Arzum AR4016 Nona 1200 W D Sınıfı Su Elelktrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4016 Nona 1200 W D Sınıfı Su Elelktrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2020
    Bilgilendirme Hatalı Satıcı Ilgisiz İade Ettim

    Olumlu yönleri: Çekim gücü yeterli. Görüntüsü şık. Sağlam. Olumsuz yönleri: Ürünü yorumlara bakarak aldım. Denildiği gibi toz torbası falan yoktu. Içinde minicik bir filtre vardı. Denildiği gibi gürültülü çalışıyor. Ve bence ağır bir makine. Sapı da uzamıyor, uzun boyluları iki büklüm yapar. Enerji serisi D olması da elektrik tasarrufu açısından bir dezavantaj. Iade etme sebebim tüm bunlar değil çünkü fiyatına göre işimi fazlasıyla görecek bir üründü. Satıcının tenezzül edip açıklama yapmaması iade sebebim oldu maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    güzel

    ben başka bir mağazadan aldım biraz ucuzda almıştım çok güzel çekim gücüde çok iyi. bu süpürgelerin çoğu halıda zorlanıyor halıya yapışıyor ondandır. koltuklara yapışmıyor mesela. parke zeminlerde öyle bir sorun olmuyor oynar başlığıyla her yöne gidebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2019
    Almayın

    Almayın çok çok kötüüüü nokta

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2019
    Gerçekten çok güzel bir ürün Teşekkürler

    tavsiye ederim herkese güzel bir süpürge

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.12.2018

    Olumlu yönleri: 2 günde geldi teşekkür ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Gelir gelmez denedim son derece iyi çalışıyor. Saglam da görülüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    Çok Kötü

    Çekiş çok kötü, malzeme kalitesi çok kötü. Korkunç bir gürültü çıkarıyor. Düğmeleri ilk açtığımda elimde kaldı. Süpürdüğü pislikleri işiniz bittikten sonra kaldırırken tekrar yere döküyor.

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2018

    Buraya ne yazmam gerekir bilöiyorum. Mağazayı da satıcıyı da görmüyorsun. Erken gönderim yapıldı bu iyi bir şeydi.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2017
    teşekkürler

    ürün bejlkledigim gibi. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2017
    fiyatına göre kalitesi çok iyi

    kaliteli güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2017
    Fiyatina gore iyi

    Gorunumu guzel cekisi fena degil mutfak icin gayet kullanisli ama butun ev icin yetersiz olabilir seside biraz az olsaydi daha iyi olabilirdi

  • Evidea aracılığıyla, 12.07.2017
    saglam urun

    urun kat kat paketlenmis hasarsız geldı guzel performans gosterıyor evımın parkelerinde kullandım herhangi bir çizik vs oluşturmadı begendım

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2017
    MALZEME KALİTESİ KÖTÜ!

    GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ŞIK ANCAK MALZEMESİ KALİTESİZ. DÜMDÜZ SÜPÜRÜRKEN TEKERLEĞİ FIRLADI. DIŞ BİR ETKENDEN OLMADIĞINI BAKINCA ANLADIM TEKERLEĞİN DIŞARDA DEĞİL İÇERİDE KALAN TUTUCU KISMI KIRILMIŞ. TOZ HAZNESİNİN İÇİ DÜZ DEĞİL GİRİNTİLİ OLMSAI NEDENİYLE PİSLİKLER SIKIŞIYOR VE ELLE BİLE ÇIKARILAMIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Çekişi güçlü ancak kullanışsız

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çekim gücü gayet yeterli ancak halıda kullanımı çok zor. Halıda kaymıyor. Özellikle de halı üzerinde savan, polar gibi bir şeyler seriliyse onu toplayıp silkelemek daha pratik oluyor. Sert zeminde oldukça işlevsel çalışıyor. 2 si bir arada olduğu için tutma sapı dayanıksız gibi hissttiriyor. Biraz ağır olduğu için de kullanımı zor. Keşke çekiş gücü ayarlanabilseydi diyorum. O zaman daha kullanışlı olurdu. Oldulça da sesli çalışıyor. Eğer aradığınız gırgır yerine kullanılabilecek pratik bir süpürge ise kesinlikle paraya kıyıp kablosuz (şarjlı) dikey süpürgelere bakın.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2017
    Başarılısı

    Çokk güzel ve hızlı tebrikler

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016
    Güzel çekiyor ama gitmiyor

    Ürün aslında fena değil ama tekerlekleri çok kaliteli değil. Zorlu halılarda pek ilerlemiyor ama çekim gücü oldukça güzel. Sesi yüksek. Fiyatı için makul...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4016 Nona 1200 W D Sınıfı Su Elelktrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4016 Nona 1200 W D Sınıfı Su Elelktrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat