Arzum AR489 Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR489 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2016
    Çık Güçlü Pratik

    Ürün zamanında elime ulaştı eksiksiz hasarsız hatasız çok güçlü bir motoru var güçlü olduğu içinde seside biraz fazla gelebilir fakat 30 dk lık bir temizleme işi içinde o kadar sese katlanılabilir. Performans fiyat çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    gürültü

    çekiş gücüne diyecek bir şey yok fakat aşırı gürültülü. Yalnız yaşayan biri için sıkıntı olmaz ama etrafınızda canlı varken süpürgeyi çalıştırmanız tepkilere yol açabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    Farklı ürün bakın

    Ürün çok ağır , ayakta durmuyor , anormal gürültülü . Normal ev süpürgelerinden çok daha fazla ses çıkartıyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2016
    fiyatına göre iyi

    ürünü kendim icin almadım fakat test amaclı calıştırdıgım zaman cıkan ses rahatsız edici cok gürültülü fakat 2000 w bir süpürgeye göre normal bir durum, görsel olarak şık bir tasarımı var teslimata gelince persembe gecesi ürünün siparisini verdim ürün pazartesi gunü öglen 13:00 te adresime ulaştı tesekkurler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    gerçekten muhteşem

    arkadaşlar ben bu kadar iyi olacağını düşünüyordum ama çok iyi bir çekiş kuvveti var ve sipariş verdikten 2 gün sonra geldi. almayı düşünenler hiç tereddütsüz alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Gurultulu bir supurge

    Ben elektrik supurgesi sesinden cok rahatsiz olurum. O yuzden bu makine bana fazla gurultulu geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    FİYATINA GÖRE ÇOK İYİ

    Ürün siparişten sonra elime çok hızlı ulaştı. Yaklaşık 1,5 gün sonra elimdeydi. çekişi güzel. Kullanımı kolay. Birazcık sesli çalışıyor ama çok sorun değil. özellikle pratik çözüm isteyenler için ideal..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    harika

    Mükemmel bir ürün. cekiside cok süper. çarsamba akşamı sipariş verdim cuma sabahı elime gecti.cok ta hafali bir görüntüsü var.kullanimi cok pratik ve rahat.sadece ürünü tek kullanırken tutma yeri biraz zorluyor.onun haricinde süper bir ürün. herkese tavsiye ederim. hic düsünmeden alabileceniz bir ürün. Teşekkürler hepsi burada. com

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    mükemmel

    bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.arzumun kalitesine herzaman güvenmişimdir.daha öncede aynı benzerlerinden kullandım fakat 2000 watt bu makinenin en önemli özelliği 2 tane aldım hem ofiste hem evde kullanıyorum.hanım diğer büyük makineyi kaldırdı kullanmıyor artık.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    SÜPER BİR SEÇİM

    Yorumları okuyup siparişini verdim. Aynen söylenenler gibi müthiş bir çekim gücüne sahip .Halı üzerine tutulduğunda halıyı yerden kaldırıyorsa o süpürge tatminkardır. Sesi de o kadar rahatsız edici değil , mutfakta el altında düşünenler için şiddetle tavsiye ediyorum. Hızlı gönderi içinde ayrıca tebriklerimi sunarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Teşekkür

    Hızlı gönderi için çok teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Hiç düşünmeyin

    Olumsuz yorumları ciddiye almayın ürün 10 numara 5 yıldız bir ürün.Motor gücü ve emiş gücü mükemmel.Kolay ve pratik temizleme ile sorunsuz kullanabilirsiniz.Gürültü seviyesi de abartılacak kadar değil sessiz denilen makinaların sesinden bir tık fazla ama sonuçta o da sesli bu da sesli.Sessiz olanı icat edilmedi daha:))Yıllarca elektrikli süpürge diye aldıklarımızla eziyet çekmişiz resmen hem ağır hem eğil bükül ona buna takıl oysa bu üründe bunları yaşamıyorsunuz yürür gibi eğilip bükülmeden yorulmadan temizlik yapıyorsunuz.Üstelik yer kaplama ve şarjlılarda olduğu gibi bir süre sonra pili eskidi bitti diye bir sorun yok kesinlikle şarjlı ve yatay elektrikli süpürge yerine bunu kullanın ve rahat edip farkı görün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2016
    Çok kaliteli ve pratik

    Ürün çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı.Ürün çok kaliteli ve çok pratik,halıyı yerinden kaldırıyor ve derinlemesine tüm kirleri çekiyor.Hepsi burada.comdan bu zamana kadar yapmış olduğum alisverislerimde hicbir sorunla karsilasmadim.Cok memnunum tüm calisanlarina tesekkur ederim.Ürünü tereddutsuz siparis verebilirsiniz.Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    Süper

    Süper emiş gücü var . Hızlı gelmedi sanki ışınlandı. Cuma gece sipariş verdim pazartesi geldi. Sesi evdeki süpürge kadar. Çoçuklara kendi odaları için aldım önce salonu süpürdük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    Teşekkür ederim

    Ürünün paketlemesi çok iyi.İlgili firma işini özenerek yapmış memnun kaldım.Çalışması emiş gücü iyi.Gürültü seviyesi bana yüksek geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2016
    COK IYI

    sitedeki yorumlarin olumlu olmasi bu urunu secmemi etkiledi ama pisman olmadim. 2 gunde urun elime gecti ve hemen denedim. Butun evi rahatlikla supuruyor ve cekis gucu gayet iyi. Hatta halilardaki performansi normal supurgemden daha iyiydi. Zaman gectikce performansi duser mi bilmiyorum ama benim beklentimi fazlasiyla karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    Canavar gibi

    Halıyı elinden zor aldık. Çok güçlü çekiyor.Bildiğiniz elektrik süpürgesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Güçlü ve Gürültülü

    Hafif ve güçlü bir cihaz, sanırım küçük olmasından kaynaklı olarak ciddi bir gürültüsü var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    Gayet Kullanışlı

    Almadan önce çok düşündüm , ilk defa internetten elektironik bir eşya alıyordum, ama ürünü teslim aldığımda endişelenecek bir şey olmadığını anladım parçalar tam ve ürün sağlam bir şekilde geldi. Ayrıca emiş gücü gayet iyi ,ağır bir ürün değil, yer kaplamıyor düşünen herkese tavsiye ederim. Hepsiburadaya ve satıcı Hayalimdekiherşeye teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2016
    Kullanışlı ergonomik

    Kullanışlı ergonomik bir ürün. Oldukçada şık hızlı bir şekilde teslim edildi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR489 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR489 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat