ve pirzola yaptım, doğruyu söylemek gerekirse beğendim. Arkadaşlarım da çok beğendiler. çift taraflı kullanım sağlaması, kısa zamanda ısınması, parçalarının rahatlıkla makinede yıkanması artıları, tek olumsuz bulduğum ise kokusunun ve dumanının olması ev içinde değilde balkonda yaparsanız daha iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2012
    alınabilir

    apartmanda yaşayanlar ve mangal için vakti olmayanlar için kullanışlı. ısı yar düğmesinin olmasıda iyi bir avantaj. indirimdeiken almanın tam zamanı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2012
    HARİKA BİR ŞEY !

    Harika birşey bu yahu. Süper kolaylık özellikle mangal yakmayı beceremiyenler için. Mutlaka her evde sağlıklı beslenmek için bulunması gereken bir alet. Teşekkürler tefal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    Almaya değer

    Ürünü birkaç yıldır kullanıyoruz, çok memnunuz. İki ayrı pişirme ayarı olması güzel. En iyi özelliğide tüm parçalarının bulaşık makinesinde yaıkanabilmesi. Geçtiğimiz günlerde hediye olarak hepsiburadadan sipariş ettik. Tefalin piyasadaki fiyatının üçte ikisine aldık ve siparişin ertesi günü teslim edildi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2012
    balkonda izgara keyfi mukemmel

    Bbugün balkonda balik yaptik sonuç mangaldan hiçbir farkı yok pisirme gucu cok iyii kirmizi eti dahi rahatlikla pisirebilir keşke daha önce alsaydım

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    Kullanılabilir

    ÜRÜNÜ ARKADAŞIM İÇİN SATIN ALMIŞTIM. ARKADAŞIM SADECE ÜRÜNÜN RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA BÜYÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ. ONUN DIŞINDA ŞU ANA KADAR HER HANGİ BİR ŞİKAYET BİLDİRMEDİ.MEMNUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2012
    Mangal Keyfi Evimizde

    Ürünü aldığım akşam hemen köfteleri koydum ilk deneme olmasına rağmen tadı muhteşemdi,duman yok denecek kadar azdı.en uygun fiyat hepsiburada com.da .teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Family Oleoclean Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Family Oleoclean Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat