Philips FC8950/01 Aquaaction 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Kırmızı Yorumları

Philips FC8950/01 Aquaaction 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(154 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü çok beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Dört Yıldız

    Gayet güzel ve beklentileri karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Beş Yıldız

    Yüksek sesi hariç on numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Mükemmel değil ama iyi

    Sözde türk malı meşhur sulu süpürgemizin motoru yanınca aldım. gövde malzeme kalitesi güzel. eski süpürgemin turbo fırçası da tam uydu. yalnız hortumu çok basit çekerken yüklenmemek lazım. evet sulu süpürgeyi temizlemek işkencedir ama torbasız süpürge gibi tozu direkt hepa filtreye yüklemesinden,tozun yarısını havaya vermesindense ben o suyu döküp kabı temizlemeye razıyım. kabını temizlemek ise bi makarna süzgeci ve tenceresini pişirdikten sonra temizlemek kadar zor. temizliğine ise değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    düşünmeden alın

    bu fiyata mükemmel performans. çekiş gücü, ses seviyesi, su haznesi konularında yapılan eleştirilerin hiç birine katılmıyorum. uzun ömürlü dayanıklılığını ise zaman içinde kullanıp göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    görünümü biraz büyük ama güzel

    görünüm olarak biraz kaba geldi fakat çekimi çok iyi malzemesi kaliteli yani aldım ve memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    PROFESYONELE YAKIN TEMİZLİK CİHAZI: PHILIPS

    Çok kaliteli ve tam olarak profesyonel olmasa da profesyonele yakın bir cihaz. Evdeki temizlik için, kelimenin tam anlamıyla, biçilmiş kaftan. Tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. İnce ve narin kullanımı var tabiki de. (yalnızca buna dikkat edilmesi gerekiyor.) Temizliği de çok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    GAYET BAŞARILI?????

    Ürün elimize verilen tarihten de önce geçti öncelikle hepsiburadaya Teşekkürler.. Ürüne gelince, normalde 2,5 saat süren temizlik 1.5 saatte bitti. Emiş gücü halıda fircasiyla güzel. Fırçayi kaldirinca parkede harika.. Uretenler bunu hesaplamis ve gayet güzel olmuş. Sulu olması da toz kaldirmamasi açısından hoş. Su haznesinin temizliği de pratik. Sadece toz Torbalı ve Torbasiz supurgelerden farkı biraz daha gürültülü bir makine oluşu. İnşallah uzun ömürlü memnun kalırız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    tek kusur cok ses cikarmasi

    Cok memnun kaldik. Almadan önce epey bir zaman araştırma yaptım buradaki yorumlarida okudum çoğu olumlu yöndeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Aşırı SES

    ürünün temizliği mükemmel ötesi kesinlikle hayran kalacaksınız , fakat sesi apartmanı ayağa kaldıracak kadar yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Net temizlik..

    Kullanmi gayet pratik; zaten hazneli olanher makinada temizledikten snr su ile temizleniyor bunuda su ile çalistirip pis suyu dokuyorsunuz.inanin simsiyah bir su cikiyor 3 gunde 1 yapilsa bile makina evde. Sadece sesi biraz fazla ama istenen temizlik ise gayet memnun edici. Ayric ayni gun firmanin urunu teslim etmesi daha da guzel ve ilgi ile aramalari memnuniyet konusmasi yaomasi gayet guzel Tesekkur ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Çok sesli

    Çekim gücü 220 watt olmasına rağmen iyi çekiyor halıda falan eksi olan yönleri çok sesli maşallahı var ev ayağa kalkıyor birde yanında verilen başlığı çok kullanışsız halıda o başlıkla süpürmek ölüm ileri geri götüremiyorsun başlığı neyseki bizim eski philipsin başlığı uyuyor buna yoksa iade etmek zorunda kalacaktık

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    başarılı

    2000 watt diye gücünün düşük olduğunu düşünmeyin . emiş gücü gayet başarılı . toz vermiyor dışarı ve calisirken de sesi oyle cok cikmiyor . su yerini yikamasida pratik. islak kuru almayi dusunen varsa dusunmeden alsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Gözünüz kapalı alın

    Çeyiz için aldık çok güzel ve hızlı gönderim ile 2 günde elimize ulaştı çekim gücü çok iyi tutma yeri güzel ve kullanışlı çok yer kaplamıyo da teşekkürler hepsiburada sitesi uygun fiyat uygun güzel eşyalar ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Hjyenik ancak sesli

    En baştan yazayım sesli bir süpürge. dikkat çekici kadar sesli ancak; Hepa 10 filtreli süpürgenin temizlediği yerden 1 kova toz çekiyor. Hijyen için alınır. Ses önemli ise araştırın

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    teşekkürler..

    Çekişi çok iyi yerleri 10 gün arayla sildik su tertemizdi tozu inanılmaz çekiyor. Temizliği çok basit herkese tavsiye ederim. Tek problem çok sesli çalışıyor ama tüm sulu süpürgelerde durum aynı maalesef. Özellikle alerjisi olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Birde sesi fazla olmasa...

    Cihaz güzel performansı gayet iyi. Tek sıkıntısı diğer süpürgelere göre fazla gürültülü çalışması.Bunu dert etmiyorsanız ve su filtreli bir süpürge arıyorsanız gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Beş Yıldız

    harika bir alet herkeze tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    ÇEKİŞ GÜCÜNE DİYECEK YOK FAKAT SESİ ÇOK RAHATSIZ EDİCİ.

    MAKİNENİN ÇEKİŞ GÜCÜNE DİYECEK BİR ŞEY YOK.ÇOK KUVVETLİ ÇEKİYOR. YALNIZ ÇOK FAZLA SES ÇIKARTIYOR. ÇOK GÜRÜLTÜLÜ SU HAZNESİNİ TEMİZLEMESİ KOLAY

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2017
    Çok iyi

    Ürün her yönden çok iyi tek sıkıntısı 11metre olan kablonun 8 metre olması onun dışında süper

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8950/01 Aquaaction 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8950/01 Aquaaction 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat