Tefal CB902O12 Ayaklı Barbekü Yorumları

Tefal CB902O12 Ayaklı Barbekü yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Isı yüksek olduğu için pişirme çok kaliteli

    Ürün çok çabuk ısınıyor,ızgara arasında delikler var,birebir mangal tadı almanı sağlıyor bu delikler.(bence) Pişirme hızı yüksek etin suyunu koruyor,pişirme alanı 5kişi yi doyurabilecek hız ve genişlikte.(denedim)hafif hızlı pratik.temizliği kolay rezidans harici bulaşık makinasına atabiliyorsunuz.tek kelime ile harika,düşünmeden alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Aşırı memnun kaldım, temizliği de gayet rahat👍🏻

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Dumanli & Kokulu

    Olumlu yönleri: Kurulumu cok pratik, yemekleri cok lezzetli pisiriyor, asla kurutmuyor. Olumsuz yönleri: Dumansiz diye birsey yok, koku da ayni sekilde. istediginiz kadar su koyun duman ve su cikiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Başkasına aldım,bende kullanıyorum memnunum mangalı aratmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet Güzel

    Olumlu yönleri: Hızlı geldi,gayet iyi pişiriyor teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü kullandım ve öyle yorum yazıyorum. Kargoyu alınca yorum yazanların yazıları bana çok boş geliyor. İlk olarak dumansız diye bişey yok, bu sizin pişirdiğiniz şeyle alakalı sonuçta tavada bile et yaparken duman çıkabiliyor. Kapalı alanda kullanmak bence zor. Ben balkonumda et, tavuk ve sucuk denedim. Pişirme dengesi harika. Yiyecekleri kurutmuyor. Hızlı ısınıyor ve çabuk pişiriyor. Altına su koymayı sakın unutmayın. İyi ki 3 kuruş fazla verip tefal almışım.. Süper...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: ayaklı olması tam bir mangal havası veriyor aynı mangalda pişmiş tadı veriyor et ve sebzelere plaka ve sıvı haznesi çıktığı için de temizliği çok rahat ayaklarını isterseniz çıkarabilirsiniz çok rahat kullanım sağlıyor memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    sorunlu

    Bir süre sonra ısı sensörü bozuluyor ve sürekli elektriği kesiyor. Ne keyif bırakıyor ne iştah. 2 tane kullandım ikisi de aynı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2018
    Isı yüksek olduğu için pişirme çok kaliteli

    Ürün çok çabuk ısınıyor,ızgara arasında delikler var,birebir mangal tadı almanı sağlıyor bu delikler.(bence) Pişirme hızı yüksek etin suyunu koruyor,pişirme alanı 5kişi yi doyurabilecek hız ve genişlikte.(denedim)hafif hızlı pratik.temizliği kolay rezidans harici bulaşık makinasına atabiliyorsunuz.tek kelime ile harika,düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Üç Yıldız

    ürünü bir kaç defa kullanma fırsatım oldu sucuk, sebze ve balık yaptık. balıkta çok fazla duman çıkardı. yapışma az da olsa var hiç yapışmaz diye bir şey yok. makine çok çabuk ve güzel ısınıyor ama sanki üst ızgarası bana biraz ince geldi. metal olan hiç bir şeyle kullanmayın derim. burada ürün açıklamalarında bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz diyor ama kutu içinde çıkan kullanım kılavuzunda tam aksi yönde bir beyan var. duman çıkarması, yağın ara ara alev alması,ayaklarının biraz zayıf olması eksi yönleri. çabuk ısınma, kolay temizleme, mangal tadını hafifte olsa vermesi şimdiye kadar gördüğüm artıları. bu arada ben ürünü başka yerden aldım tecrübemi burada paylaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Dört Yıldız

    Urun kesinlikle cok iyi.sadece alt haznedeki suyun bitmemesine dikkat edin.etin damlayan yaglari alev alabiliyor.sanirim tek olumsuz yani ust sac cok kolay ciziliyor.metal maşa iz yapabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Duman Altı Izgara

    Aşırı duman çıkıyor aldığıma pişman oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    Tam İsabet

    Çok pratik, 2-3 dakikada pişirmeye hazır. Üç parça elinizle kaldırdığımız anda ayrılıyor, yıkamaya hazır. Kısacası benim gibi kömürle uğraşmak istemeyen tembeller için çok ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    Çok Kullanışlı

    2 gün içerisinde evime geldi. Haftasonu mangalı yaparak sezonu açtık. Tefale hep güvenirim bu ısınınca ızgaranın üzerinde kırmızı olarak gösteren teknoloji süper. Eti ne zaman koyacağımı ona göre ayarlıyorum. En güzel kısmı ise ayaklı olup ayarlanabilmesi ve yağı tek bir haznede toplayarak kolay temizlik olanağı sağlaması. Biz ailecek beğendik tavsiye ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal CB902O12 Ayaklı Barbekü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal CB902O12 Ayaklı Barbekü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat