Fakir Roommaster Buharlı Temizlik Makinesi Yorumları

Fakir Roommaster Buharlı Temizlik Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    fakir e yakismadi

    kullanan biri olarak 1 çok ağır 2 emiş gücü yok denecek kadar az buhari sert zeminde iyi ama hali da yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2015
    emiş gücü çok zayıf

    emiş gücü çok çok zayıf. almanızı tavsiye etmem. yerdeki tozu havalandırıp dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor. bu süpürgeyi 5-6 ay kullandıktan sonra toz torbasız kaliteli bir süpürge aldım. hemen evin havası değişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2013
    alacak olanlar mutlaka bu yorumu okuyun

    Bende daha önce yapılmış yorumları okuyarak almaya karar verdim.HB sitesine ve Fakir markasına çok güvendiğim için pek fazla araştırmadan sipariş verdim.Evde daha önce aldığım bilinmeyen bir marka biraz dandik diyebileceğim ürün olmasına rağmen.Ama ben açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Ben buralarda yapılan yorumları pek anlıyamıyorum doğrusu pek gerçekleri yansıtmıyor bence. Ürünün avantajları: 1.Evet alman malı ve benimde diğer ürünlerini kullandığım iyi bir marka bu üründe gayet kaliteli malzeme ile yapılmış dayanıklı bir ürün 2.Fiyatı piyasa fiyatlarına göre makül HB nin hızlı ve kusursuz hizmeti ile sorunsuz ulaşıyor. 3.Dik konumda buhar çıkışı duruyor ve hızlı ve bol buhar vermeye başlıyor. Dezavantajları: 1.2 işlev bir arada olduğu için bayağı ağır (daha önce yorum yapan bayanlar hafifliğinden bahsetmiş kendileri maşallah zeyna gibi herhalde) 2.Toz haznesi ve su hacmi çok küçük hemen doluyor,su çabuk bitiyor birde 400w çekiş gücü çok zayıf öyle yüksek beklenti beklemeyin şarjlı el süpürgesi kıvamında ve sadece seramik üzerindeki kirleri eh işte topluyor halı üzerinde pek iş görmüyor. 3.Bu ürün halı aparatı olmadığından sadece sert zeminde buharlı temizlik yapıyor halı üzerinde yürümüyor bilesiniz kullanma kılavuzunda yazıyor zaten.Sert zeminde (seramik,mermer ve parke laminant parke de iyi ama yine de daha önceki kullandığımız name ürüne göre yine de ağır.Bende sitede uyarıcı bir bilgilendirme olmadığından ve yorumlara bakarak aldım eğer servisten filan bir halı aparatı uyduramazsam geri iade etmeyi düşünüyorum.Fakir web sitesinden kullanma kılavuzuna bakınız lütfen. Eğer evde çok halınız yoksa veya yazlık evler için ideal olabilir.Biz evde Fakirin darky modelini kullanıyoruz o küçücük süpürge halıları havaya kaldırıyor eşim büyük süpürgeyi kullanmaz oldu çok pratik olduğu için çok memnun kaldık birazda o yüzden buharlı süpürgede yine tereddüttsüz fakir alalım dedik ama ben biraz hayal kırıklığına uğradım,istediğimi bulamaadım açıkçası.HB ye teşekkü

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2013
    harika

    ürün görünüş olarak,kullanım olarak,hafiflik olarak süper.çok inceledim diğer ürünleri.ancak her iki kulanımın(hem kuru hem buharlı) birarda olması ,emiş gücünün yüksek olması da tercih nedenim.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2013
    Mükemmel

    Fiyatı piyasanın altında ayrıca 2 ürün birarada Süpürge olarak emiş mükemmel ancak gürültülü çalışıyor Buharlı temizleyici olarak buharı oldukça yoğun çıkıyor ve sessiz Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Roommaster Buharlı Temizlik Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Roommaster Buharlı Temizlik Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat