Rowenta RO6383 Silence Force Anima 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO6383 Silence Force Anima 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi ki almışım

    ürünü 1,5 yıl önce mağazadan çok daha uyguna almıştık. çeyizime almıştık ürünü o yüzden 1 yıldır kullanıyorum başta torbalı diye pek almak istememiştim ama iyi ki de almışım. hem bu kadar sessiz hem bu kadar iyi çekim yapan başka bir süpürge var mıdır bilmiyorum. halıları süpürmeye benim gücüm yetmiyor o yüzden süpürme işini eşime bıraktım. daha sonra elimin altında kolaylık olsun diye başka bir markanın dik süpürgesini aldık ama bu ürün o kadar sessiz ki eşim dik süpürgeyi açtırmıyor bana yine bunu kullanıyoruz.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2021
    Sessizlik

    Evcil hayvanı olanların rahatlıkla alabileceği bir ürün. Sessiz çalışması ve kedi-köpek tüylerini toplamaktaki başarısı beni oldukça mutlu etti.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.03.2021

    Biz aldık çok güzel çekiyo 2016 yılında aldık çok güzel bir ürün alin müthiş süper adı üstünde çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün çekim gücü çok iyi, Rowenta kalitesi zaten.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    rowenta kalitesi tartışılmaz emiş gücü yüksek. sessiz bir süpürge evet ama fısıldamıyo tabi en düşük ayarında halıdan ayrılmıyo ama görsellerde görüldüğü gibi büyük L başlık yok

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel tavsiye ederim. sessiz ve çekim gücü yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    daha önce de kullanmıştım.memnun kaldığım için tekrar aldım.ancak satıcı teşhir ürününü göndermiş galiba orjinal ambalaj değildi.makine de de hafif toz vardı.satıcıyı tavsiye etmem.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün piyasadan daha uygun fiyata aldık indirimden. Tüm parçaları eksiksiz ve sağlam şekilde geldi. Satıcıya teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 11.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Annemin Rowenta takıntıs yüzünden aldım senelerdir eski bi modelini kullandık annem çok memnun kaldı 2 sene önce bozuldu 2 senedir kullanmadığımız marka kalmadı ama Rowenta gibi olmadı indirimde görünce hemen aldık ev hanımları bilir rowenta en iyi kurtarıcıdır 👍👍👍👍 mutlaka alın kaçırmayın

  • Trendyol aracılığıyla, 18.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün fiyat performans açısından çok iyi, motor sesi yok sadece rüzgar sesini duyuosunuz, güç arttırma sadece makineden oluyor koldan ayar yada açma kapama yok sadece havalandırmayı açıp kapatıyosunuz. kolu çok uzun hava borusu çok ince kıvrım yeri hemen katlanıyor. motor 750W diye aldık ama sadece fayansta tam gücü kullanabiliyosunuz tam güçle halıda çekmek mümkün değil. hava tahliyesi yere doğru değil havaya doğru o da yerdeki tozların savrulmasını engelliyor. hafif ve tekerlekleri çok rahat manevra yapabiliyor. gayet memnunuz tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürge aldim torba gönderdiler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücünü maksimum(fayans) ayarına getirip tutma kolundaki ayarı da maksimuma getirip halı süpürmeye çalışırsanır tabi ki halıda ilerlemez buna göre de yorum yaparsanız milleti yanıltırsınız. İttirmek yerine halıda geri çekmek daha faydalı. Doğru ayarları kullanarak doğru yerleri süpürünce gayet faydalı bir ürün. Fiyat olarak turbo başlık içeren ve enerji seviyesi 4A olan performansı sağlam makinelerden biri. Ses seviyesi güzel. Havalandırma yerinden çıkan rüzgar bana biraz çok geldi...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz ve cekiş gucu iyi bir supurge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    MAXİMUM TEMİZLİK

    Olumlu yönleri: Başlığı yerde toz kalmadan alıyor ve etrafa toz kaldırmıyor halı sert zemin fayans yada parkelerde mükemmel dört dörtlük bir temizlik sağlıyor. Emiş gücü kuvvetli, maksimum seviyede çalıştırsam bile cihazdan ses gelmiyor, toz torbası kağaı var kendiliğinden kapandığı için toza elim deymiyor ve hijyenik olmasını sağlıyor. makinemden aşırı memnunum performansı yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz elektrik süpürgemiz bozulmuştu bununla ilgili yeni bir elektrik süpürgesi alacaktık yaptığım araştırmalardan sonra Rowenta marka bu elektrik süpürgesini buldum bir arkadaşım da kullanıyordu ve kullanımından çok memnundu. Bende hemen sipariş ettim şu anda kullanıyorum ve kullanımından çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2020

    Hızlı ve güvenliydi çok teşekkür ederim ürünün çekil gücü harika zaten

  • Trendyol aracılığıyla, 23.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün. daha önce süpürge sepetinden almistim farklı ürün gönderdiler iade edip burdan aldim.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2020
    Hızlı kargo,kaliteli ürün, süper sessiz

    Cuma sipariş verdim p.tesi geldi. Kutudan anladığım kadarıyla kutu daha öncesinden açılmış ilk bi tereddüt ettim, sadece bir aparatın poşeti çıkmış belli. Bu yüzden 4 yıldız veriyorum. Fakat ürün gayet güzel çalışıyor annem de sorun görmedi bu yüzden kabul ettim. Sesi çok düşük hiç rahatsız etmiyor ve çekim gücü baya kuvvetli. Halının rengi canlandı resmen. Memnun kaldım. Kargonun da çok hızlı gelmesi beni memnun etti. Sadece satıcıya tavsiyem kutuları açmasak çünkü içimde kuşku olmadan kutusu açılmamış bir ürün almak isteyen başka müşteriler de olabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel bir ürün.Bir çok başlığa sahip.Pek çok fonksiyonu var ve gerçekten sessiz bir ürün.Ve hızlı teslimat oldu.Güzel korunaklı bir şekilde geldi :)))

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2020
    Dört Yıldız

    Makine sessiz ve çekim gücü yeterli ancak gündelik kullanımda biraz ağır ve aparatları gereğinden fazla büyük pratik değil yani bunun yanında birde küçük el süpürgesi şart ,önceki makinemiz samsungtu küçük hafif ve güçlüydü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO6383 Silence Force Anima 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO6383 Silence Force Anima 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat