Fakir Prestige Aquawelt Halı Yıkama Makinesi Yorumları

Fakir Prestige Aquawelt Halı Yıkama Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2012
    harika

    Ürün kısa sürede elimize ulaştı.Bu ürünü kardeşime almıştım. Çok memnun olduğunu söylüyor. Süpürmesi yıkaması çok güzel. Zaten arkadaşında görmüş beğenmiş biz de o yüzden aldık. Tercihimizde yanılmamışız, Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2011
    pişman olmazsınız

    Cihaz göründüğünden daha büyük.Halı yıkama özelliğini kullanmadık.Emişi iyi.Ortalıkta toz bırakmıyor.su filtresi hacimce yeterli.Teknik serviside arayınca gelip makinayı kuruyorlar.Daha pahalı markaların yerine bunu tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2011
    fakir

    Fakir güvenilir bir marka ancak ürünü incelerken başka yerlerde daha ucuz olduğunu farkettim ilgilenenlere duyurulur.Biz beğenerek kullanıyoruz.Tavsiye edilebilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2011
    beğenmedim

    çokta araştırmadan fakir markasına güvenerek aldım fakat umduğumu bulamadım.süpürmesi güzel fakat halı yıkama için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hiç temizlemedi diyebilirim sadece süpürme amaçlı kullanmak içinde bu kadar para verilmez bir ürüne.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2010
    mükemmel temizlik

    Uzun bir süre araştırdıktan sonra bu ürünü aldım. Evde 2 astımlı çocuğum olduğundan çok araştırdım. Yorumlara baktım, gidip bazı ürünleri mağazalarda gördüm. Fiyattan dolayı almayı planladığım ürün birçok olumlu yorumda bulunulan ve fiyatı Fakirin yarısı olan başka bir markaydı ama Fakir aldık. İlk süpürme tecbüresinden sonra suya baktığımızda bu kadar pislik bizim evden mi çıktı dedik. Almayı düşünenlere kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Halı yıkama özelliğini daha kullanmadık ama onun da mükemmel olacağını öngörmek yanlış olmayacaktır. Fiyat sorun olmayacaksa kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2010
    KESİNLİKLE ÇOK İYİ

    ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE KOLTUK YIKAMA ÖZLLİĞİNDEN BİRAZ TEREDDÜT ETTİK. AMA SONUÇ KESİNLİKLE MÜKEMMEL. ÇOK PRATİK VE HAFİF. KULLANIMI ÇOK KOLAY.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Prestige Aquawelt Halı Yıkama Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Prestige Aquawelt Halı Yıkama Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat