Samsung VC15F70HUSC Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC15F70HUSC Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2017
    SAMSUNG Vc15f70 husc/Tr

    Saat14.00 da sipariş verdim; ERTESİ GÜN öğlen kapıma geldi.Bu kadar hızlı gelmesini beklememiştim;şaşırdım,sevindim.Teşekkürler Önceki makinemle süpürüp sildikten sonra tekrar süpürmek gerekebilirken bu makineyle 1kez süpür sil,iş tamam:) yorum yapanlara da teşekkürler

  • Ereyon aracılığıyla, 26.12.2016
    Tercihe değer makine

    Dyson alacaktim. Ancak cok pahali. Philips ile samsung arasında tercihimi samsung`dan yana kullandim. Malzeme , tasarim, fiyat olarak çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    Beş Yıldız

    Çok hızlı teslim edildi. Ürün için mükemmel kelimesi az kalır!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2016
    gayet iyi

    Arkadaşımın tavsiyesi üzerine sipariş vermiştim 2 aydır kullanıyorum gayet iyi bir süpürge. Özellikle koldan kumandalı diye tercih ettim öbür türlü süpürgeler ayak darbelerine mağruz kalıyor :) Yıkanabilir filtre ve toz torbasız olması sizi torba ve filtre masrafından kurtarıyor. Emiş gücü de azalmıyor bu aletin en büyük artılarından onun harici zaten malzeme kalitesi fiyatla eşdeğer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    Çok iyi bir süpürge

    Fiyatına göre çok iyi bir süpürge, arkadaşım almıştı ben çok bayi gezdim bulamadım ama buradaki fiyatı görünce hemen aldım. Burada bahsedilmemiş ama hepa13 filtresi var ve hiçbir süpürgede olmayan süpürdüğünüz yerin temiz olup olmadığını gösteren (pille çalışan) bir uyarı sistemi var. Onun haricinde manevraları çok iyi ses düzeyi çok yüksek değil kararında ve 330w emiş gücü var yeni süpürgelerde eco zorunluluğu geldikten sonra bu gücü yakalamak çok zor.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2015

    Urun harika sesi normal hic rahatsiz edici degil.cekisi mukemmel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC15F70HUSC Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC15F70HUSC Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat