Rowenta RU 305 Plus Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RU 305 Plus Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2012
    başarılı bir ürün

    Ürün oldukça başarılı,harika temizliyor,suyu görünce kendimden utandım,oysa oldukça titizimdir,önüne geleni yutuyor,parfümü de mis gibi bir koku bırakıyor,vileda suyu eskisi gibi kirlenmiyor,sesi fazla demişler ama bence rahatsız edici boyutta değil,süpürge işte ne kadar sessiz olacak ki...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2012
    halı tozuna en iyi çözüm

    müthiş bir emiş gücü var. su filtreli olması sebebiyle toz torbalı süpürgeler gibi aldığı tozu ortama bir daha bırakmıyor. bu yüzden allerjisi, astımı olanlar için sağlıklı bir ortam sağlanmasına da yardımcı oluyor. ben yakınımdaki bir mağazadan kampanya ürünü olarak almıştım ama burada da fiyatı çok uygun. ses konusundaki yorumlara aynen katılıyorum. ürüne puan verirken 5 üzerinden 4 puan ile değerlendirme yapmamın tek sebebi budur. yani biraz ses izolasyonu için uğraşmış olsalardı mükemmel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2012
    harika

    ürünü alalı bir ay oldu çok kullanışlı emiş gücü çok kuvvetli ancak sesi biraz fazla çıkıyor oda o kadar önemli değil bu fiyata gerçekten harika herkese tafsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2012
    başarılı bi alet

    ürün siparişini verdikten sadece 2 gün sonra elime geçmesi beni gerçekten çok memnun etti.bu açıdan hepsiburda ya teşekkür ediyorum..ürüne işe yararlılığı bakımından 10 üzerinden 10 veriyorum..fakat çalışırken bu kadar fazla ses çıkarmasınıda beklemiyordum açıkcası..bi süre sonra kulaklarda oluşan çınlama insanı rahatsız edebiliyor..bide piriz kablosu otomatik olarak toplansaydı daha memnun edici olabilirdi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2011
    su ile temizlik

    ilk defa su ile temizleyen makina aldik bu kadar güzel emis gücünün olacagini ve havayi dahi sterilize edebilecegini düsünmemistik. alerjisi olan klsilerin vazgecemeyecegi ürünlerden biri olacak. üstelik fiyati cok uygun!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RU 305 Plus Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RU 305 Plus Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat