Fakir Cleano Bagless Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Cleano Bagless Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    fakir cleano

    merhaba ben fakir cleano kullanıyorum cekişinden çook memnunum halıyı kaldırıyor filtresi çobuk kirleniyor ama süpürgenin gucunu azaltmıyor hazne temizliği çok kolay 2 filtre yıkanabiliyor motor ve hazne içindeki arka filtre değiştirikliyor sesi çok gusuk eski makinam arçelik comfort s7422 idi ondan daha sessiz fakaç çok yer kaplıyor ben dolabın içine koyuyorum yetiyor sığıyor yanlız hortumu hemen koptu bantlasım kullanıma engel değil ben dublex bir evde oturuyorum bir kedi 2 muhabbet kuşum var eskisinden daha cok toz cıkardı bence alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2012
    Fiyat Performans olarak gayet iyi

    Anneme hediye olarak aldım. Annemin çok hoşuna gitmiş. Fiyatına göre çok kullanışlı ve güzel bir ürün dedi. Tavsiye edilir. Toz torbasız olması gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2012
    çok güzel

    ürünü aldığım gibi kullan dım gayet güzel temizliyor. halının üzerin tüy bile bırakmıyor halıda fırça bile kullanmaya gerek duymuyorum. ayrıca hepsi burdayada hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum tam zamanında ürünüm tam zamnında elimde oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2012
    malzeme kalitesi, yıkanabilir hepa filtreler

    Ürünü 2 aydır kullanıyoruz o çok övülen uzakdoğu markalarının filtre ve malzeme kaliteleriyle kıyaslanınca bariz üstün, çekmiyor hiiiiç çekmiyor diyen arkadaşlar torbasız süprügelerin 1-2 kullanımdan sonra komple toz haznesi ve içindeki filtrenin yıkanaması gerektiğini hatırlatmak isterim.Yani torbalı süpürgelerdeki gibi 1 ay kullanayım yada sadece hazneyi boşaltayım yeterli diyorsanız sonuç hüsrandır.Filtreyi temizleme zahmetine katlanırsanız çekiş gücü hep ilk günkü gibi kalıyor ,şık,kaliteli,emiş gücü iyi filtreleme çok iyi ancak max güçte sesi fazla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2012
    kötü

    ürünü aldığım bende pişmanım sürekli bir yerleri dökülüyor çekiş gücü iyi ama hemen hazne doluyor performansı düşürüyor plastik donanımda çok sağlam değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2011
    kötü bir makina

    çekiş gücü çok düşük.. küçük el makinaları bile daha iyi temizliyor.. hepsiburada com dan yaptığım en kötü alışveriş maalesef.. kimseye bu cihazı tavsiye etmem..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2011
    fakir

    6 aydır kullanıyoruz fiyatına göre kaliteli sayılır.bazı eksik yanları yok değil ancak işinizi kesinlikle görür.çekiş gücü çok iyi halıya yapışıyor,bazı yorumlarda çekmiyor diyor içi fazla dolmadan değişirse sorun yok biz memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2011
    bencede kötü bir süpürge

    Bu ürünü ihtiyacım olduğu için araştımadan aldım fakat araştırsaydım kesinlikle almazdım çünkü gürültüsü çok fazla kapı,telefon vsy çalışırken hiç duyamassınız. artı tozu çekiyor kıyılarından dışarıya veriyor yani tam anlamıyla bebat aldığıma pişmanım alırlarsa iade edebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2010
    Kesinlikle almayın

    Ürünü alalı yaklaşık 5 ay oldu ama bu sürenin yarısı serviste geçti. Ürün güzel görünüyor ancak hem dayanıksız hem de 2200 watt olmasına rağmen emiş gücü çok az. Servise düşerseniz zaten makinanızı unutun 45 günden önce geri alamıyorsunuz. kesinlikle tavsiye etmiyorum. Biraz daha para ödenerek kendini kanıtlamış markalardan şaşmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2010
    HARİKAA..

    Yorum ve görüntüye dayanarak aldım. iyikide almışım çeyizim için, mükemmell..sesi benim için önemli değil, önemli olan çekim gücü ona dencek laf yok zaten fevkalade herkese tavsiye ederim. kalitesi,şıklığı,fiyat uygunluğu yok yok..bundan iyisi can sağlığı..:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2010
    cok kullanıslı

    ben söylemden kaliteyi, adı söyluyor zaten alırken tereddut etmeyin özellikleri ve her cepe hitap ettiği için almakta gec kalmayın ben kullanıyorum ve cok memnunum hiç sesi cıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2010
    yorumlardan yola çıktım

    yorumlardan yola çıktım ve sipariş ettim umarım yanılmamışımdır. fakir markası süpürge işnde birinci sıralarda gidiyor fakat fiyat olarak önde gidiyor bence fiyatı biraz pahalı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2010
    garanti

    arkadaşlar ürün iyi fakat herhangi bir malzemesi bozulmasın sakın garantide çok problem yaşarsınız benim gibi. kullanıcı hatası diyorlar(bir değil iki değil) ve nerdeyse bir süpürge parasının yarısını ödüyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2010
    Çekiş gücü çok iyi, sesi çok fazla, takdir sizin

    Süpürgeyi daha çok eşim kullanıyor. Süpürgenin çekiş gücü çok iyi. Halıya yapışıyor. Çekiş gücünü ayar düğmesinden artırıp azaltabiliyorsunuz. Toz tozbasız oluşu da bir diğer güzel yönü. Ürünün 2 eksisi var. Birincisi çok fazla ses çıkarıyor. Özellikle en yüksek güçteyken sese dayanması zor oluyor. İkincisi de eğer masaların, sehpaların, çeşitli süs eşyalarının tozlarını uca takılan bir fırça ile alıyorsanız, bundan vazgeçmeniz gerekiyor, çünkü aksesuarları içinde fırça bulunmuyor. Genel olarak özellikle çekiş gücünden ve uygun fiyatından dolayı ürünü herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2010
    memnun kaldım

    ürün bugün elimize ulaştı hemen denedik çekiş gücü güzel biraz sesli ama, ben memnun kaldım yanında yedek filtreside var görünüş olarakta çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2009
    KALİTELİ AMA YETERSİZ

    Ürün gerçekten mükemmel sayılabilir her şeyi düşünülmüş içinde yedek Hepa Filtre olması Hepa Filtresinin 6 ayda bir değişmesine karşın yıkanabilir olması sizi 40.00 TL gibi bir masraftan kurtarıyor.Ayrıca toz torbasız olması da ürünü çekici hale getiriyor.Tek eksik yanı motor gücünün 2200 WATT olmasına rağmen çekim gücünün çok güçlü olmaması.Buna ragmen sesinin çok yüksek olmaması ve diğer faktörler nedeniyle satın alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2009
    Sağlıklı temizlik için doğru seçim..

    Eski makinemize göre oldukça performanslı bir ürün. Üzerinde hız ayarı mevcut, süpüreceğiniz yere göre hızını ayarlayabilirsiniz. Otomatik kablo toplama sistemi de kullanışlı. Filtreyi yıkama ya da temizleme durumunda sökülüp takılması da yeterince basit. Fakir kalitesi de kendisini tasarımıyla hissettiriyor. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2009
    görünüşe sakın aldanmayın

    arkadaşlar ürünü alalı bir ay kadar oldu. eşim hiç menun değil. çekiş gücü çok zayıf halı başlığının ağzı çok dar, hortumu ve aparatları çok ince plastiği en ufak bir sürtünmede çiziliyor. toz haznesini yerine oturmak bayağı zahmetli. toz haznesinin içindeki filtre ise çok çabuk kirleniyor.ürünün üzerinde yazan 2200watt çekiş gücüne sakın aldanmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2009
    Günlük kullanım için ideal

    Ürünü alalı yaklaşık 2 hafta oldu ve yoğun bir şekilde kullandım.İzlenimlerim: *Ürünün görüntüsü çok şık ve çok rahat hareket ediyor. *Çekim gücü olarak ortalama kalitede annemin süpürge çekim gücü kriteri olan halıyı süpürürken halıyı kaldırmayı başaramadı. *Temizlemesi kolay teferruatlı değil. *Plastik kalitesi iyi ancak park pozisyonu dediğimiz olay çok sağlıklı değil.en ufak bir zorlamada süpürge sapının süpürgeye takıldığı kısım eridi biraz 2. seferden sonra sapı ayakta durmamaya başladı. Sonuç olarak Fakir kalitesi için alınabilecek bir ürün.Günlük kullanımda rahat edebileceğiniz bir ürün.Ancak çok beklentiyle almamak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2009
    kullanışlı

    üründen oldukça memnun kaldım. çekiş gücü iyi.hafif kullanışlı bir süpürge.. ürünün fiyatıda oldukça iyi tavsiye ederim. fakat ürününün gönderilmesi uzun sürdü..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Cleano Bagless Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Cleano Bagless Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat