Rowenta Aqua Rain Plus 1800 W A Sınıfı Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta Aqua Rain Plus 1800 W A Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.05.2021

    Ürünü yeni aldim, oldukca eski bir model oldugunu yorunlardan öğrendim.. Felâket bir ses çıkarıyor resmen gürültü.. Sulu kullanimda power tuşunun yanindaki heba filtreden su fışkırtıyor bu normal mi yoksa sorunlu mu bilemiyorum.. bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.05.2019

    Ben kuru torba hazneyi kullanamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    temizlik takıntınız yoksa ideal bir ürün

    7 yıldır kullandığım bir ürün. evlenmeden önce Rainbow kullandığım için bununla kıyaslama yapamıyorum bile. Ama ideal bir ürün. Su haznesi ile kullanırken makinayı dikey konuma getirdiğinizde bütün su motora gidiyor. bende toz torbası değil toz haznesi var. toz haznesini çok az kullandım. su haznesini her kullanım sonrası mutlaka yıkamak gerek, bütün sulu makinalar gibi. çekiş gücü hortum ucunda daha iyi fırçalı ağzıyla çektiğimde su daha az kirleniyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Borunun ayarlanabilir olması bayanlar için güzel olmumş.Bazıları ayarlanmıyor.Çook zorlanıyoruz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    kötü bir mühendislik!motor ve su haznesi arasında koruma yok.dik pozisyona gelme durumunda(bazen oluyor)su motorla buluşuyor(!)su motoru oluyor!

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Ülkemizdeki yeri bir hayli eski olan Rowenta, sağlam ve kullanışlı süpürgeleri ile tanınan bir Alman firması. Geçmişten günümüze yeni ürünleri ile piyasada var olan Rowenta’nın Aqua Rain süpürgeleri, toz torbasız işletim sistemine sahip.

    Klasik elektrikli süpürgeler bir yandan süpürürken, arkadan toz parçacıklarını tekrar ortama bırakırlar. Hal böyle olunca yapılan temizlik yarı yarıya boşuna yapılmış gibidir. Üstüne üstlük solunum yolları ve alerjik hastalıklara da davetiye çıkaran bu süpürgeler yerlerini suyla çalışan süpürgelere bırakıyorlar. Tozu suya çeken sistem ve HEPA filtre ile hem tam temizlik ve sağlık açısından yardımcı olan Aqua Rain, Max 1900 Watt emiş gücüne sahip. İstenen boya göre ayarlanabilen teleskobik borusu bulunan süpürge çift stepli By-Pass motor ile güven veriyor. Çift yalıtımlı koruma ve aksesuar park özelliği ile dikkat çeken ürün, darbelere dayanıklı kazan ile ses ve görüntülü cihazlarda parazit yapmayı önleyici “Radio Interference System” sistemi ile göz dolduruyor. Yeni bir süpürge arıyorsanız incelemenizi öneririz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Ülkemizdeki yeri bir hayli eski olan Rowenta, sağlam ve kullanışlı süpürgeleri ile tanınan bir Alman firması. Geçmişten günümüze yeni ürünleri ile piyasada var olan Rowenta’nın Aqua Rain süpürgeleri, toz torbasız işletim sistemine sahip. Klasik elektrikli süpürgeler bir yandan süpürürken, arkadan toz parçacıklarını tekrar ortama bırakırlar. Hal böyle olunca yapılan temizlik yarı yarıya boşuna yapılmış gibidir. Üstüne üstlük solunum yolları ve alerjik hastalıklara da davetiye çıkaran bu süpürgeler yerlerini suyla çalışan süpürgelere bırakıyorlar. Tozu suya çeken sistem ve HEPA filtre ile hem tam temizlik ve sağlık açısından yardımcı olan Aqua Rain, Max 1900 Watt emiş gücüne sahip. İstenen boya göre ayarlanabilen teleskobik borusu bulunan süpürge çift stepli By-Pass motor ile güven veriyor. Çift yalıtımlı koruma ve aksesuar park özelliği ile dikkat çeken ürün, darbelere dayanıklı kazan ile ses ve görüntülü cihazlarda parazit yapmayı önleyici “Radio Interference System” sistemi ile göz dolduruyor. Yeni bir süpürge arıyorsanız incelemenizi öneririz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2012
    çekiş gücü çok iyi

    yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.temizlemesi zor olur diye tereddüt etmiştim ama gayet kolay ve kullanışlı. uygun fiyata kullanışlı teşekkür ederim hepsiburada :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2011
    hanımların en büyük yardımcısı

    ürünü 3 gün önce aldım ve inanılmaz buldum halıları kaldırıyor mükemmel bir cekiş gücü var tabi üzerinde waat ayarlama düğmesininde olması daha kullanışlı hale getiriyor.sulu kullanışı ve torbalı kullanışı ilede mükemmel bir cihaz. tek sorunu var buda hortum cıkışı sikikonla yaıştırılmış sert olarak cekildiği taktirde cıkabiliyor.onunda üstesinden ustalığım sayesinde 10 dk da hızlı yapıştırıcı ile geldim.ve sorun kalmadı onun için servise gitmeye gerek yok.çok güzel bir süpürge herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2011
    harıka

    aldım denedım ve kullanıyorum... oldukca guzel çekişi var hem su ıle hemde torba ıle calısıyor... eksı yonu bıraz fazla seslı calısıyor ve resımde gordugunuz ucgen uc sıze verılmıyor ıcınden standart duz uc cıkıyor... tavsıye olunur... kacırmaayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2010
    tavsiye etmem kimsye

    hepsiburada.com dan aldım emiş gücü yok benim eski süpürege makinem 1600 voltu iyi çekiyordu halıyı bile çekiyor ben bunu sapını çıkarak çekiyom yinede almıyor kiri pası kimseye tavsiye etmem alan olsa üstüne para veririm:D

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2010
    hediye olarak aldım

    arkadaşıma hediye olarak aldım, henüz memnun olup olmadığını sormadım, kimisi sesten şikayetçi kimisi çekiş gücünden, benim aldığım süpürgenin kutusunda güçlendirilmmiş emiş gücü yazıyordu... ürünü geliştirmiş olabilirler. bu ürünü seçmemin nedeni hem kuru hem sulu kullanılabiliyor olması. neticede sulu oalrak kullanmak daha sağlıklı fakat acele ve fazla detaylı olmayan bir temizlik yapmak istediğinizde kuru özelliğini kullanıp fazla uğraşmadan işinizi görebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2010
    Kullanımı rahat

    Sulu kullanımı hoş ama kullandıktan sonra temizlemek gerektiğinden, Torbayla kullanmak daha güzel:) İhtiyacı olana tavsiye ederim ben daha pahalı almıştım fiyatı şuan daha uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2010
    alınabilir

    çekiş gücü iyi. sesi çok fazla, konuştuğunu zor duyuyorsun. dikkatli çekmelisin dengesiz çekersen kolayca devrilebiliyor. temizlemesi fena değil. alınabilir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2010
    alabilirsiniz

    ÜRÜN ALDIKTAN İKİ GÜN SONRA GELDİ.HEMEN KULLANMAYA BAŞLADIM.TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA. ÜRÜN YORUMUM: 1.EMİŞ GÜCÜ BÜTÜN SUYA ÇEKEN MAKİNELER GİBİ AZ.(ARKADAŞLARIMINKİLERLE KIYASLADIM) 2.SESİ BİRAZ FAZLA. 3.MALZEMESİ BASİT DURUYOR.GELİR GELMEZ KAPAK LASTİĞİ KOPTU.AMA TAMİR ETTİK. 4.TOZU SUDA TOPLAMASI HARİKA BİŞİY.ÇIKAN TOZU GÖRÜNCE HAYRET ETTİK. 5.AYRICA İSTERSENİZ TORBAYLADA KULLANABİLİYORSUNUZ.HERSEFERİNDE SU DOLDURUP TEMİZLEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. 6.PARAM ÇOK KALİTELİ BİŞEY ALICAM DİYORSANIZ, ALIN.AMA ÇOK PARA VERMEK İSTEMİYORUM DİYORSANIZ, BU ÜRÜNÜ ALIN.İŞİNİZİ GÖRÜR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2010
    fiyata göre idare eder

    üründen 2 adet sipariş ettim renk seçeneği olmadığı için biri siyah biri kırmızı geldi. siyah olanı kırmızı olanla değiştirmeleri için iade ettim gelmesi için bekliyoruz. çekim kuvveti 1900W yazmasına karşın çok az. ama evde gözde görülür toz azalmasına sebep oluyor buda süpürgenin hepa filtresi aracılığla sıfıra yakın toz kaçırmama özelliği. ayrıca kutu üzerinde üçgen uç gözükmesine rağmen kutu içinden dikdörtgen süpürme ucu çıkıyor. bunları dikkate alarak seçiminizi yapın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2010
    denemeye değer

    bir ürün alacağınız zaman yorumları dikkate almakta fayda var çünkü hepsi aynı oluyor.kablosu biraz kısa suya çekimi güzel sanki evdeki tozda gözle görülür azalma oldu toz torbası çok küçük temizliği kolay şimdilik memnunum sudaki kirleri görünce şaşıracaksınız herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2009
    çok iyi

    bu ürün çok kullanışlı pratik ve iyi süpürüyor.sulu olması tozlara kadar alıyor yerden aldıgı tozu gerı vermıyor.ve ustundekı beyaz hepa fıltresıne parfum sıkınca ev cok hos kokuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2009
    Hepsiburadaya çok teşekkürler

    Arkadaşlar Uzun araştırmalar sonucu sulu sistem ve rowenta almaya karar verdim.süpürge oldukça iyi Hepsiburada güvencesiyle ve hızlı teslimatla da ürünü buradan almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2009
    Memnun değilim

    Bu ürünü aldım. Ürün malzeme kalitesi kötü. Kırılacakmış gibi duruyor. Çekiş gücü oldukça zayıf. Toz torbalı olarak kullanınca biraz daha iyi emiş gücü sağlıyor. Eve gelen temizlikçi süpürme için eski süpürgeyi tercih ediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta Aqua Rain Plus 1800 W A Sınıfı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta Aqua Rain Plus 1800 W A Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat