Arzum AR4009 Cleanart Plus 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Yorumları

Arzum AR4009 Cleanart Plus 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süpürge güzel bir süpürgeye benziyor

    Güzel bir süpürgeye benziyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019

    süpürge çekişi mükemmel 1 yıldır kullanıyorum tek kusuru başlığı, hem ayakları çıkıyor hem halıya yapışıyor, en düşük güçte dahi halıda hareket ettirmekte zorlanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    Dört Yıldız

    SATICININ DİKKATSİZLİĞİ YADA ELİNDE OLAN RENKTEN GÖNDERİYOR. GÖRSELDE SİYAH RENKLİ İDİ SİPARİŞİMİZİ SİYAH OLARAK VERDİK ANCAK FISTIK YEŞİLİ GELDİ. ÜRÜN ORTA KALİTEDE GÜNLÜK İHTİYACI KARŞILAR.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.10.2018

    Yerli malı türkün malı herkes onu kullanmalı süper çekiyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.07.2018

    Arzum Ar4009'u süpürgeyi Migros'tan aldım. Piyasaya göre daha ucuzdu. Kapalı ve jelatinli kutuda eve götürdüm. Evde kutuyu açtığımızda süpürge başlığı aparatının kırık olduğu ortaya çıktı. Servisini aradım, o bizim sorunumuz değil, isterseniz size o parçayı satarız dedi. Dakika bir gol bir. Neyse ki Migros kurumsal bir mağaza. Parçayı Migros'a götürdüm bir yeni parça ile değiştirdim. Süpürge acayip çekiş gücüne sahip. Son kademesinde halıya yapışıyor halıyı da çekiyor. Normal tempoda çalıştığında bile heryeri tertemiz yapıyor. Yalnız kutusunda sessiz motor yazıyor ki külliyen yalan. Oldukça fazla gürültü çıkarıyor. Aldığı tozu kesinlikle tekrar dışarıya vermiyor. Parçaları çok kaliteli diyemem. Zaten yukarıda da anlattım kutusundan kırık çıkabiliyor. Siz siz olun satın alırken kutuyu açın tüm parçalarını kontrol edin. Son Söz: Bu kadar ucuz bir paraya bundan daha iyi bir süpürge satın almanız imkansız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2017
    Dört Yıldız

    ALdıgıma memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 03.05.2016
    Çok iyi

    Ev hanımlarının bayılacağı bir süpürge.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4009 Cleanart Plus 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4009 Cleanart Plus 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat