Fakir Matrix 2İn1 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Matrix 2İn1 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    urun

    Olumlu yönleri: cekim gücü cok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Kurulumu oldukça kolay gerçekleştirdim. Gücünü sevdiğim bir süpürge oldu. Halı üzerindeki tozları rahatlıkla alıyor. Haftada 1 2 kez ev temizliği yapıyorum ve şikayet edebileceğim bir şey gerçekleşmedi. El süpürgesi olarak da rahatlıkla kullanabiliyorum daha detaylı bir temizlik yapmak için. Bence alınabilir bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    PRATİK

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için bir dikey süpürgeye ihtiyacım vardı. Bununla ilgili hemen internetten araştırmaya başladım. Araştırmalarım sonunda Fakir marka bu dikey elektrikli süpürgeyi buldum. Mağazaya da gidip iyicene inceledikten sonra hemen aldım. Şu anda evde kullanmaya başladım ve gerçekten çok iyi bir tercih yapmışım. O yüzden diyorum ki dikey elektrikli süpürge alacaksanız. Fakir markasını tercih edin. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: şimdilik çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Güzel ürün. Pratik ve kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Orta derecede

    Olumlu yönleri: Çekim gücü çok iyi Olumsuz yönleri: Yeri süpürürken çok zor ilerliyor, altındaki siyah bant yerde siyah iz bırakıyor, süpürürken bir koku bırakıyor makinenin kokusunu ve süpürürken aşırı bir ses çıkarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: ✔

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fakir rematrix 650w dikey elektrik süpürgesi

    Olumlu yönleri: motor toz emme gücü çok iyi. pratik ve kullanışlı süpürge,yer kaplamıyor. Olumsuz yönleri: elektrikli süpürgenin ,süpürge başlığının alt kısmındaki lastik şerit hareketli olmadığından süpürürken ,süpürge zor ilerliyor. lucy modelinde hareketli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2020
    güzel görünüyor

    Olumlu yönleri: .

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2015

    şarjlı süpürge diye satyorlar ama elektrikli kablolu süpürge çıktı  sakın almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2014
    günlük kullanım için uygun

    Ben ürünü sipariş ettiğimde hic yorum yoktu.ama gelince memnun kaldim. Tüm evi supurmek aşırı gürültülü ama kısa süreli temizlik için uygun.ucundaki aparatı cikarmakta cok zorlaniyorum..birde toz filitrenin üzerine yapisiyor kullanima göre belli araliklarla yıkıyorum..tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Matrix 2İn1 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Matrix 2İn1 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat