Electrolux ZUSDELUX58 UltraSilencer Zen Deluxe Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZUSDELUX58 UltraSilencer Zen Deluxe Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Ereyon aracılığıyla, 08.06.2017
    Şaşırtıcı...

    Daha önce süpürge yapılırken evden kaçardım. Şimdi sesi duymuyorum bile. İnanılmaz bir makine. Yalnız halıları süprürken biraz zorluyor, takılıyor sanki...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    süper sessiz

    ürün inanılmaz sessiz, hatta içine motor koymayı unutmuşlar desem yeridir. saptan kumanda çok kullanışlı 5 çalışma kademesi yeterli çekiş gücü sağladığını düşünüyorum. son olarak görsellerde gözükmeyen taşıyarak süpürebilmek için tutma sapı var. gürültüden hoşlanmayanlara şiddetle tavsiye ederim.

  • Ereyon aracılığıyla, 03.04.2017
    Mükemmel

    İnanılmaz sessiz bir süpürge emiş gücüde çok kuvvetli. Kesinlikle tavsiye ederim özellikle fiyat konusunda e-reyon rakipsiz piyasanın en ucuzu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Mükemmel sessizlik

    Çalışınca şoka gireceksiniz. ses inanılmaz derecede az ancak müthiş bir vakum gücü var. Cihazda Beş güç kademesi var Halılarda 2nci derece bile yeterli oluyor , sert zeminlerde 3ncü güç kademesi ideal. 4 ve 5nci güç kademelerini kullanılmasına gerek kalmıyor bile. bu delüx modelinde diğer modellerden farklı olarak koldan dijital güç ayarı ve açma kapama düğmesi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Beş Yıldız

    hem çekişi hem sesi oldukça iyi. bir haftadır kullanıyoruz çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Beğenmemek imkansız

    Hem Sessiz Hem de çekişi iyi etrafı toza dumana katmayan bir süpürge arıyorsanız, durun aramayın artık çünkü buldunuz. Toz torbalı en sağlıklısı ve aslında en masrafsızı, toz torbasız alıp da torba derdim yok demeyin 3 katı filtre parası verirsiniz çünkü çok filtre oluyor. Dünyanın en sessiz süpürgesi gerçekten en düşük konumda çalıştığını anlamak bile çok güç ve sesine göre bir harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Dünya markası ve her zamanki mükemmel performans

    Yıllardır kullandığımız electrolux makinelerinin tümünden memnunduk şimdi en yeni ürününü aldık ve gayet sessiz çalışması iyi çekiş gücü yeni nesil motoruyla birlikte çok çok daha iyi bir makine üretmişler. Özellikle çocuklu aileler için onlar uyurken bile rahatça çalıştırabilecekleri bir makine tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 31.12.2016
    süper sessiz

    öncelikle olabildiğince hızlı kargolama için webdenal'a teşekkür ederim... ürün inanılmaz sessiz, hatta içine motor koymayı unutmuşlar desem yeridir. saptan kumanda çok kullanışlı 5 çalışma kademesi yeterli çekiş gücü sağladığını düşünüyorum. son olarak görsellerde gözükmeyen taşıyarak süpürebilmek için tutma sapı var. gürültüden hoşlanmayanlara şiddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZUSDELUX58 UltraSilencer Zen Deluxe Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZUSDELUX58 UltraSilencer Zen Deluxe Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat