Electrolux Supercyclone SCTURBO 1400 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux Supercyclone SCTURBO 1400 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(54 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel makina

    Benzer bir çok ürünün yorumlarına bakınca kimilerinin emis gücü ile ilgili olarak çok olumsuz yorumlarını okuyunca 600-800W lık aletlerle ilgili endişelenmeme rağmen eşimin özellikle ısrar etmesi sonucu yorumları en olumlu ve markası güvenilir bu ürünü almaya karar verdim. Yeni geldiği için detaylı temizlik yapmadık henüz ama test için kısa süreli temizlik de son derece başarılı olduğunu gördüm. Hafif, pratik, 5 kademe hız ayarı, etkili süpürme tecrübesiyle benden tam not aldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    10 numara, 5 yıldız ürün...

    10 nisan 2016 da almıştım... hortumu biraz dandik göründüğünden 4 yıldız vermiştim... Şu an pişmanım.... Bu ürünü 3,5 yıldır manyaklar gibi kullanıyorum, ama hala ilk günkü gibi sessiz ve güçlü.... gerçek anlamıyla 5 yıldızı hak ediyor... iyi ki almışım dediğim ender ürünlerden... her kese tavsiye ederim.... (su emdirmeyin, eğer kazyla su emdirirdeniz koku yapıyor... Çözümü, ivedilikle filitreyi takım olarak değiştirmek...20 TL..)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2019
    MUHTEŞEM ÜRÜN

    4 senedir bu ürünü kullanıyorum.Daha önce bilinen pek çok markanın pek çok süpürgesini kullandım.İlk başta biraz tereddüt etmiştim ama alınca keşke değil "iyiki" almışız dedim.En önemli üç avantajı bence: 1-Toz torbası derdiniz yok.Çok pratik şekilde biriken artıkları boşaltabiliyorsunuz. 2-Süpürmeye başladığınızda emsalleri gibi eve kötü bir toz kokusu yaymıyor.Filtreleri çok iyi. 3-Hafif,ergonomik,toz haznesinin tamamını ve filtrelerini istediğiniz zaman söküp yıkayabiliyorsunuz. (herşeyini yıkayabildiğiniz için sürekli torba,filtre vb.stoklamak zorunda değilsiniz.Bir üründe daha ne aranır bilemiyorum.Ben bayıla bayıla kullanıyorum)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2018
    Çok aradım sonunda en güzelini buldum

    Çok araştırdım çok kararsızdım internetten alınır mı dedim ama sonra yorumları okudum ikna oldum köpeğim var temizlik yapmak tam bir eziyetti tüyleriyle bas edemiyodum bu makine ortada degil tüy toz zerresi bırakmıyo bayıldım çekim gücü gayet yüksek ve başarılı birçok başlık seçeceği var ben genelde turbo başlığı kullanıyorum malzeme kaliteside bence hor kullanılmadıktan sonra gayet iyi sadece toz toplayan hazneyi açmakta zorlandım korktum elimde kalır mı diye ama onun dışında sesi de yüksek ama Bebek sahibi olmadığınız sürece bence problem degil ki bebeklerin bi kısmıda süpürge sesiyle uyuyabiliyor :) alacak olan tereddüt etmesin derim gerçekten çok memnunum iyiki bunda karar kılmışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Beş Yıldız

    Urunum bugün geldi ve fiyatına göre gayet iyi. Çekiş gücü çok iyi. Ürünü araştırdım ve buradaki yorumlara bakarak karar verdim ve iyi ki de almaya karar verdim. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    beş yıldızı hakeder

    bu fiyata bir süpürgeden beklediğimden çok daha fazla bir çekiş kuvvetiyle karşılaştım çünkü genelde bu fiyata satılan yerli markaların süpürgelerini biliyorum. Bence fiyatına göre her yönden harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Çekim gücü çok iyi, malzeme kalitesi zayıf

    Süpürgenin çekim gücü gerçekten iyi. Sesi çok az olmasa da çekim gücüne göre az oldugunu söyleyebilirim. Ürünler ilgili tek eksi yön malzeme kalitesi. Çoğu parça plastikten ve zayıf, süpürme yaparken biraz bastırırsam kırılacakmış hissiyatı veriyor. Genel olarak bir evin ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    Mükemmel...

    Eşim kolay beğenmez ancak sadece emiş hortumunu çıkartırken biraz zorlandığını söyledi onun haricinde bir şikayet duymadım. Bu demektir ki gönül rahatlığı ile alınabilir....

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2017
    Beş Yıldız

    güzel makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2017
    Almayı düşünenler kesinlikle tereddüt etmesin

    Çekim gücü çook kuvvetli fiyatıda gayet uygun kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Düşünmeden Alabilirsiniz

    Uzun araştırmalar sonucu aldığım süpürgeden çok memnun kaldım, Gerçekten bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. bundan önceki süpürgelerime daha yüksek ücretler ödememe rağmen hiçbir verim alamadım. . 2 aydır kullandığım süpürgem İnşallah uzun yıllar aynı performansla çalışır. Almak isteyenler hiç tereddüt etmeden alabilirler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Beklediğimden çok daha iyi

    Fazla para ödemeden tatmin edici bir süpürge almak isteyenlere tavsiye ederim. Umarım ilk kullandığımdaki memnuniyetim ileriki zamanlardada devam eder.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017
    ses oluyor ister istemez

    kademelerinde şöyle bişey var 1 ve 2 deyken oldukça sessiz fakat biraz 4 ve 5. kademelerinde gürültü oluyor. toz biriktirme teknolojisi iyi ayarlanmış ve filtreleri gerçekten başarılı. başlıkları güzel ve kullanışlı oldukça yüksek çekim gücüne sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    İşinin Ehli

    Arkadaşlar güvenerek alabilirsiniz. Ürün gayet başarılı. Çekim gücü çok iyi. Şimdiden Güle güle kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Dört Yıldız

    çekim gücü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    mukemmel

    gercekten terettut edererk aldim ama geldigi zaman urun harika bir sekilde beni soka ugratti cekisi super 5 kademeli ayari harika bu fiyata alinabilcek urun bence tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Başarılı

    Fiyat ve Fayda dengesine bakacak olursak çok kullanışlı bir ürün, teslimat gayet hızlı . Ürünün çekim gücü ile ilgili tereddütlerim vardı fakat gayet başarılı buldum . Tekerlekli süpürge başlığı çok işime yarıyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Beş Yıldız

    Güzel cihaz. Çok kuvvetli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Başarılı

    Fiyat ve Fayda dengesine bakacak olursak çok kullanışlı bir ürün, teslimat gayet hızlı . Ürünün çekim gücü ile ilgili tereddütlerim vardı fakat gayet başarılı buldum . Tekerlekli süpürge başlığı çok işime yarıyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    Fiyatına Göre çok çok iyi..

    Bir kaç ay önce buradaki yorumlara güvenerek aldım ve çok memnun kaldım. Hafif taşıması kolay, çekimi çok iyi, temizlemesi kolay. Fiyat olarak da benzerlerine göre uygun fiyatlı. Düşünenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux Supercyclone SCTURBO 1400 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux Supercyclone SCTURBO 1400 W F Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat