Fakir Prestige Uno 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Prestige Uno 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2023
    Ürün çok iyi ama....

    Ürün çok iyi satıcı duyarlı elinden geleni yapıyor. Cihaz kullanmak için tek tek yönergeleri yaptım bu arada içinde olan flitre kullanılmış ve hala tüm toz filtrde duruyordu sanki kullanılmış çihaz yollamış diye düşündürdü...

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    Sıvılar

    Bu su filtreli cihazlar sıvıları da çekiyor mu? Hiçbir yerde bununla ilgili bi bilgi bulamadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.05.2022
    Ürünümün çekişi yok

    Ürünü en fazla ikikere kullandım. Çekmiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 24.03.2022
    Fakir Servisi berbat

    Ürün kalitesi iyi fakat kurulum için servis gelmedi.Fakir'in merkezini defalarca aradık.10 gün kadar mücadele ettik servis gelmedi.İki adet almıştık iade etmek zorunda kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünler güzel ben begendim

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kullanilmis urun gonsermisler ..zahmet edip su haznesindeki suyu bile bosaltmamislar 😡😡😡

  • Amazzon aracılığıyla, 29.08.2021
    Kullanılmış

    Kullanılmış ve süpürge hortumu yapış yapış geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Görseldeki gibi küçük değil ve çekim gücü yazdığı gibi değil. Resmen kocaman ağır bir makine geldi asla evde kullanım için uygun değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Arkadaş tavsiyesi üzerine oldukça uygun bir fiyata satın aldığjm Fakir prestige uno isimli bu efsane ürünle bulunduğum ortam tertemiz ve ferah. İyi ki almışım dedim ben bu ürünü bemce herkes kullanmalı çok seveceksiniz kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kullanılmıştı, çizikler vardı ve bazı plastik parçaları kırık geldi. İade etmek zorunda kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel, annem diğer süpürgeyi bırakıp bunu tercih etti. Ancak kutusu deforme olmuştu. Mağazada sergilenen bir süpürge olduğu belli ama memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet başarılı toza alerjisi olan için mükemmel bir ürün teşekkürler Trendyol teşekkürler fakir 👏🏻👏🏻👏🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Parçaları eksik geldi iade ettim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: çekişi çok iyi insanı yormuyor. Motor gücü çok güçlü ve ona rağmen ses seviyesi aşırı değil çok memnun kaldım bu durumdan. Kesinlikle tavsiye ederim alın ve kullanın ne deyim daha. Baya kullanışlı yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: 1500 watt emiş gücü ile kuvvetli ve toz kaldırmadan mükemmel temizlik sağlıyor HEPA filtersi sayesinde tozlar hava kalkmıyor ve suz hazneli olduğu için ertrafı süpürürken havaya toz kalkmamış oluyor performansından memnun kaldım ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün geldi ve kullanıldı. Önceden de su filtreli makine kullanılıyordu onun yerini aldı.Temizlik açısından son derece başarılı temizlikten ödün vermemek için su haznesi teferruatlı yapılmış. Bu yüzden temizlik sonrası su haznesini filtleri temizlemeli ve hava alıp kurayacak şekilde bırakılmalı. Bunun için harcadığınız vaktede değecek iş çıkarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürünün teşhir ürünü oldupunu açınca anladım. Satıcı baştan belirtmemişti. Ancak üründen memnun kaldım. Emiş gücü ve kullanım kolaylığı nedeniyle öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Yeni evlendiğimizde almıştık hala bir sorun yaşamadan kullanıyoruz saglam bir ürün çelik telli dayanıklı hortumu bulunmakta vakum gücü gayet yüksek müthiş bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2018
    Beş Yıldız

    Bu ürün ile ilgili 12 yıl sonra parça ihtiyacım oldu ve yorumları okumak istedim. Süpürgeyi alalı tam 12 yıl oldu ve halen hiçbir çekim gücü ve çalışmasında bir sorun olmadan kullanıyorum. Bazen kuru bazen de ıslak kullanıyorum. İlk defa emiş ayağı hortumdan çıkmaya başladı. Çok basit bir sorun aradaki lastik sıkıntı buda yıllar sonra olsun artık diyorum. Yorumlara baktım çok şaşkınım bu makine için yapılan yorumlar tuhafıma gitti. Ben çok memnunum. Şunu belirtmek isterim ki kullanım talimatına birebir uydum. Ürünün bazı parçalarının temizliğinin yapılması çok önemli bunlara uyulması gerekiyor. Her üründe olunması gerektiği gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    memnun kaldığım bir ürün

    ürünü alalı 5 yıl kadar oldu çok memnunuz emiş gücünden diğer fakir ürünlerine göre baya iyi fakat temizlenmesi zaman alıyor başta haznesini yıkayıp tekrar kullanıyorduk fakat emiş gücünü azalttı bu durum kuruttuktan sonra kullanırsanız şayet;daha çok verim alabileceğinizi düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Prestige Uno 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Prestige Uno 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat