Fantom WF 6200 2000 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fantom WF 6200 2000 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2018
    Dört Yıldız

    Bence harika bir.ürün sadece parçaları çok kalitesiz. Özellikle temizlemek çok güzel kolay çıkarıp takması da keza öyle. Kardeşime de aldım. Memnun. Ben de bozulursa yine aynını alırım ama sadece parçaları çok kalitesiz ama dikkatli kullanmak çözüm olur. Tekerlekleri çok çabuk kırılıyor. Sesi yüksek ama çekim gücü çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    gayet başarılı

    bu fiyata alabileceğiniz güzel bir ürün.kargo zamanında geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2017
    Fantom süper

    Ürünü daha denemedim ama mağaza iletişi iyi ve zamanında geldi Aras kargo şirketi de anlayışlı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    kesinlikle hiç göründüğü gibi değil

    kesinlikle uzak durun traktör gibi çalışıyor temizlemesi çok sıkıntılı emiş gücü iyi ama çıkardığı ses çok fazla rahatsız ediyor insanın kafası şişiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    hiç göründüğü gibi değil..

    1.5 sene önce almıştım.. süpürge parçaları inanılmaz kalitesiz yapılmış o kadar kötü bir plastik anlatamam.. ön tekerlekler birkaç ayda kırıldı.. su haznesini temizlemek dert inanın ve sünger filtreyi saran plastik ağ parçalanıyor zamanla.. çok yüksek sesi... şu an farklı bir süpürge arıyorum ama kesinlikle fantom kullanmicam..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2015
    pratik fakat sesli

    ürün güzel paratik yer kaplamıyor dengesi güzel devrilmiyor. su çekmesi çok iyi. temizliği kolay. biz işyerinde kullanıyoruz sesi biraz fazla gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2015
    fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor

    Ürün mükemmel emiş gücüne sahip .temizlenmesi çok pratik.cok az bir su miktarı ile inanılmaz performans.hb nin yorumlarını okuyarak aldım. Çok çok memnunum.hic düşünmeden alın .ben HB den alamadım .HB den daha pahalıya aldım ama hakkını veriyor.sidetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2014
    güzel ürün

    hepsiburada bu sefer iş yaptı ürün tam ve eksiksiz elime ulaştı artısı var ön tekerlek 2 tane olmuş bu da daha iyi hareket sağlıyor devrilmiyor hafif olduğu için çekiştirirken yorulmuyorsunuz temizliğide oldukça kolay tavsiye edilir bir ürün ihlasın temizlik robotundan sonra bu kullandım ve daha kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2014
    fena degil

    urun bugun elime gecti.gorunusu guzel.cekimi guzel. kolay temizleniyor. ama cok gurultulu ve fircasini sevmedim... uygun fiyat icin alinabilir eger mustakil bir evde kaliyorsaniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2013
    komşular süpürge yapıldığının farkında :)

    dizayn olarak çok şık bi makine fakat o nasıl bi ses züpürge işi bittiğinde baş ağrısı başlıyo. komşularla karşılaştığında sen bugun temizlik yaptın değilmi sorularıyla karşılaşıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2013
    KENDİ SINIFINDA GÜZEL BİR ARAÇ.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

    ÇOK İYİ BİR ÇEKİM GÜCÜ VAR ÇOK SESLİ DE SAYILMAZ ÖZELLİKLE ÇOK ÇABUK HAZIRLANDIĞI İÇİN HEMEN TEMİZLİĞE BAŞLANIYOR. ÇOCUKLU EVLERE VE ALERJİSİ BULUNAN BİREYLERİN ORTAMI İÇİN İYİ BİR SEÇİM.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.04.2013
    çok güzel

    ürünü dikkatimi çekti baktım ve çok özel görünümde sadece fiyatı çok yinede fiyat inince kendisini denemek çok isterim tabiki sessiz oluşuda ayrı bir rahatlık olduğu kanısındayım..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.04.2013
    Fantom WF-6200

    15 gün önce aldığım gerçekten çok memnun kalarak kullandığım fantom elektrik süpürgesi almak isteyen bayanlara en iyi bilgiyi aktarabilmek ümidiyle yazıyorum.emiş gücünün kuvvetli su haznesine az su doldurmak yeterli geliyor.kaliteli ürünü herkeze tavsiye ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 16.04.2013
    Fantom WF-6200

    Golden bir köpeğim var ve evi tüy içerisinde bırakıyor güzel bir hafiflik ve emiş gücü hayvan besleyenler için tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2012
    çok güzel süpürge.

    Hem kullanım açısından çok güzel, hemde fiyatı uygun. Alacak olanlara tavsiye ederim. Yalnız süpürgeyi temizlerken parçaları dikkatli ve yavaş bir şekilde monte edilmelidir.Çentikler plastik olduğundan kırılabilir. kırıldığı zamanda parçası bulunur mu bilemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2012
    kullanım kolaylığı önce gelir

    eğer bir süpürgenin peşinden koşmak istemiyorsanız iyi bir tercih olmadığını söyleyebilirim. arka tekerlekleri oldukça büyük fakat ön tekerinin küçük olması hortumundan çektiğinizde gelmemesi takılması demek. daha kullanışlı bir süpürge tavsiye ederim. her nekadar yerli üretim olsa da.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2011
    performansını begendim

    ürünü ablama satın aldık evde kullanıp deneme şansım oldu.fiyatına göre pratik ve başarılı bir ürün.seside cok yüksek degil ve cok az yer kaplayan minik bir ürün.içinden hoş kokulu şampuan ve köpük önleyici de cıkıyor.ve 10 yıl parça temini garantisi varmış.süpürücü fırça daha iyi yapılabilinir di.tavsiye ediyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.12.2011
    çok kaliteli

    makineyi alalı 2 hafta oldu. çekiş gücü, malzeme kalitesi, kullanımı çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2011
    eksik gideri,lirse güzel.

    7 mayıs 2011 de bu makineyi aldım.çekişi çok iyi.Yalnız ön tekerleğini biraz büyütürlerse çok iyi olur.Halıların üzerinde rahat hareket etmiyor.Eğer çekerseniz devrilme tehlikesi var.Firma yetkililerinin dikkate almasını dilerim.Saygılar....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2011
    rakiplerinden fazlası vr eksiği yok...

    diğer markalardan kullanan tanıdıklar ve komşular var. fantom un onlardan geri kalır yanı yok, şiddetle tavsiye ederim. kampanya indirimli olarak aldığım için çok ucuza geldi, hepsiburada.com a teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom WF 6200 2000 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom WF 6200 2000 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat