Rowenta RH8871 Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RH8871 Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2015
    beklediğimiz gibi.

    eşimle uzun araştırmalar sonunda son teknoloji olan li-on teknolojisi olan bu ürünü aldık. beklentileri fazlasıya karşılayan bi ürün. çekim gücünü zaten almadan önce mağazada test edip aldık. led lambaları ise hafif loş ve karanlık kısımlarda çok işe yarıyor ve makineye güzel bir hava katıyor. hepsiburadadan piyasanın en uygun fiyatıyla aldık. ve bir kaç gün sonra stokta kalmadı. teşekkürler hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2015
    Çok pratik ve etkili

    Haftalık temizlik için Dyson DC52 kullanıyoruz. Bu ürünü günlük temizlik için aldık, ama bunu daha çok kullanmaya başladık. Çok pratik ve çok etkili. Kablolu süpürgeler kadar başarılı, hazne temizliği çok kolay. Fırçasında ışık olması çok yararlı, karanlıkta süpürüyoruz, toz ya da temizlik görünüyor. Tek kötü yanı biraz ağır, ama daha hafif olanlarda da bundaki bazı şeyler eksik, devir ve led aydınlatma gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH8871 Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH8871 Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat