Era SM-16 Kapaklı Dumansız Çift Telli Izgara Yorumları

Era SM-16 Kapaklı Dumansız Çift Telli Izgara yorum ve tavsiyeleri

(150 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2019
    Era ızgaraya uygun

    Öneriyorum. Era marka ızgaranızın teli eskidiyse alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    Kalite düşük

    Yorumları görüp ürünü aldım ama acaba diğer arkadaşlar başka bir ürün mü aldı diye şüphe ediyorum. Etleri çok fazla kurutuyor, tavuk göğsünü yağa bandırıp ancak doğru düzgün pişirebildim. Tavukta bu kadar koku olduysa balığı tahmin edemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Gayet İyi

    tam 4 tane balık almayabilir en fazla 3 tane alır. kalitesi çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 01.09.2017
    Termostatı çıkarmak çok kolay değil

    Ürün vasat temizlemesi çok kolay değil etleri kurutuyor zaman ve ısı ayarı olsa daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Dört Yıldız

    birebir aynı özellikleri olan farklı bir markadan aldım. 1 kg kanat aynı anda ortalama 20-25 dakikada pişiyor. aspiratörün altına koyarsanız fırından daha az bir koku yayılıyor eve. ateş altta olmadığı için duman kesinlikle yok. suyunu saldığı için fırın tepsisinde ya da tencerede pişenle tadı aynı olmuyor, daha lezzetli oluyor. alt tarafın yıkaması çok kolay üst kısmı biraz uğraştırıyor. sebzeler çok güzel pişiyor köz tadı veriyor. mangal yapacak ortamınız yoksa alabileceğiniz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2017
    pratik hızlı lezzetli

    senelerdir era ızgara kulanıcısıyım artık eskidiği için tekrar anneme ve kendime bu modeli aldım. her zamanki gibi çok memnunum. en mutlu olduğum özelliği elektrikli kısmın çıkarılması artık rahatça sıçrayan yiyecek artıklarını rahat temizleyebiliyorum. Çıkarması bana göre kolay ama bircok kişiye zor gelebilir, daha cok el becerisi tornavida kullanmak ufak tamirlere yatkın olan kişiler hemen yapar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2017
    Beş Yıldız

    süper....

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2017

    Kullanmadım test ettim normal ,fiyatına göre oldukça basit ve kullanışlı.Umarım ürünleride istediğim gibi pişirir .Keşke üst kapaktaki ısıtıcı kolay çıkar tip olsaydı daha rahat temizlenirdi .

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2017
    1 tarafi 25 dk pisiriyor 2 tarafi 50 dk

    orta kalitede bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Fiyatına Göre İyi

    Zamanında gönderim yapan satıcı, hızlı kargo teslimatı, fiyatına gore kullanışlı urun . Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, ilk çalıştırmada koku oluyor ancak bir kaç dakikaya eser kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    EŞSİZ BİR IZGARA

    çok işe yarıyor, bu fiyata alınabilecek en mükemmel ızgara, 300 lira verip de aldığımız çok meşhur bir markanın ızgarasına bin basar...

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2017
    "Üçüncü Defa Alındı" demek yeterlidir

    Eş dost derken üçüncüyü aldık. Ne olduğu nasıl olduğu belli; bir "klasik" bile denebilir. Üstte ısıtıcıları var sadece. Isıtıcı ile ızgara arasındaki boşluk makul seviyede. Isı ayarı yok; tabir-i caizse "ayarsız" (: Çok hızlı pişiriyor, başından ayrılmayın kurutur, yakar pişirdiğiniz ne varsa. Her eve lazım bir ızgara diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2017
    izgara icin era cok iyi marka

    urun daha onceden kullandigim ve yillar sonra evlenince tekrar aldigim urun.spor yaparken kalorisiz sebzeler közleyin balik,kofte,tavuk pişirin hem lezzetli hem yağsız.altina azicik su koyuyosunuz izgaranin suzulen yag suya akiyor basit ama kullanisli urun gercekten👍

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2017
    Tşk

    Kullanınca paylaşacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    gayet iyi.

    fiyat performans çok iyi, sağlıklı ve pratik

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2017
    Kullanışlı rahat

    Ürünü bilerek aldık işlevinden memnunuz ürünü herkese tavsiye ederim. yağ yok kömür yok temiz iş. ah bir de kargo güzel olsaydı

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2017
    orta üstü

    balık ve tavuk pişirerel test ettim. balkonda kullanıma uygun. duman normal ızgaralara göre az. kokusuz demek yanlış olur sonuçta pişen şey et. fiyatına göre performansı oldukça iyi. alın işinizi görecektir.

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2017

    görselde kırmıı ürün var.fakat gri renk geldi.onun dısında paketleme güzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Dört Yıldız

    teşekkürler .çift taraflı ızgara olması kolaylık.aktarması kolay hamsiyi.

  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2017

    ürün çok iyi tam istediğim gibiydi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-16 Kapaklı Dumansız Çift Telli Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-16 Kapaklı Dumansız Çift Telli Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat