Arzum AR491 Beyaz Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR491 Beyaz Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    Tavsiye Ederim

    Urun göründüğünden daha kaliteli,çekiş gücü de gayet yeterli,sesi normal süpürgeler kadar rahatsizlik vermiyor...Evin tamaminda rahatlıkla kullanilir.Agir ve hantal bi urun değil,ben gayet memnunum...??

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2016
    tebrikler

    hepsi buradaya tesekkurler hem urun soylendiginden daha cabuk elimize ulasti hemde urun tanitimda oldugu gibi fazlasi var eksigi yok...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2016
    başarılı

    fiyatına göre oldukça başarılı. emiş gücü büyük makine kadar iyi denilebilir. sesine çok takılmayın, normal makine kadar. Zaten kısa/günlük temizlik için kullansığımız için ciddi bir ısınma problemi ile karşılaşmadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    İyi fiyat, hızlı hizmet

    arkadaşlar ürünü dün 16:00 sipariş verdim, bugün 11:45 te teslim aldım. 24 saat bile dolmadan ürün elime ulaştı ve ürün fiyatına göre beklediğimden iyi performans gösteriyor. Tavsive edilebilecek üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2016
    mükemmel ötesi

    EĞER BÖYLE BİR SÜPÜRGEYE İHTİYACINIZ VARSA TAM ARADIĞINIZ BİR ÜRÜN FİYATI-PERFORMANSI MUHTEŞEM İNANIN BU KALİTELİ SÜPÜRGEYE YORUM YAPMASAYDIM KESİNLİKLE HAKSIZLIK YAPMIŞ OLURDUM. İHTİYACINIZ VARSA KESİNLİKLE KAÇIRMAYIN DERİM..BU YORUMUMDA İNANIN ÇOK SAMİMİYİM.. POLAT AİLESİ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    çok iyi

    ürünü 1 hafta önce teslim aldım. alırken çok tereddüt ettim. ucuz olduğu için kararsızdım. ama buradaki yorumlara bakarak aldım. çok memnun kaldım fiyatına göre süper biraz sesi fazla o kadar. almak isteyenlere tavsiya ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2016
    bu fiyata kaçırılmayacak ürün

    Sesinin çok yüksek olmasına rağmen çekim gücü arayan için kaçılmayacak bir fırsat derim. O kadar güçlü ki halıyı yerinden kaldırıyor :-)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2016
    Çekim gücü kuvvetli, sesi çok yüksek

    Çabuk geldi. Teşekkürler. Çekim gücü kuvvetli ancak, aşırı gürültülü. 8-10 dakika çalıştıktan sonra motor ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    Super

    Bir günde elime ulaştı ve hemen denedim evdeki normal süpürgem gibi cok cok iyi çekiş gücü var bu fiyata bedava herkese tavsiyemdir

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    Tavsiye ederim.

    Urun elimize ulastigi gibi denedik. Harika bir cekim gucu var. Sesi normal supurgeler kadar cikiyor. Kalitesi malzemesinden hemen farkediliyor. Tum evi supurebilirsiniz. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2016
    harika

    emisi güçlü çok beğendim. tasviye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    super bi ürün

    valla yorumlara bakarak aldım acaba nasildir iyi cekermi gibi düşünceler vardı aklımda geldi kullandık halıyı kaldırdı yerden okadar iyi valla çekişi hepsi burada harika bi sitesin vesselam :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    Hazne hariç super

    Toz haznesı daha geniş olsaymış mukemmel olurmuş. Yınede fıyat ve kullanım olarak super bir cıhaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2015
    BEKLENTİLERİ KARŞILAR.

    normal elektrik süpürgesindeki emiş gücünü beklemeyin.ama işinizi rahatlıkla görür.ben dün aldım.hemen denedim.emiş gücü iyi.yalnız biraz sesi yüksek.açıkcası oda benim için çok sorun değil.önemli olan emiş gücü.eğer yüksek sesi problem etmezseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.çünkü fiyatı makul.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    pratik kullanıslı

    sesı bıraz cok cıksada harıka bır cekım gucune sahıp fıyatına gore oldukca basarılı bır urun. pratık

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2015
    çekişi iyi

    ürünün çekişi çok iyi. sesi de beklediğim kadar yüksek değil. araştırırken okuduğum yorumlarda sesi çok yüksek olduğu yazıyordu. ancak o kadar değilmiş. bana normal geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2015
    Arzum AR491

    ürün beklediğimden iyi mağazalarda olmadığı için bakmadan aldım ama gayet kaliteli ve mükemmel motor gücü var beklentilerin üstünde bir süpürge

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR491 Beyaz Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR491 Beyaz Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat