Arnica Merlin Pro 1000 W A Sınıfı Hepa Dik Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica Merlin Pro 1000 W A Sınıfı Hepa Dik Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4795 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Kesinlikle çok güzel tavsiye ederim. Çekişi çok kuvvetli hazneside gayet yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Çekim gücü iyi??Halıyı bile kaldırıyo??

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    gayet güzel bir ürün çekişi kuvvetli.haznesini boşaltmasi kolay kendiside hafif kensini arıyormuşuz simdiye kadar. Elimiz ayağımız oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    850 watt

    Ürün açıklamasında 1000 watt yazıyo ancak urun 850 watt.urunun cekisi iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bu fiyata çok iyi performans. evinizde kedi köpek besliyorsanız tüyler konusunda çok başarılı, çekim gücü çok iyi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Eşime almıştım şimdi 2 annelere alıyorum fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle is goruyor.

    Yapilan yorumlar nedeniyle Cekinerek aldim acikcasi bu urunu. 2 is gunu icerisinde elime ulasti urun. Bu fiyata fazla bile diyebilirim ;) hic oyle dandik falan degil. Emis gucu gayet yerinde. Tekerlekli olmasi avantaj cok fazla guc sarfetmrme gerek kalmiyor.Ofis icin yeterli bosuna fazla vermeye gerek olmadigini dusunmuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kötü

    ilk 1 ay çekim gücü iyiydi daha sonra çekim gücü aşırı düştü. Hiç bir şeyi çekmiyor. Aşırı ses çıkartıyor ve koku yapıyor evde. Çok kötü kesinlikle almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    Aynı tip diğer cihazlara göre çok daha kaliteli, çekim gücünden, sesinden de memnunuz. ( diğer cihazları da çok inceledik, içlerinde en mantıklısı bu geldi.) Yedek parça da var. Birkaç haftadır kullandık sorun yaşamadık bu süre içinde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata fazlasını veren bir ürün.

    Dikey elektrikli süpürge almadan önce araştırmadığım okumadığım forum kalmadı. Avantajları= -Hepa filtresi olan 140 TL'ye tek ''süpürge'' (evet bu fiyata hepa filtreli ne normal süpürge var ne dikey) -İçindeki tozlar çalışmadığında dökülmesin diye kapak gibi mekanizma yapılmış makine çalıştığında açılıyor kapandığında otomatik kapanıyor. -Temizlenmesi kolay, ek bir uğraşı gerektirmiyor. -Kasası bu fiyata alabileceğiniz en iyisi. Teleskopik borusu sağlam , plastik aksamları kaliteli plastikten yapılmış. -Emiş gücü fazlasıyla yeterli . -Çıkardığı ses az. (Başka markaları da kullanmıştım evde uçak kalkıyor gibi ses çıkıyordu bunda normal süpürgeden bile az ses çıkıyor.) -Kablosunu sarma bölmü var elle sarıyorsunuz gerektiği kadar açıyorsunuz. Dezavantajları -Kablosu bana göre kısa geldi (4 metre civarı) 5 metre 6.5metre yazan yerler vardı? -Yerde kullanma başlığını (resimde gösterilen başlık) düz zeminde kullanırken ses yapıyor alt komşular rahatsız olabilir hatur hutur sesiyle. -Resimde gösterilen başlıkla düz zeminde kullanmak kol gücü gerektiriyor biraz olmamış önündeki aparatı. (Pek sorun değil dönüştürücü başlıklarıyla geldiği için evde kullandığınız başlıkları takıp daha rahat kullanım sağlayabiliyorsunuz.)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Kargo teyit edilen süreden önce elimize ulaştı.süpürgenin çekiş gücü bekledigimden iyi.Bu fiyata alınır.Kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    beklediğim gibi

    ürün görseldeki gibi. kargoda sorun yaşamadım ve sesi az çıkıyor çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnunum

    aldim kullandım çekiş gücü çok iyi gayet güzel kullanışlı memnun kaldım tesekkrler

  • HepsiB. aracılığıyla
    On numara Beş yıldız

    Patpat poşete sarılı çok hızlı kargo (sipariş sonrası 24 saat dolmadan ) Ürünü açtım denedim. Çekişi muazzam. gerçekten beklemiyordum bu performansı. Tam olarak f/p ürünü. Kablo uzunluğu da hayli hayli yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÜRÜN GAYET GÜZEL :)

    Ürün diğer dikey süpürgelerden çok daha iyi çekiş gücüne ve az sese sahip. Paketleme ise çok iyi geldi. Üründe hasar falan yok, öğrenci evime aldım. Olumsuz yorumlara çok da kanmayın, ben çekinerek aldım ama öğrencilere gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM

    Urun paketleme berbatti.urunu kendi kutusunda sadece strecleyerek gondermisler yirtik pirtik icinde geldi ama urun saglam oldugu icin iade etmedim.Bi cok arastirmalarim sonucunda bu urunu almaya karar verdim ve iyi ki de almisim cok memnunum.Urun 1000 wat yaziyor ama 850 wat geliyor bunu hic sorun etmeyin diyecegim o ki cekim gucu cok yuksek 1000 watinda ustunde diyebilirim haliyi tek tarafli supurebiliyorum laminata bile cok guzel yapisiyor.Toz hazneli olmasi cok guzel isim bitince cop kutusuna bosaltiyorum,haznesi kucuk ama kullanisli butun evi ikinci defa supurmemde bosaltiyorum ayrica ilk supurmemde icinde kalan toz supurgeyi calistirdigimda disariya puskurmuyor.Sesi onceki supurgeme gore az.Tek korkum oynar baslik olmasiydi saga sola kaymasindan dolayi ama haliyi cok iyi tuttugu icin saga sola donmuyor ama ileride olucaksa bilemem.Haftada bi kez su hazneli supurgemi kullaniyorum hergun de bunu yani gunluk kullanacaklar icin super hele cocuklu bir anne iseniz buyuk yardimciniz diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Müthiş çekim gücü var tavsiye edilir. Halıyı yerinden oynatır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Anneme aldik cok hosuna gitmis cekim gucu cok iyi diyor ayrıca başligi 360 derece dönüyor bu guzel bir ozellik pratik küçük tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Anneme hediye aldım. Süpürge konusunda hep şikayet ederdi iyi çekmiyor diye . iyi ki bu ürünü almışım küçük ama inanılmaz güçlü gücü var. İç kısmını devamlı temizlemek lazım küçük olduğu için o da hiç sorun değil bu üründe

  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2023
    Özensiz Kargolama

    Ürün fiyatına göre bir kalitede. Lakin amazzon'un kargolama şekli tam bir fecaat. İnsan en azından koruyucu bir poşete sarar. Kargo geldiğinde paketi sağından solundan patlamış, yırtık şekilde geldi. Nasıl oldu bilmiyorum ama makinada sorun yok, eksik aparatı falan da yok. Ama dediğim gibi böyle bir ürün gönderim şekli yok. amazzon bu konuya bir standart getirmeli ve personeline bir ayar çekmeli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Merlin Pro 1000 W A Sınıfı Hepa Dik Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Merlin Pro 1000 W A Sınıfı Hepa Dik Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat