Arçelik S7534 F 1550 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Arçelik S7534 F 1550 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    GAYETİYİ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) başarılı ilgili satıcı

    Olumlu yönleri: Tavsiye edilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2020
    beğenmedim

    Olumlu yönleri: İlk aldığımda çekim gücü fena değildi, kullanalı nerdeyse iki yıl oldu çekim gücü düştü,biraz toz biriktirdiğinde hiç çekmiyor ancak temizlediğinde biraz çekiyor sürekli uğraşıyorsun... almaz olaydım hiç memnun değilim şimdi aynı markadan torbalı olanı almayı düşünüyorum, torbalı olanların çekim gücü daha yüksek ve dayanıklı... i

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün gayet iyi durumda görünüşü kalitesi güzel çekiş gücü mükemmel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) urun cok güzel seside cok az hatta sezsiz çalışıyor diyebilirim emiş gücü cok iyi

    Olumlu yönleri: Teşekkür ederim çok iyi bir süpürge

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    Mükemmel

    Olumlu yönleri: Toz torbalı makineleri hiç beğenmem hem sağlıksızlar hem de torbaya ayrı para vermeniz gerekecek, ekonomik değiller. Bu yüzden süpürgem bozulunca torbasız almaya karar verdim ve epey bir araştırma yaptım. Evdeki birçok beyaz eşyam ve elektrikli ev aletim Arçelik, hepsinden de çok memnunum o yüzden ilk baktığım yer Arçelik ürünleri oldu. Bu süpürge de indirimdeydi ve satıcı çok iyi şeyler söyledi. Beni kolayca ikna etti. Gerçekten de iyi bir ürün hiç pişman olmadım. Şekli ve tasarımı çok güzel zaten ama teknik özellikleri de çok iyi. Halılardaki tozu çekim gücü çok yüksek. Toz haznesi de bayağı büyük epey tozu içine alıyor. Sesi yok diyemem ama çok rahatsız etmiyor apartmanı ayağa kaldırmıyor. Farklı ağız uçları ve aparatlarıyla farklı yerleri süpürmenize kolaylık da sağlıyor. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Pişman olacağınızı asla düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2019
    süpürge mükemmel

    Olumlu yönleri: Bu toz torbası elektrikli süpürge gerçekten kat ve kat piyasadaki rakiplerinin önünde olan bir ürün. Emiş gücü gerçekten çok güçlü ve yerde toz kıl toz toprak hiçbir şey bırakmıyor. 999 watt motor gücü gerçekten çok güzel ve güçlü fazla elektrik tüketmiyor ay sonunda sürpriz faturalar ile karşılaşma derdi olmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Anneler gününde çocuklarımın annesine yani eşime hediye ettim gayet sessiz çalışıyor toz torbası olmaması çok iyi. Artık eskidi toz torbalı makine kalmadı ve bulmakta zorlaştı o yüzden seve seve kullanıyoruz ve dışarı verdiği hava da tertemiz hepa 13 filtresi sayesinde tozlar tekrar makineden çıkmıyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bu urun nasil garantiye giriyor faturasi gelmedi bilgi alabilirmiyim

    Olumlu yönleri: Urun güzel Olumsuz yönleri: Faturasi gelmedi nasil garantiye girecek bilgi verirmisiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ortalama bir ürün

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü fena değil, haznesinin temizlenmesi kolay, fiyat olarak arçelik bayilerine göre daha uyguna denk geliyor. Olumsuz yönleri: çöp haznesi çok küçük, çekiş gücü daha iyi olabilirdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Uzak durun

    Olumsuz yönleri: Ürünü 1.5 ay önce evde kullanmak için aldım. Ama bir ay sonra çekim gücü çok azaldı. Servise götürdüm. Filtresi dolmuş değişmeliymiş. Şaka gibi. Bide üstüne 40 lira filtre parası istediler. Ben uğraşırım hiç önemi yok, 2 haftada bir çıkarır filtre yıkarım, yılda birkaç kezde filtre değiştirme parası veririm, sorun yok diyorsanız alın. Maalesef arçelik kaliteyi arttıracağı yerde fazlasıyla azaltmış. 0 puan olsa onu verirdim. Bide servistekilerin küstahlığı var. Sanki ben kirden pasaktan kırılıyorum ondan dolmuş. Sanki ilk defa elektrik süpürgesi kullanıyoruz. Çok kızgınım gerçekten.

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2018

    Mağaza bayağı hızlıydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    HARİKA....!!!!!

    Ürün yeni elime ulaştı gayet güzel ve sessiz teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik S7534 F 1550 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik S7534 F 1550 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat