Rowenta RO5823 Silence Force Extreme 2200 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO5823 Silence Force Extreme 2200 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    Kaliteli ama

    Ürünü yaklaşık 2 yıl önce evlendiğimde almıştım, ürün Çekim gücü, ses seviyesi olarak çok iyi fakat süpürme işini yapan kişiyi çok yoruyor, orjinal süpürge başlığı çok ağır ve bayanların süpürmesi çok zor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    ÇOK PİŞMANIM .SAKIN ALMAYIN.

    ÇOK PİŞMAN OLDUM. İYİ ÇEKİYOR DİYE KOLLARIMIN AĞRIMASI MI GEREKİR? SÜPÜRGE HALIDA KAYMIYOR. TUTTUĞUNU BIRAKMIYOR. SAKIN SATIN ALMAYIN.KADIN İŞİ DEĞİL.PARAMA YAZIK OLDU. DEĞİŞTRMEK İÇİN NE GEREKİRSE YAPACAĞIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    Gayet Güzel

    Üründen ilk denemede memnun kaldık çekim gücü gayet iyi. Diğer eski makinama göre sesis bir makina.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2016
    hızlı kargo ilgili satıcı

    Ürün güçlü sesiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    süper

    bgun elime ulasti supurge ve bekledgmden cok daha iyiymis yani.. kesinlikle tavsiye ederm. rowenta dan şaşmamak lazim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2016
    yorucu

    zaten ev süpürmekten çokta hoşlanmazdım. şimdi hiç istemiyorum. evet emişi süper ama tutma sapı çok ağır. resmen kol kası yapıyorum evi süpürüken kollarım acıyo. kaba yani daha zarif ve daha hafif olabilirdi. bugünbaşka bisüpürgeyle değişme imkanı sunsalar gözüm kapalı evet derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2015
    gayet guzel

    üründen memnun kaldık.Emiş gücü gayet güzel.Sadece suprgeyi taşımak için tutma kısmı üst tarafta olsa daha güzel olurdu.Ama çok sorun değil.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    sesi daha az olmalıydı

    Güzel ve ağır, bunun yerine Electolux ultrasilincere geçtim, daga sessiz ve hafif, ayrıca daha az elektrik harcıyor ve trobalarıda S-Bag

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    çok kullanışlı ve bilmem alsam mı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2014
    Çok sessiz, güçlü, ağır, torbalı makine

    Şimdiye kadar aldıklarımız içinde erkek olarak en memnun kaldığım model. Orta güçte bile yanınızda olsa duymayabilirsiniz. Tam güçte tavana bile tutunabilir. Eşim biraz ağır ve kullanmasının daha yorucu olduğunu söylüyor. Yedek torbaları çok pahalı, universal torba uydurduk, öyle kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    çok sessiz

    süpürgeyi 2 senedir kullanıyoruz. eşime hediye olarak almıştım. dünyanın en sessiz elektrik süpürgesi. gücü max seviyeye aldığınızda bile bir saç kurutma makinesinden az ses üretiyor. güç orta seviyedeyken hiç bir şekilde rahatsızlık duymuyorsunuz. güç en düşük seviyedeyken TV filan açıksa süpürgenin sesini duymayabilirsiniz. emiş gücü gayet iyi. genelde orta seviyede güçte bile her şeyi emiyor. güç en yüksek seviyedeyken halıyı kaldırabiliyor. buraya kadar her şey mükemmel. ancak süpürgeyi daha çok eşim kullanıyor ve ağır olduğunu söylüyor. pek ergonomik ve kullanışlı bulmadığını belirtiyor. ancak bana kalırsa gayet iyi çünkü çok sessiz ve iyi temizliyor. süpürge torbalı. bu bir eksi gibi gelse de biz özellikle torbalı aldık. çünkü temizlemek çok kolay. sessizlik ve emiş gücü sizin için önemliyse kesinlikle tavsiye ederim. ama halı yıkasın, koltuk silsin, buharlı oldsun gibi ekstra şeyler istiyorsanız o zaman bunu almayın çünkü ekstra donanım sunmayan bir süpürge. temizlik günleri süpürge gürültüsünden evden kaçan erkekler eşlerine beğendirebilir mi bilmiyorum ama kafanızın ve kulaklarınızın rahat edeceği kesin :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2013
    kaliteli

    ürünü annem için aldık. ürün gerçekten kaliteli. su olan modellerden alacaktık son anda buna karar verdik. rowenta yıllardır elektrikli süpürge üretiyor diye rowentayı seçtik. malzemesi çok kaliteli, annemde çok beğendi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2013
    Sessiz Ve Temiz

    Bu ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayız. Eşim ve ben çalıştığımız için temizlik işleri genelde akşam saatlerine kalmakta. Bu ürün sessizlik konusunda uyuyan bebeğinizi bile uyandırmayacak bir sessizliğe sahip. Hepa filtresi ise kesinlikle hava çıkışından toz bırakmıyor. 2 yıl oldu ıslak mendil ile denedim kesinlikle hala toz bırakmıyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2013
    teyzeme hediye aldım

    teyzeme annemler gününde hediye aldım geçen sene 1 sene oldu çok memenun sonuçta yılların markası annem ROWENTA marka süpürgesini tam 20 yıl kullandı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO5823 Silence Force Extreme 2200 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO5823 Silence Force Extreme 2200 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat