Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.07.2019

    2017 ocak ayında aldığımız süpürgenin şuan motoru ısınıyor ve duruyor, ayrıca büyük başlığıyla duvar diplerini süpüremiyorsunuz, onun için ayrı bir başlık takmanız gerek, fırcalı halı süpürme başlığıylada zeminleri süpüremiyorsunuz, içine kırıntı alırken bırakıyor, yani eski tiplerden alıstıgımız tek baslıkla heryeri temizleme olayı bunda yok,ayrıca desibeli çok yüksek, kayınvalideme böyle siklon teknolojili başka marka süpürge aldık, çalıstırdığımızda bozuk olduğunu düşündük sesi az gelince bize tuhaf gelmişti:) alırken bebeğim yoktu bunları göz ardı etmiştim ama öyle olmuyormus, cocugum uyurken ev süpürmek sesden dolayı hayal, ayrıca antialerjik süpürge ama bi o kadar boşaltırken tozuyla haşır neşiriz, arasındakiler boşalmıyor komple balkonda çıkarıp temizliyorum, heryer toz oluyor, cam un vs gibi maddeler süpürmeniz tavsiye edilmiyor önce küçük şarjlı süpürgemle süpürüp öyle bunla süpürüyorum, yani bu paraya önceliğinizi başka bir eşyanıza tanıyabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2017
    ürünü anlatmaya gerek yok bilen bilir.

    teşekkür ederim. ilgili mağaza

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2017
    Mükemmel

    Dün süpürülen halıdan bu gün büyük bir top toz çıktı, süpürge mükemmel..

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017
    Süpersinizzzzz

    Ürüne bayıldım. Kargo ile geldi hiçbir hasarı yok. Sorunsuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Kesinlikle Alınmalı

    Ürünü 1 ay önce aldım. Temizlediğimizi sandığımız bir halıdan 1 koca yumak toz çıkınca bu süpürgenin vaat ettiklerinde ne kadar gerçekçi olduğunu gördük. Önceki süpürge bir yandan temizlerken bir yandan tozun bir kısmını eve geri püskürtüyormuş, bu süpürge ile havaya hiç toz geri bırakılmadığını allerjim sayesinde de fark edebiliyorum. Fiyatı yüksek ama eminim aldığınızda siz de bu parayı sonuna kadar hak ettiğini anlayacaksınız.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016

    Ürün süper bir cihaz tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2016
    Başarılı

    Ürün gayet iyi ama plastik kalitesi kötü hatta plastik kalıplarında fabrikasyon çizgiler dahi var.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.10.2016

    Test

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2016
    başarılı

    deneme amaçlı gelir gelmez kulandım. meğerse ne çok toz varmış halılarımda inanamadım. çok güçlü makina. çok fazla aparatı var. biraz sesi yüksek ama gerçekten başarılı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Mükemmel Temizlik

    Yaklaşık 1 yıl oldu alalı, her gün şükrediyorum. Hayatımı kolaylaştıran ve hatta kurtaran makine. Süpürge demek haksızlık olur. Evimde kedi köpeğim var, dyson tüyün zerresini bırakmıyor. Koltuklar halılar pırıl pırıl, toz, tüy ne varsa topluyor. Bugüne kadar çile çekmişim. Fiyatı yüksek duruyor ama fazlasıyla hak ediyor. Toz,tüy alerjisi olana, evcil hayvan besleyenlere şiddetle tavsiye ederim. Hayatınızı kurtaracak. Verdiğim her kuruş helal olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2016

    Ürün çok güzel tek sıkıntı boşaltmada kabın içindeki silindirin etrafını temizleyecek bir çubuk veya fırça gibi bir şeyin olmaması elle biraz zor olması bunun dışında herşey iyi kullanımı kolay temizliği çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    süpürge

    yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok kaliteli ve sağlam bir ürün. en ufak ayrıntıda bile dyson mühendisliğinin kalitesi hissediliyor. bir kere para veririm toz torbası hepa filtre uğraşmam diyenler için çekim gücü çok iyi tek kötü yanı var toz kutusu biraz küçük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    Kaliteli ve sorunsuz ürünler

    Bende DC32 modeli var ve 5 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşatmadı. Lakin bu tip cihazlarda dikkat edilmesi gereken bir husus var, her ay süpürge hortumunu ve toz haznesini yıkamanız gerekiyor. Yoksa çalışırken toz kokusunu alıyorsunuz... Hangi modeli alınırsa sorun yaşanmayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    temizlikse buymuş

    2 çocuklu olduğumdan hergün süpür allah süpür yapıyorum yine de temiz olmuyordu. Meğer süpürge dediğim şey süpürmüyormuş. bu modeli Aldım şimdiden mükemmel dolap içlerini bile alıyorum toz alma derdim kalmadı.ne rahatlıkmış haftada 1 kez ev süpürmek ve yer silmemek toz almamak. Muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2015
    Bu süpürge ise....

    ....Şu ana kadar kullandıklarım ne hiçbir fikrim yok..Verdiğim para helal..Bir kere alın..Bir daha düşünmeyin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Süper ürün

    Ürün gayet basarılı emiş gücü çok iyi sitenin hızlı kargosuda çok memnun edici ilk defa kullandım bugün elime geçen ürünü inanılmaz güzel tozları çekiyo tek eksisi boru kısmı biraz kısa ve çöpe boşaltırken öyle tek tuşla kirler inmiyo halıların üzerindeki kıllar ve halının havı biraz sıkışıyo hazneye onuda almak için bir aparat takılı yanında özetle ürün biraz pahalı ama gayet basarılı tasarlanmış en iyi yanıda uzun yıllar emiş gücünü kaybetmiycek oluşu yaniii umarımmm:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2015
    iyi makina

    Herşey çok güzel hepsi burada ya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2015
    Çok iyi!

    Süper hayatımın süpürgesi... Önceki süpürgem halıları süpürmüyor yalıyormuş resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2015
    dyson para eşittir kalite demek resmen....

    9 aydır kullanıyorum 10 numara bir ürün paranın hakkını veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2014
    Dc52 animal complete

    Uzun soluklu bir araştırmadan sonra kararımı bu üründen yana kullandım.Ürün bugün elimize ulaştı ve ilk kez deneyimledik.Beklentilerimi karşılayan bir sonuç elde ettim şimdilik.İnşallah uzun vadeli beklentilerimi de karşılar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat