Era SM-15 Dumansız Izgara Yorumları

Era SM-15 Dumansız Izgara yorum ve tavsiyeleri

(83 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    era

    ürünü yıkayıp kullandım gayet güzel fakat sislerin kare olması kötü sislere et dizip pişirince bir noktada duruyo yuvarlak olsaydı daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    İki Yıldız

    ızgara yiyeceklere çok yakın olduğu için yakıyor , tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    Beş Yıldız

    harika bir ürün tavsiye ederim. Kullanımı kolay pişirmesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Balık için iyi et-tavuk için kötü.

    yıllarca kullandım. Tavuk ve ette maalesef eti pişirmeden yakıyor. Çünkü üst rezistans ete çok yakın oluyor. Sürekli alt üst çevirmeniz gerekiyor. Bu aletle bunu yapmak ise çok zahmetli. O yüzden iki kapak arasına maşa koyup öyle yaptım bütün ızgaralarımı. Tavuk kalça biftek in önlü arkalı pişme süresi 40 dk yı geçiyor. Ya sabır çeke çeke yaptım yıllarca :) En sonunda üst kapak geçme ayaklarından biri kırıldı , ızgara yapmak tam eziyete dönüştü attım gitti. Atmasaydım yeni ızgara almazdım devam ederdim eziyete. Balık konusunda ise iyi. Balık zaten kolay pişen et. At çipurayı içine 10 dk sonra çevir , toplam 20 dk da mükemmel balık yapıyor. Ayrıca rezistans üst kapaktan ayrılmıyor. Açma kapama anahtarının olduğu kısımda ona keza. Bulaşık makinesinde yıkayamazsın, eldede yıkayamazsın. Ancak silinir. Zaten bir süre sonra üst kapağa sıçrayan yağlar leş gibi görüntü oluşturuyor. Spresi sık sık bekle aralarınıda eski bir diş fırçasıyla ancak temizlersin. Mangal değil eziyet bence. Ürüne bir yıldız vermememin sebebi, çok iyi balık yapması. Onun dışında çöp.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2017
    Gayet memnun kaldım

    Ürünü beğendim, kullanışlı. Yorumları okuyup almıştım pişman olmadım. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2017
    Güzel ürün

    Kullanmadım ama kalitesi güzel görünüyor. Şişleri ve teli kaliteli parasına göre iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2017
    Üç Yıldız

    Ürünün kırmızısını aldım ilk çalıştırdığım bir koku oldu sanırım boyanın kokusuydu tavuk kusbası şiş yaptım. Amaca uygunluğu güzel çabuk pişiriyor 20 dakikada oldu gücüde düşük 1200W fakat ürün kalitesi çok hoşuma gitmedi.

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2017
    beklentiyi karsiladi

    öncelikle hizli teslimat icin tesekkur ederim. urun gorselde göründüğü gibi.tek eksi notu kirmizi renk siparisi vermiştim ama gri renkli geldi. cok fazla da onemli degil hatta gri renkli daha güzelmiş. kofte pisirdik ve gayet kisa surede pisirdi. pişirme anlaminda son derece iyi bir ürün. bazi arkadaslar düşük watt olduğunu soyluyor ama bence gayet yeterli. pişirme esnasinda kapagi actiginiz zaman yanina yaklasamiyorsunuz bile. kisacasi bu fiyata fazlasiyla iyi. hem tek yönlü izgara hem de 6 adet şiş geliyor yaninda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    bende aldim

    ise yarar bı ürün yanlız koku olmuyor deneyim oldu ben yapınca yinede koku olması bana göre iştah açıcı göründü normal ızgara kokusu veriyor çünkü ben çok beğendim tavsiye ederim herkese şişli olması başka bir güzel zaten kanatları kusbasilari sucukları geçir afiyetle yemeğini ye ....

  • Evidea aracılığıyla, 13.06.2017

    Kullanmadım onun için pisirme memnuniyeti belirtemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    SÜPER.

    ÇOK GÜZEL TŞK LER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    nurgül

    arkadaşlar ürün mükelmelin ötesinde hepsiburada teşekkkür ederim tahminlerimin üstünde cıktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    sadece şiş değil , her türlü tavuk kanat, pirzola, domates falan da rahatlıkla pişiyor..

    şiş kebap meraklısı çocuklarım var, tam aradığım ürünü bulmuşum farkında olmadan, hem de bedavaya .. sadece şiş yapılmıyor, her türlü tavuk kanat, pirzola, domates falan da rahatlıkla pişiyor, 1.5 kiloya yakın kanatları 30 dakika olmadan aldık afiyetle yedik, haftada 2 gün mutlaka kullanıyoruz çok gerekli bir alet... ben çok daha büyük olmasını isterdim, şöyle sülale boy falan :) toplayacaksın tüm akrabaları, açacaksın era ızgarayı mangal partisi yapacaksın !

  • Evidea aracılığıyla, 14.04.2017
    SM-15 Izgara

    Pratik izgara yapmak icin ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    guzel

    aldiktan sonra bir defa somon pişirdim bir defa da kofte pişirdim. somon balığı bekledigimden cok daha lezzetli oldu zaten amacim balkonda somon yaparak evin balik kokmasını onlemekti ve tam istedigim gibi oldu ancak kofte biraz kuru oldu. ozetle balik pisirmek icin ideal bir urun diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Izgara

    Ürünüm başka birine teslim edilmiş

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    memlun kaldık

    çok iyi kullanışlı pişirme süresi kısa

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    urunun rengi baska

    ürünü arkadaşım da gördüm zaten begenerek aldım,mükemmel bi urun özellikle temizlik açısından..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Beş Yıldız

    Harika bir ürün iyiki almışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    era ızgara

    Kullanıyorum memnun kaldım tavsiyederim herkeze :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-15 Dumansız Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-15 Dumansız Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat