Electrolux ERGO02 Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ERGO02 Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2015
    ürün kullanışlı

    ürün geldiğinde sadece kutu içeriğinde uzun fırçalı başlık yoktu bu başlık aslında çok işe yarıyor ancak kutu içeriğinde yok ancak yeri var içi boş .2 ayarı var biri düşük diğeri hızlı ikisindede güzel temizlik yapıyor özellikle laminant parkenin üzerindeki en ince tüyleri bile alıyor ve parke parlıyor.tüy ve toz toplaması çok güzel haznesi çok geniş olduğu için epey bi evi temizliyorsunuz piileri lityum olmadığı için kısa zamanda bitiyor gücü yinede güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2015
    mukemmel ama

    urun harıka. 12wat ama cekımı super bır urun. ama resımde gosterılen kucuk sarjlı ıcın kullanılan yarık uc urun ıcınde cıkmıyor ve o uc olmadanda kucuk sarjlı kullanılamıyor cunkı ıce gomuk bır yapısı var. tek olumsuz yanı bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2015
    beklediğimden iyi

    bu markanın bu sitedeki yorumlarına bakarak blender ını aldım çok çok güzell cıktı ütüsünü aldım asla pahalı utulerı aratmadı bu defa bu urunu nu aldım gercekten memnunum öncelikle parmağınız tusa basılı kalmak zorunda değil sonra çekişi iyi estetik yer kaplamıyor ergonomik ve özetle alınır çok güzel herkesin yorumunu okuyup bişeyler alıyorum birileride benimkinden faydalansın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2015
    şarjı cok az gidiyor

    ürün boyut ve kullanım olarak güzel. sessizde çalışıyor. Fakat kullanım suresi çok az 10 dk da pili bitiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2014
    Tavsiye edilir

    Guzel doner baslıgı ile cok kullanıslı cekisi bir el supurgesi kadar. Tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2014
    Harika

    Fonksiyonel ve pratik bir ürün. Malzeme kalitesi,tasarımı,gürültü seviye azlığı ile diğer ürünlerden ayrılıyor. Bu ürünü en uygun hepsiburadada bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2014
    ilk izlenim güzel

    Ürünü kutudan çıkan şarjı ile denedim, emiş gücü yeterli ve sessiz çalışıyor. sesi az çıktığı için temizlememiştir diye düşünmüştüm ama halıdan bayağı toz ve kıl toplamış. görünümü güzel, kullanımı rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2014
    çok kullanışlı...

    son derece kullanışklı bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ERGO02 Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ERGO02 Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat