Bosch BGL8PRO1 950 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch BGL8PRO1 950 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2021
    çekimi gayet iyi

    ürün gelir gelmez denedim. çekim gücü olağanustu. kablo uzunluğu gayet iyi. paketleme güzel. eksiksiz geldi. o kadar iyi cekiyor ki odayı supurene kadar ter içinde kaldım. şarjlı süpürge de aldım, günlük onu, dip bucak temizliginde bosh u kullanicam. ,yoksa HERGÜN bu süpürge ile supurursem ciddi yorulurum.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teslim aldığım Ürün teşhir ürünü olmalı çünkü paketleme sonradan yapılmış ve tekerleklerde ve parçaların takılıp çıktığı yerlerde izler var. Teşhir ürünlerinin normalde belirtilmesi ve ona göre de fiyatın daha indirimli olması gerekiyordu. Özellikle de firmaya ürünün sıfır olup olmadığını sormuştum. Onlar da sıfır olduğunu söylemişlerdi. Ancak bu ürün sergilenmek için açılmış ve Orjinal paketlemesi bozulmuş. Kargo firmalarının da nasıl taşıdığı malum, içime kurt düştü. Teşhir ürünü almak isteseydim çok daha ucuza alabilirdim zaten.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çekme gücü çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Bu süpürgeyi evimizde 10 yıldır kullanıyoruz. Çok güzel çekiyor hâlâ. Bu yüzden çeyizime bunu tercih ettik. Evet fiyatı pahalı ama inşallah ben de en az 10 yıl hatta daha fazla kullanırım. Bunu kullandıktan sonra diğer süpürgeler hiç çekmiyormuş gibi geliyo. Min seviyesinde bile süper çekiyor. Kablosu da çok uzun. Bir kere alayım uzun yıllar kullanayım diyorsanız Bosch home professional dan başkasına bakmayın bence

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    HAAARİKAA BİR ÜRÜN ALERJİSİ OLANLAR KESİNLİKLE ALIYOR TEK DEZAAVANTAJI ÇOK KUVVETLİ ÇEKMESİ 10 YIL MOTOR GARANTİLİ FİYATINI KESİNLİKLE HAKEDİYOR

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    GüZel bi ürün aşırı büyük değil o yüzden iyi ama süpürge başlığı beni yordu süpürürken kargo çok hızlı ve çok iyi paketlenmişti teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2020

    Çok kaliteli ve çok güzel bi süpürge çekiş gücü muhteşem ama halıya yapışıyor başlığından dolayı sanırım satıcıyada ayrıca teşekkürler paketleme çok güzel fatura garanti hepsi vardı

  • Trendyol aracılığıyla, 24.11.2020

    Ürünü annem kullanıyordu ve çok memnunduk, kendim için de aldım , asla pişman olunmayacak bir ürün ve satıcıya da ilgisi için çok teşekkür ederim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Klasik bir tarzı var ve ortalama kalitede bir elektrikli süpürge. Daha az ses çıkarıyor olması beni mutlu eden taraf oldu. Çok büyük ve kaba bir süpürge değil o yüzden işim bitince dolaba kaldırmak çok sıkıntı olmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: Profesyonel bir emiş gücüne sahip ortamda toz bırakmıyor ve temizleme performansı yüksek olan, halı ve sert zeminlerde üstün temizlik sağlayan geniş toz torbası haznesine sahip olduğu için sürekli toz torbası değiştirmek zorunda kalmıyorum apartaları kullanışlı ve borusu sağlam başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: sert zeminlerde ve halılarda yüksek performans sağlıyor ve toz torbalı dolsa bile temizlik performansı çok iyi. Toz torbası geniş yapılı olduğu için hemen dolmuyor bu durumda sürekli toz torbası değiştrimek zorunda kalmıyorsunuz, Sessiz çalıştığı için istenilen saatte rahatça açabiliyorsunuz. Emiş gücü çok kuvvetli üründen oldukça memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.05.2020

    Ürünü Bosch'un kendi sitesinden (BSH Ev Aletleri) satın aldım. Yaptığım yorum orada yayınlamadığı için özellikle buraya yazmak istedim. Ürün sağlam ve kaliteli bir izlenim veriyor. Ses seviyesi aşırı değil. Kullanımı basit. Başlığın halıya yapışmasıyla ilgili şikayetleri okumuştum. Bunu çekiş gücünü azaltarak çözdük. Şimdilik idare ediyoruz. Aksesuarları için çantası olması güzel. Firmanın ürünü gönderirken kargo firması bilgisini girmemesi eksiklik. Kargo takibi yapamadım. Ürünün kutusu biraz deforme olmuş görünümü vardı. Bir de önceden açılmış ürünleri satarken bunu belirtmek gerek. Artık bu durum beni baymış durumda. Böyle giderse online alışverişi bırakacağım. Sıfır kapalı kutu ürün gelmesi çoğu alışveriş sitesinde neredeyse hayal olmaya başladı. Ayrıca, Saygılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2020

    Olumlu yönleri: İnanılmaz bi çekim gücü var daha önce almadığım için pişmanım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    "çok kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Süpürgemi çeyizimde almıştım. 6 yıllık evliyim ve hala süpürüyorum. Çok ta kaliteli ve çekim gücü çok çok başarılı. Hem halıda hem de normal yüzeyde ki çekim gücü gerçekten çok çok iyi. Bu fiyata alabileceğimiz en iyi süpürgelerden biri. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2019
    KALİTE VAR AMA İŞLEV SIFIR

    AYARI EN DÜŞÜĞE ALSANIZ BİLE SÜPÜRGENİN BAŞLIĞI HALIYA YAPIŞIP HAREKET ETMİYOR VE BAŞLIK HALIYA SIFIRA SIFIR YAPIŞIK TASARLANDIĞI İÇİN MOTOR BOĞULUP GARİP SES ÇIKARIYOR. TÜM SÜPÜRGELERDE ÇALIŞIRKEN ELİNİZLE BORU UCUNU KAPADIĞINIZDA ÇIKAN SESLE AYNI SES. SATIN ALDIĞIMIZA PİŞMAN OLDUK. UZAK DURMANIZI TAVSIYE EDERIM. BOSCH MÜŞTERİ HİZMETLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE İADE HAKKIMIZIN OLMADIĞINI SÖYLEDİ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Doğru seçim"

    Olumlu yönleri: Daha önce torbasız süpürge kullanıyordum. Her kullanista haznesini temizlemezsem çekiş gücü düşüyordu. Bu makina bir harika temizleme yok, sesiz ve güçlü emiş gücü iyiki almışım çok memnunum tavsiye ederim. Teşekkürler BOSCH

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Daha önce bir teknoloji mağazasında çalışıyordum ancak şuanda çalışmıyorum. Evde daha çok ben kaldığım için süpürme işleri bana bakıyor. Bu esnada elektrikli süpürgemiz bozuldu. Çalıştığım mağaza deneyimim bana öğrettiği şeyde şu oldu elektrikli süpürge alacaksan Bosh marka alacaksın. Ürünleri ve markaları tanıdığım için rahat inceleyebiliyorum modeli. Sağlık acısından toz torbalı olmalı ürün kendine güveniyor 10 yıllık motor garantisi bence bunu gösteriyor. Uzun kablosu da kolay sürülebilir olması da işinizi kolaylaştırıyor. Emiş gücü gerçekten başarılı ve sessiz bir ürün. Fiyatının hakkını veriyor. Dediğim gibi tecrübeli olduğum için bu markayı özelliklerini beğendiğim içinde bu modeli tercih ettim. Gerisi size kalmış.

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2019
    bosch bgl8pro1

    ürün o kadar çekici ki yerde halı bırakmıyor o yüzden süpürmek imkansızlaşıyor. çok güçlüyseniz alın ama halıları yere sabitlemeniz lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2019
    Murat Sahin

    iyi bir süpürge, kablosunun uzun olmasi, cektiginde pesinden kolay gelmesi kullanimini rahat hale getiriyor. genis Ayar yapabilme avantaji da var. fiyati yüksek, ama deger

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    adı üstünde home professional

    Süpürge adının özelliklerini taşıyor gerçekten de ev için profesyonel bir makine. Bunu almadan önce çok araştırdım ve bu makinede karar kıldım. özellikle toz torbalı istedim çünkü toz torbasızlarda süpürge tozların hepsini içine hapsetmek yerine yarısını tekrar dışarıya salıyor. Hem o kadar temizlik boşa gitmiş oluyor hemde hali hazırda tozları solumuş oluyorsunuz. Bir başka etken ise toz torbasız ürünlerde zamanla tozlar makinenin motoruna gidiyor ve makineye zarar veriyor dolayısıyla makinenin emiş gücü de azalıyor. Bu makinede böyle bir risk yok. üstelik motoru 10 yıl garantili.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BGL8PRO1 950 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BGL8PRO1 950 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat