Tefal Plancha Silvermania Izgara Yorumları

Tefal Plancha Silvermania Izgara yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bu üründe yok yok Bulaşık Makinesinde Yıkanabilme - Uzun Ömürlü Paslanmaz Cr-Ni Rezistans - Özel Yapışmaz Kaplama özellikleri fiyatına göre çok iyi. İstediğini seviyede termostatı ayarlayabiliyorsunuz. Çok iyi değil mi? eşim iş için sürekli şehir dışına çıkıyor. Ben de pratik olduğu için bu ürünü kullanıyorum. Böyle durumlarda işten eve geliyorsunuz ne yemek yapacağınızı düşünürken aklınıza mangal geliyor. Çok hızla ızgara yapabiliyorsunuz. Kokusu dumansız sağlıklı yemekler :) biz ailecek ızgara çeşitlerini seviyoruz. Temizliği kolay bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fiyatına göe pratikliği çok iyi alabileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ürünün pişirmesi oldukça iyi hızlı pişiriyor ve yakmıyor lezzetli oldu. Ayrıca dumansız kokusuz mangal yapmak çok daha keyifli oluyor. Temizliği de çok basit. Kullanışlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "SÜPER "

    Olumlu yönleri: ÜRÜN SÜPER HIZLI KARGI VE HATASIZ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: her türlü ızgarayı rahatlıkla evin içinde yapabiliyorum. Bi kere çok sağlıklı, yap falan koymuyorum. Kendi yağında pişiyor ve her hangi bir duman koku falan olmuyor. Mangalı bıraktım resmen. Üstü oldukça geniş ister sebze ister et ızgara farketmiyor.plakalarını da eşim atıyo bulaşık makinesine orda yıkanıyor ve her hangi bir zarar da görmüyor. acayip iş gören bir cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: Saglıklı beslenebılmek ıcın ve lezzetlı yemekler tuketebılmek ıcın cok ıyı bır önerı bence. Kullanımı da cok kolay. Plakaları cıkarılabılır oldugu ıcın ve bulasık makınesınde de yıkanabıldıgı ıcın temızlıgı de cok kolay. Yanı kullanmaya üşenmiyor ınsan. genıs bır plakası oldugu ıcın de tek seferde bır cok kısıye yemek hazırlanabılıyor. cok ıyı bır ızgara yapma makınesı bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Çok Hızlı

    Yemin ederim yandaki marketten alsam bu kadar hızlı olmazdı Abi bu ne ya 22 11 2017 tarihinde Öğleyin 14'te sipariş verdim 23 11 2017 sabah onda teslimat yapıldı

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017

    ÜRÜNDE BİRŞEYLER YAPARKEN 2m2 LİK ÇEVRESİNİ GAZETELERLE KAPATMANIZ LAZIM. AKSİ HALDE HER TARAF YAĞ OLACAKTIR.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016
    Teşekkür ederim....

    Teşekkür ederim....

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2016
    fıyatına gore ıyı bır urun

    fıyatına gore ıyı bır urun pısırme konusunda gayet basarılı tek sıkıntı temızlenmesı ıcın ust tablada cıksa ıyı olurmus

  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2016
    Garanti ve fatura yok

    Ürün güzel ve başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2016
    Başarılı Bir Ürün

    Ürünün pişirme performansı oldukça başarılı, pişirme yüzeyi oldukça kaliteli.Genel malzeme kalitesi başarılı. Eksik yön olarak sadece üst tablanın çıkmıyor olmasını gösterebilirim. Bu temizlerken nispeten zorluk yaratıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2016
    Hızlı teslimat

    ölçüleri 6 kişlik için ideal

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Plancha Silvermania Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Plancha Silvermania Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat