Electrolux ZUCDELUXETR 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZUCDELUXETR 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İsveç Kalitesi Belli ediyor

    Bende 700W var 1senedir kullanıyorum, emiş gücü çok fazla, evdeki toz ile 3ayda piramit filtresi tozla doldu, sonra artık dolamiyor. 5. Kademede girintisiz halıyı üzerinde suremezsiniz çok iyi emiş gücü var hemde 700w tüketim cok düşük. Çok kaliteli İsveç malı olduğu belli. Herşeyi ergonomik filtreler elde yıkanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    çekim gücü üzerine yok diyebilirim. kesinlikle tavsiye ediyorum satıcıdan yanada hiç bir sıkıntı olmadı. ürün zmanında elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok ilgili satıcı

    Kesinlikle ürünün arkasında duran çok dürüst bir satıcı. Aldığım electrolux süpürgenin hortumunda sıkıntı vardı satıcıyı aradım adam birebir değişim yada istediğin başka ürünü mağazamızdan alabilirsiniz diyip mağazaya gittim çay ikram edip hemen sıfır hiç açılmamış kutusunda başka bir ürünle değişimi yapıp teslim etti. Kesinlikle tereddüt etmeden alabilrisiniz dürüst sözü özü bir insan tekrar teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    Muazzam garantili bir üründür...

    Süpürgemizin tutma kolu 1 yılın ardından kırıldı. Hortum ve tutma kolu süpürgenin bir parçası sayılmadığı için garanti kapsamına girmiyormuş! Biz de zaten süpürgeyi karşımıza koyup seyretmek için almıştık, pek sorun olmadı yani. Şimdilik garantisi siyah elektrik bandı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    fiyat performans canavarı

    fiyatına göre gayette çok güzel parasının hakkını veren bir ürün kullanımı kolay satıcı firma ise çok ilgili alakalı almadan önce aradım çok iyi bir şekilde en ince ayrıntısına kadar anllattılar sipariş verdim bende hızlı ve paketlmesi çok sağlamdı hala kullanıyorum hediye olarak tekrar aldım teşekürler ergünshop teşkürler h/b

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2019
    "Güzel süpürüyor"

    Olumlu yönleri: Kullandığımız diğer marka süpürgelerden pek eksiği yok.Yorumlarda bahsedildiği gibi halıda süpürürken ileri doğru ittirdiğinizde baya güç istiyor fakat kendinize doğru çekerek süpürürseniz yormuyor.Süpürmesi gayet güzel çok iyi halıyı kaldırıyor resmen.Malzeme kalitesi diğer muadilleriyle aynı diyebilirim.Çekiş gücü filtre temizliğine özen gösterildiği sürece problem yaratmıyor.Bulunduğunuz bölgede yetkili servis sıkıntısı yoksa alınabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.03.2019

    Hiç tavsiye etmiyorum elektirik süpürgesinin kolu kırıldı iki ay olmadı süpürgeyi alalı garantisi olmasına rağmen kullanıcı hatası dedi servis hiç bir yetkili ve serviste ilgili olmadı süpürge elinde kaldı yenisini almaya durumum da yok resmen mağdur ettiler beni

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2018

    Kesinlikle almayınız hiç memnun değiliz tum parçaları kırılıyor ve garantiye girmiyor kullanıcı hatası diyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    Fiyat / performası çok iyi.

    Ürün gerçekten çok başarılı. Temiz görünün halıdan bile çıkardıklarını görünce ürünün performasına diyecek yok. Ayrıca ürün oldukca sesiz. Umarım bu performası zaman içinde azalmaz. Satıcıda ürünü çok hızlı kargoya verdi Perşembe aldık, Cumartesi elimize ulaştı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    Fiyat / performası çok iyi.

    Ürün gerçekten çok başarılı. Temiz görünün halıdan bile çıkardıklarını görünce ürünün performasına diyecek yok. Ayrıca ürün oldukca sesiz. Umarım bu performası zaman içinde azalmaz. Satıcıda ürünü çok hızlı kargoya verdi Perşembe aldık, Cumartesi elimize ulaştı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    çok güçlü

    çekim gücü çok fazla süpürdügümde yerde önce hali vardı yapıştı zor kaldırdım ve çok güç harcadım supurmek için kalın halilarimi serince ınş. bu denli yapismaz yere parke veya taş supururken sıkıntı yok

  • Webden Al aracılığıyla, 06.04.2017
    Üretim Yılı

    Ürünün üretim yılını belirtebilir misiniz?

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Kesinlikle Mükemmel

    3 sene önce kendime almıştım. şimdide komşumuz için satın aldık bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi elektrikli süpürge 5 garantide cabası. Elektrikli süpürgeniz zamanla emiş gücü düşmesin istiyorsanız siz siz olun siklon teknolojili makineleri tercih edin. Ayrıca bir tavsiye daha makinenizin filtrelerini her ne kadar yıkanabilir dese dahi yıkamayın bu filtre ömrünü kısaltır 3-5 ayda bir filtre almak zorunda kalırsınız. Bunun yerine filtrelere tazyikli hava (Kompresör yoksa en yakın lastikci) tutarak temizlerseniz daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZUCDELUXETR 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZUCDELUXETR 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat