Bosch BGS5330R 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch BGS5330R 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2020
    Dört Yıldız

    Ürünü 2016 yılında aldım 2 yıl çok güzel kullandım daha sonrasında sensör hata ışığı yanmaya başladı filtreleri değişti sonrasında tekerlerin üzerindeki plastik kısım soyulmaya başladı, başlığı bozuldu ama kullanımdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hergün kullanılmadı. Çekiş konusunda hiçbir problem yok süper. Ufak tefek sorunlar yaşamamıza rağmen memnunuz. Kibar makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2019
    Çok hantal

    Ürünü 3 senedir kullanıyorum ürün okadar ağır ki çok zor süpürüyorum bu sebeple süpürge çizik içinde kaldı ve başlığı 1.5 sene sonra kırıldı değiştik. Ürün çekiş gücü çok güzel toz haznesi dolsa bile çekiş gücü düşmüyor ve sessiz çalışıyor. Benim beğenmeme nedenim ürünün çok hantal olması ve halı üzerinde zor gitmesi, ince halılarımı hiç süpüremiyorum zaten gitmiyor çünkü bu sebeple çok yoruyor Bi evi süpürünce bütün gün temizlik yapmış gibi yorgun düşüyorum o sebeple tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2018
    6 yıllık tecrübem

    6 yildir kullaniyorum o zaman da diger süpürgelere göre fiyatı fazlaydı şuan da aynı. Ama tik demedi makine. Tavsiye eder miyim? Evet. Ne emiş gücü ne de parçası değişmedi. Halen ilk günkü gibi çekiyor. Ses konusunda 71db iddiası en düşük çekim gücündeyken iddialı evet sessiz ama emiş gücünü artırınca çok da sessiz değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Harika ??????

    Çekim gücü ve sessiz olması inanılmaz güzel çalışan kişiler için ideal çünkü ancak gece temizlik yapabiliyorum ve sessiz olması Harika kimseyi rahatsız etmiyorum böylece teşekkürler Bosch ??????

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2017
    "emis gucu dusuk"

    Olumlu yönleri: Urun hafif dikey parkediliyor cok sesi yok Olumsuz yönleri: Hali ve zemindeki cekis performansini begenmedim yere yapismiyor emis gucu dusuk

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2016
    kapali kutu olsun lütfen aldigimiz urunler. para veriyoruz. baskalarina teşhir ettiginiz mali istemiyorum.

    urun cok guzel harika makine tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BGS5330R 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BGS5330R 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat