Dyson DC42 Allergy 1100 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson DC42 Allergy 1100 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: siklon filtreli bir süpürge ve kullanışlı kızkardeşim evine almış orda gördüm merakım gereği inceledim güzel kablo sarma işini elle yapıyorsunuz otomatik değil manevra kabiliyeti yerinde, kompakt tasarım. Alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.03.2019
    "Dyson DC42 Allergy ERP"

    Olumlu yönleri: Dyson zaten kaliteli ürünler çıkaran bir marka, çekiş gücü çok iyi ve kablosu da uzun, temizlik ve bakımı kolay bir ürün Olumsuz yönleri: Tüm dikey süpürgelerde olduğu gibi kullanımı farklı ve manevra kabiliyeti zayıf

  • Amazzon aracılığıyla, 03.03.2019
    Pahalı ama kullanışlı

    O bir dyson öncelikle motor gücü ve kullanım kolaylığı bunu zaten gösteriyor.Kablo sıkıntılı sadece sürekli takılıyor makineye.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2019
    "süpürgenin zirvesi"

    Olumlu yönleri: motorlu başlığı ile tozu kılı tüyü yutuyor.biraz ağır ama asla sorun değil topu üzerinde dönen emiş canavarı.teşekkürler dyson.evcil hayvan bakanların alması gereken tek süpürge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2019
    "..."

    Olumlu yönleri: Kıl tüy toz toplamada gerçekten mükemmel, ama hüp diye kağıt parçası yada kuruyemiş kabuğu çekmesini beklemeyin.Kısa tüylü halı ve koltuk üzeri için tasarlanmış.Kullanmaya alışmak gerekiyor, sağa sola döndürmek ve rotayı tuturmak gibi.Genelde güven verdi

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2019
    Efsane 😊

    Efsane 😊

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2019
    Halı temizliği için harika

    Halılarınızın temizliği için harika bir ürün. Benim gibi evde kedileriniz varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2019

    Olumsuz yönleri: Biraz ağır

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    Uğraştırıcı

    Ürün çok hantal ve agır. Supurmeye gücüm yetmiyor.Kanepe altlarına girmiyor ekstra baslık almak gerekıyor. Cekım gücüne diyecek soz yok harıka. Ama klasik silindir süpürge almadıgıma pişman oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    En iyi Dyson Modeli diyebilirim.....

    Gelmiş Geçmiş en Dyson bence özellikle halı temizliği muhteşem tüm aparatları üstünde yani makine tek parça ve dağınık durmuyor. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2014
    Çok pratik

    Oğlumun alerji rahatsızlığı olduğu için bu markayı önermişlerdi. Önce çok pahalı geldi ama aldıktan sonra hem oğlum hem de benim için çok faydalı oldu. Çok pratik, çok kullanışlı, sesi de az. Ben çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC42 Allergy 1100 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC42 Allergy 1100 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat