Fakir Starky Eco Power 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Starky Eco Power 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(283 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    YORUM

    Ürünü 2 gün önce turuncu elma satıcısından sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Paketleme normaldi. Kapalı kutu ve tüm parçalar eksiksiz çıktı. Performans olarak ahım şahım bir performans beklemeyin ama pratiklik konusunda gayet pratik ve kullanışlı. Toz haznesi biraz küçük olduğu için sık sık boşaltıp temizlemek gerekiyor. Son ayarda kullanıldığı zaman sesi biraz fazla çıkıyor ama son ayarda halı süpürmek zor oluyor. Orta ayarda sesi gayet normal. Genel olarak beğendim, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 Numara

    Çekim gücü yeterli, hafif,kaliteli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünü Turuncu Elma isimli satıcıdan dün sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Paketleme ve teslimat gayet başarılıydı. Ürünü yorumlara güvenerek sipariş verdim ve güvenimin de boşa çıkmadığını düşünüyorum. Alır almaz denedim ve çekiş gücü gayet iyi. Fakat şunu da belirtmek gerekir ki çok hafif bir ürün arayanlar için ideal olduğu söylenemeyecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süpürge çok güzel. Evimizde kedi olduğu için halılar bütün tüyleri emiyordu, bu aldığımız süpürge halıda tüy bırakmıyor. Çekiş gibi olarak mermer,taş,tahta zeminde iyi, halıda çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    yeterli

    büyük makinelere gerek yok 1 gün sonra ulaştı tşk

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ve Güzel

    Ürünü beğendim çekiş gücü güzel hepa filtreyi beğendim ince tozları hapsetmesi açısından kullanışlı ergonomik tavsiye ederim diğer dik süpürgelere bakarsak bu süpürge güzel seçim bence ??????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün satıcı firma kaynaklı olarak ikinci bir kargo (ilk kargoda sadece fakir kataloğu ve ürünün daha sonra fabrikadan kargoya verileceğine dair bir imzasız bilgilendirme yazısı vardı) ile dokuz günde geldi. Hepsiburada ailesine satıcı firmadan kaynaklı sorunu ivedilikle çözdükleri için çok teşekkür ederim. Ürüne gelecek olursak bu ürüne uzun araştırmalarım sonucu karar verdim. Daha ucuzlarını mağazalarda bizzat inceledim fakat hiçbiri güven vermedi. Ürünün kurulumu kolay, malzeme kalitesi fena değil, kademeli güç ayar düğmesi oldukça iyi, düşük ayarda bile çekişi iyi ve yüksek ayarda dahi sessiz diyebilirim. Başlık kolay hareket etmekte ve havlı halıda dahi performansı iyi. Daha ucuz olanlarını alanlar ya sesinden ya çekiş gücünden yada malzeme kalitesinden şikayetçi olurlar. Bir yatay süpürge performansı beklememekle birlikte pratik kullanımlar için bu ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Turuncu Elma isimli saticidan aldim hizli bir sekilde elime ulaştı. Çekiş gücü iyi sesi de bu tip supurgelere gore fazla yuksek degil. Maksimum guce getirmeden bile performansi gayet guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hafif ve gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kargo hızlı ve başarılı sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Süpürge son seviyede çalıştığında biraz gürültülü ama emiş gücü iyi. Genel temizlik değil ama günlük kullanım için ideal bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.11.2020
    Dikey Süpürge

    Avantajlar : uygun fiyat
    Hanım istedi aldık:)

  • Media Markt aracılığıyla, 14.10.2020
    Fiyatına göre kaçırılmaz

    Yorumları okuyarak aldığım bir ürün. Daha önce de aynı markanın dik süpürgesini kullandım ve çok memnun kaldım. Tavsiye derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.03.2020
    "çok memnun kaldım. diğer kablosuz süpürgelerden çok daha iyi performansa sahip"

    Olumlu yönleri: Kesinlikle tavsiye ederim. Uygun fiyat kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2020
    Fakir Starky

    Daha önce Fakir’in Darky modelini kullanıyordum. Çok da memnundum ancak bu modelini alerji hastalığım nedeniyle hepa filtreli olmasından dolayı tercih ettim. Servis ağı geniş, parçalarına ulaşmak mümkün. Kişisel önceliklerinize göre değişir ama elektrikli ve güçlü bir süpürge olduğu için daha hafif olması da beklenemez. Bu fiyata günlük kullanım için son derece başarılı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2020
    Beş Yıldız

    çeyize alındı,ablam kullanıyor çok memnun 6 ayda torba değişimi yapılmalı çekim güçü azalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2020
    "dik supurge"

    Olumlu yönleri: Gerçekten güzel bir urun tavsiye ederim uzun süren araştırmalar sonucunda aldım gayet memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.02.2020
    "hızlı gönderim harika ürün 👍🏼"

    Olumlu yönleri:

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.02.2020
    "FAKİR STARKY ÖKO POWER DİK ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE"

    Olumlu yönleri: Oldukça hızlı ve iyi paketlenmiş şekilde geldi. Hiçbir sorun yaşamadık. Almak isteyenler hiç tereddüt etmesinler.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.02.2020
    İyi

    Performansı iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.02.2020
    Kaliteli ürün

    Avantajlar : Kuvvetli çekiş.
    Dezavantajlar : Tutma yeri sağlam değil.
    Ürün kaliteli. Mağazadan deneyerek almıştım. Fiyat /kalite performansı gayet iyi. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Starky Eco Power 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Starky Eco Power 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat