Arnica Merlin ET-13204 1000 W Hepa Filtreli Dikey Elektrikli Süpürge Mavi Yorumları

Arnica Merlin ET-13204 1000 W Hepa Filtreli Dikey Elektrikli Süpürge Mavi yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Çok Hızlı Teslimat

    Pratik bir ürün. Kullanımı kolay. Teslimat çok hızlı. Siparişi verdikten sonraki gün ürün elime ulaştı. Çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    Beklendiği gibi

    Anneme aldım. Pratik , kullanımı kolay. Annem eğilmeden pratik bir şekilde işini yaptığı için çok mutlu.Memnun kaldığını söyledi. Ayrıca hızlı teslimat. Herşey güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2017
    Kötü

    Emiş gücü pek iyi değil arnica diye umutluydum ama beklentimi karşılamadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    önermem

    Öğrencisiniz veya ufak tefek şeyleri çekmek için alacaklara net tavsiyem: bu tür ürünlerden uzak durmaları. İlk geldiğinde 'bu güzelmiş ya iş görür' diyorsunuz. İki hafta sonra herşey çıkıyor ortaya. Çektiğini cihazı kapatınca olduğu gibi dışarı attığını sa gördüm. Göz önünde durmasın diye kaldırdım eskilerin arasına attım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    orta halli

    günlük kullanım için iyi ve pratik. temizliği kolay. fakat çekişi iyi değil. malzeme kalitesi de orta halli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    alın alın korkmazyın günlük için ideal :) :)

    kardeşlerim ürün gayet güzel hafif oyuzden yormuyor çekişide güzel aparatları olmasıda ayrı bi ayrıcalık sunuyor çünkü koltuk temizleme kıyıda köşede olan kirleri aparatlar sayesinde alabiliyorsun 1,5 senelik evliyim evlenirken süpürgeç aldım çünkü ozamanlar ev işlerinden falan anlamazdım şimdi anladım yeni yeni çok kullanışsız süpürgeçler ve agır aparatta yok oyuzden kaldırdım rafa hatta lastiği falanda çıktı çok kullanmama rağmen sonra araştırdım yorumları okudum ve bu ürünü almaya karar verdim yoksa daha pahalı agır kullanışsız bişey alacaktım yine zaten sulu süpergem var agır tekrar ağır bi süpürge almaya gerek yoktu günlük temizlik için ideal mutfak hemen kirlenen bi yer hemen aç temizle bu paraya gayet ıyı bence hiç fazla para vermeyın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Beş Yıldız

    Kendi evimde de kullanıyordum aynısını, çok memnun olduğum için bir tane de anneme aldım. Evimize gelen temizlikçi kadın bile büyük süpürgeyi kullanmayı bıraktı artık. Bu süpürge çok pratik, ayrıca kablosunun uzun olması da önemli bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    pratik ve kullanışlı

    ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz günlük temizlik için çok ideal. Çekiş gücü çok iyi halıyı bile süpürüyor, ürün çok hafif ve pratik,kablosu uzun, aparatlarıyla ve ufak boyutuyla heryeri rahatlıkla süpürüyor, filtresinin temizliği de çok kolay tek olumsuz yönü sapının sabit olması yani sapı uzayıp kısalsa daha iyi olurmuş ama sapının kolaylıkla takılıp çıkartılabilmesi sorunu ortadan kaldırıyor. Bu ürünü aldıgımızdan beri büyük süpürgeyi bir köşeye kaldırdık şimdilik cok memnunuz umarım uzun bi süre kullanırız

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    günlük kullanımda kurtarıcı

    Süpürgeden bir tane anneme almıştım. Kullanım rahatlığını görünce kendime de aldım. Çok pratik. Kenarda bir yerde duruyor. Çekiş gücü gayet iyi. Kablosu da uzun. Özellikle mutfakta kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Dört Yıldız

    Ürün tam amacına yönelik bir ürün,çok iyi çekiyo kullanımı kolay ve rahat , daha pahalı bir ürün denedim hemen iade ettim Daha sonra yorumları okuyarak bunu sipariş ettim ve doğru karar vermişim tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2016
    pratik

    urun çok pratik. bekledigimden daha güçlü. çok çabuk elime ulaştı hızlı gönderildi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    pratik

    eşim e pratiklik olsun diye aldım bu açıdan on numara fiyatı da gayet güzel . çekişi çok güçlü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    Tam anlamıyla kullanışlı

    Bütün ev için olmasa da 1-2 odası olanlar için ideal. Çekim gücü iyi. Kullanımına göre aparatları bulunduğu için her deliğe giriyor. Memnun kaldım. Teslimi de 2 gün içinde oldu. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2016
    MÜKEMMEL

    Çok kullanışlı ve güçlü bir makine, parasının hakkını veriyor, geçen yıl abime almıştım çok memnun kaldı, hiç düşünmeden tekrar aldım çekiş gücü gayet iyi fazla sesli değil. Bizim bey bayıldı bütün evi rahatça yorulmadan temizliyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    iyi beğendim

    makine cidden şık ve kullanışlı, çekim gücü de çok iyi, biraz sesi yüksek sadece teslimat hızı konusunda zaten fazla söze gerek yok çok iyiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2016
    pratik

    Ürünü seçme nedenlerim: 1-Gürültüsü az olması için düşük güçte bir makine aramam. Güç arttıkça genelde gürültü de doğru oranda yükseliyor. 2-Zaten evde emiş gücü aşırı yüksek, gürültülü, büyük, ağır ve su filtreli bir süpürge olduğu için mümkün olduğunca hafif bir süpürge almak istemem. 3-Hepa filtreli olması (Hepa 13 olmasada hiç olmamasından iyidir diye düşündüm). 4-Bu süpürgenin 5 katı fiyatına Şarjlı süpürge alacaktım fakat daha ağır ve şarj pil problemleri olabileceği için vazgeçmem ve bu nedenle kablosu uzun süpürge almak istemem. 5-En az 2-3 yıl kullanabilecek seviyede malzeme kalitesi. bu beklentilerimin hepsini karşıladı, fiyatı da burada çok iyi olduğu için sipariş verdim ve aynı gün kargoya verildi. Yurt içi kargo birkaçgün geç getirdi ama sonradan arayıp özür dilediler ve bayi yi uyararak en azından ilgilendiklerini hissettirdiler. Sorun kalmadı. malzeme kalitesi de fena değil. Ağır çelik gövdeli cihazlar kadar sağlam olmasını beklemek haksızlık olurdu. Artık evde büyük süpürge rafa kalktı ve haftada bir açılıyor ve günlük toz ve kırıntıları süpürme işini bu cihaz rahatlıkla yerine getirebiliyor. Kapı arkasında dik durarak varlığını belli etmiyor.Kablo uzunluğu çok yeterli sürekli priz değiştirme derdi yok. Beklentileriniz bunlarsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2016
    06 26 eskişehir

    gerçekten harika bir ürün teşekkürler hepsi buradaya çarşamba verdim perşembe geldi saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2016
    süper

    evi süpürecek hali yok ama mutfakta işe yarıyor fiyatına göre bence süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2016
    Cok kullanisli

    Cok kisa surede geldi tahminimden daha kuvvetli emis gucu var iki parca halinde de kullaniliyor olmasi cok iyi dusunmeden alin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    harika

    cumartesi sipariş verdim bugün elime ulaştı. harika bir çekiş gücü var.çok hafif olması ve kablosunun uzunluğu da ekstra rahatlık. kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler hepsiburada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Merlin ET-13204 1000 W Hepa Filtreli Dikey Elektrikli Süpürge Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Merlin ET-13204 1000 W Hepa Filtreli Dikey Elektrikli Süpürge Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat