Rowenta RO6481 Silence Force Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO6481 Silence Force Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2020

    evet ürün çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2020

    Ürün de mükemmel,çok sessiz ancak standart başlığı kocaman yapmışlar süpürmek biraz güç istiyor. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2020
    Ürün gayet güzel

    Ürün gayet güzel ve gerçekten çok sessiz, ayrıca emiş gücü harika. Standart ucu çok yorucu, emiş gücünden kaynaklanabilir ama halılarda çok yoruyor. Bana göre eksi tarafı standart başlığı halıda çok zorluyor, ikinci bir eksi tarafıda hortumu çok kısa, süpürgeyi sürekli sürüklemek zorunda kalıyorsunuz. Umarım yeni ürünlerinde bu olumsuzlukları çözerler.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2020

    ürün gerçekten çok sessiz, aynı zamanda çok kuvvetli emiş gücü var. halı ağır olmasına rağmen yapışıp havaya kalkıyor, çok memnunum, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2020
    rowenta silene force

    ürün güzel sadece biraz güç istiyo

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2019
    BAŞARILI

    Çok Başarılı bir ürün. Çok sessiz. Eşim çok beğendi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Başarılı, tavsiye ederim.

    Hafif ve yetenekli. Çekiş gücü gayet güzel ve yeterli. Kablo sarıcısı iyi çalışıyor. Farklı amaçlara hizmet eden farklı uçlar çok işe yarıyor. Halı süpürürken sesi neredeyse çıkmıyor bile. En yüksek sesi parke-zemin süpürürken çıkartıyor ve bu esnada da yanınızdaki ile konuşup birbirinizi duyabilirsiniz, gayet kabul edilebilir seviyede bir sesi var. Mini turbo başlık etkileyici, keşke halı için büyüğü de olsaydı. Diğer süpürgelerden farklı olarak alışılmadık bir özelliği de, havayı süpürgenin üzerinden dışarı çıkarması. Mutlaka orjinal torbası (Hygiene+) ile kullanılmalı, çünkü süpürgenin çektiği pislikler ve hava önce torbaya doluyor, torbada ilk filtrelemeden geçen hava, süpürge içine ve hepa filtreye gidip oradan dışarı çıkıyor. Yani gözenekleri geniş olan malzemelerden yapılmış olan uyduruk torbalar hem makinenin içinin hem de evinizin tekrar kirlenmesine neden olur. Makine içindeki hepa filtre yıkanabilir olanlardan değil, ömrü bittiğinde yenisi ile değiştirmek gerekli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019

    Kargo hızlı, teslimat iyi. Ürün çalışırken çok sessiz.gece kullanın kimse anlamaz. Sadece halıda hareketi zorluyor ama çekiş gücü çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    Beş Yıldız

    Kargo hızlı, teslimat iyi. Ürün çalışırken çok sessiz.gece kullanın kimse anlamaz. Sadece halıda hareketi zorluyor ama çekiş gücü çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2019
    En iyisi!!

    Ürün zaten yıllardır kullandığım Rowenta silenseın yeni modeli olduğu için yorum yapmama gerek bile yok, kesinlikle en iyisi bence.herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2019

    Güzel ürün beğendik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2018
    "Başarılı-Tavsiye ederim."

    Olumlu yönleri: Sessiz,güçlü emiş gücü. alternatif aparat çeşidi Olumsuz yönleri: Halıda güçlü emiş gücü nedeni ile biraz zorlayabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2018
    pekte mükemmel değilmiş Rowenta

    Rowenta Ro6481 de gördüğüm eksik hazne içi filtre koymamışlar torba dolmaya başladında torba ağzından kaçacak tozlar tüyler direkt motor bölümünde, sadece hava çıkışında hepa filtre var. hazne içinde de filtre takacak yer mevcut ne varki hazne içi filtre gelmedi ayrıca halı ve sert zemin başlığında halı süpürmek zor hareket ettirmek yoruyor, başlık ın halı ile temas eden yüzey tasalarımından kaynaklanıyor. turbo başlıklar başarılı ama halıları sürekli turbo başlıkla süpürmek halının çabuk eskimesine neden olur daha önce turbo başlığın fırçaları eskimezse tabi. hava emişi iyi, fazlada güçlü değil normal yani. sesine gelirsek rowenta elektrik süpürgesi sessiz çalışıyor, başlılardaki ses bile daha fazla .

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2018
    Kalitelive kullanışlı ürün

    Paketleme itinalı hızlı kargo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2017
    "başarılı bir alışveriş"

    Olumlu yönleri: olumlusu çok Olumsuz yönleri: olumsuz yok denecek kadar az

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2017
    " Mükemmel bir ürün"

    Olumlu yönleri: Son seviyede halıdan kaldırmakta zorlanıyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2017
    "teşekkürler"

    Olumlu yönleri: ürün güzel kargo hızlı.. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Başarılı

    Ürünü 11.05.2017 tarihinde sipariş verdim 15 inde elime ulaştı. Gelir gelmez denedim harika bir ürün. En üst seviyeye geldiğinde sesi çıkıyor tabi ama rahatsız edecek bir sesi yok. Gayet güçlü bir makina en üst seviyede kullanmanıza gerek bile kalmıyor. Parçalar da gayet sağlam kaliteli . Hem gövdeden kem koldan ayarlama olması çok güzel. Pişman değilim alacaklara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO6481 Silence Force Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO6481 Silence Force Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat