Arnica Bora 4000 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yeşil Yorumları

Arnica Bora 4000 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(1102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sulu süpürge mi????

    Bence kullanışlı bir süpürge degil her seferinde su haznesini yıkamak cok meşakkatli cok ses yapıyor ben memnun degilim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Ürünü 2014 yılında almıştım. 5 senesi doldu ancak hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Evimde iyi bir markanın toz torbasız süpürgesi de var ancak toz torbasızla aldıktan sonra bazen de arnica ile alıyorum ve su haznesinde toplanan koyu renkli tozu görünce arnicanın değerini anlıyorum. Beğenmeyen arkadaşlar kusura bakmasın ama ev temizliğinde bu kadar üşengeç olmamak lazım. Temizlik sonrası su haznesini 2 dkda temizliyorum. Tek eksisi her süpürme sonrası hazneyi temizleme zorunluğu. Ancak evimde toz istemiyorum diyorsanız tabii ki biraz zaman ayıracaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    4. makine siparişim oldu. Tam bir fiyat performans ürünü. Tozu turbo fırçası ve su haznesi sayesinde iyi temizliyor ve dışarı vermiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    7 senedir kullanıyorum. Hiç arızalanmadı , gücü de azalmadı gayet memnunuz. Temizlenmesinden şikayetçi olmuşlar ama hazneyi çalkala koy kenara dk bile sürmüyor ,zahmetlik bir durumu yok bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çekiş gücü azaldı

    Ilk aldığımda çok memnun kalmıştım. 6. yılı bitti neredeyse şu an memnun değilim. Yine hepsiburada dan 2000 liralık başka bir süpürge siparişi vermiştim. Arnicayla süpürdükten sonra onunla tekrar süpürdüm. Iki avuç toz topladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÜRÜN ÇOK İYİ BİR ÜRÜN.TAVSİYE EDERİM.TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    çekiş gücü normal

    çekiş gücü normal su haznesini temizlemek ölüm hiç tavsiye etmem bu ve diğer sulu süpürgeleri çünkü bozulmadan değiştirmek zorunda kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    2013 te sipariş ettim hala tam kapasite çalışıyor fiyatı 2 katını geçmiş f/p ürünü mü bilmem ama ben 5 yıldır sorunsuz çalıştırıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 numara 10 yildiz

    5 yildir kullaniyorum bu aldigim 2 ci supurge makinasi . torbali supurge makinasi kullaniyorum ama arnica bora su filtreli makinanin yerini tutmuyor toz moz birakmiyor cook guzel bu makinayi uretenlere tesekkur ederim elleri dert gormesin....

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.01.2021

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ürün evde duruyor sadece. Her kullanımdan sonra temizlenmesi gerekiyor. Temizlemezseniz kokuyor. O mu evi temizleyecekti biz mi onu temizleyecektik belli değil. Dikey süpürge vardı onu kullanıyoruz genel olarak. Bunu belki sadece bayram temizliğinde açıyoruzdur o derece. Yani suyunu koy ayarlari işin bitince onun suyunu çıkart temizle saçma bir külfet kesinlikle.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.03.2020

    Çok kötü çekim gücü zayıf ve koku yapıyor her yolu denedim içine koku döktüğümüz halde koku yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Beş Yıldız

    Teşekkür hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2019
    biz memnunuz

    şimdi baktım 2 sene önce almışım, abime de alayım diye fiyatına baktım maalesef her şey çok pahalı oldu. ben o zaman gayet uygun bir fiyata almışım. Evlendikten sonra eşimin köpeği de gelince değeri daha da bir arttı bizim için. ben çok memnunum, ama bu tip süpürgeleri temizlemesi bir dert maalesef. yine de diğer süpürgeler yerine su filtreli olanları tercih etmenizi öneririm. çekiş gücü azaldı diyenler olmuş ben böyle bir durumla karşılaştığımda genellikle (ki bu tüm süpürgeler de zaman içinde oluyor) fırçalarına dolanan saç vs var mı kontrol ediyorum, bayanları saçı daha büyük dert dolananları kestiğinizde süpürgenin çekiş gücü artıyor. ama bunu da sürekli yapmak ayrı bir iş tabi, daha önce başka bir ünlü markanın süpürgesini kullanıyordum ve çok sık başıma geliyordu (sanırım fırçalar ve ağız boşluğu daha dardı) bunda arada bir yokluyorum o kadar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.05.2019

    2011 yılında almıştım aldığım en güzel süpürgem canım benim su kovasındaki kırmızı çizgiyi aşarak fazla su koymam neticesinde motorunu yaktım çok üzülmüştüm . Aynı süpürgeden almaya karar vermiştim ki yetkili servise gidip sordum motorunun değiştirilmesiyle tekrardan kullanabileceğimi söyledi ve hemen o gün yeni motor takıldı eve getirip çalıştırdığımda farkettim ki eskisinden çok daha güzel emiş kuvveti artmıştı iyiki fazla su koyup eskiyen yanan motoru yeniletmişim . Temizliğinden herkes şikayet etmiş iki adet aparatı çıkartıp klozete döküyorum yine kendi kovasının içinde duşakabinde aparatları yıkayıp tekrar kovasını klozete döküyorum arada bir toz bezlerimle birlikte çamaşır makinasına atıp yıkıyorum . Arnicam benim seni hiç bir süpürgeye değişmem hep benimle kal .🙂😉 süpürge alacaklara kesinlikle tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2019
    2 senede bitti

    Ürünü toz alerjim için almıştim.2 yila kalmadan çekiş gücü bitti en ufak şeyi bile çekmez oldu.Her yerini iyice temizlememe rağmen düzelmiyor.Zaten temizlemekte işkence.Yeni süpürge arıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2018
    Aylık haftalık temizliğe uygundur.Fakat iyi temizliyor.

    Günlük kullanacaksanız günlük süpürmeye uygun değil. Yıkamaya daha fazla zaman harcıyorum. Haftalık aylık temizlikte kullanıyorum artık. 9 yıldır kullanıyorum.Fakat çekimi düşsede sert zemin silinmiş gibi hala.İlk yıl halıdan zor ayırıyordum ya da yakaladığı birşeyden ayırmak için insan gücü yetmiyordu kapatmak gerekiyordu. İlk yıllar ve şimdi mecburiyetten günlük kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    kesinlikle alinmaz

    basta kullanimi güzel iyi cekiyor.ancak 2 yila gelmeden cekim gucu dusuyor..ayrica dikey supurgemle supuruyordum cogu zaman..yerdeki tozlari zor alir duruma geliyor..temizlemesi de cabasi..yeni supurge bakiyorum suan.kesinlikle toz torbali alicam..kimseye tavsiye etmem almayin..paranizi daha iyi bir supurgede degerlendirin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    almayın

    kesinlikle almayın. almayın almayın almayın. evi süpürmek için içine su koy. süpür ve en iğrenç tarafı o suyu temizlemek. çok kötü. almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    çekiş gücü mü :)))

    emiş gücü zamanla çok kötü oluyor hatta boruyu kullanmayıp yerde dizleriniz üzerinde süpürecek kadar bu yüzden tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Beş Yıldız

    Sahane ??

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Bora 4000 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Bora 4000 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat