Samsung VC15F50VNRB 750 W HEPA Filitreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC15F50VNRB 750 W HEPA Filitreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2019
    gayet güzel

    Süpürge anlatılğı gibi güçlü parasının karşılığını vermektedir. tavsiye ederim. pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    tavsiye edilir

    hızlı kargo için teşekkürler, makina küçük pratik ve çekim gücü yüksek. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    harika süpürge

    ürünün çekiş gücü mükemmel,halı üzerinde denediğimde halıyı rahatlıkla kaldıracak güçte,süpürgenin gücünden kimsenin şüphesi olmasın,en temiz dediğiniz yerden bile hazneyi dolduracak kadar toz çıkartıyor... Kutu içeriğine gelirsek, 3 tane başlık var,kumanda çıkmıyor arkadaşlar,opsiyonel olarak alabilmekteymişiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Kusursuz performans

    Çekiş gücü müthiş, Toz haznesi süper, bir bütün olarak harika eksik hiç bir yanı yok kusursuz. Diğer küçük makineleri almayın bu orta boy sayılır gürültüsü hiç yok, toz bırakmaz. Eski makinayla süpürdükten sonra bununla aldık inanılmaz kir çıktı bu kadar olmaz. Tebrikler samsung + kaliteli hizmetinden dolayı Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Sessiz ve Güçlü

    Tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2016
    inanamadım kullanınca

    hiç süpürge araştıracağım aklıma gelmezdi internet üzerinden. sonunda almaya karar verdiğim iki model arasında kalınca gidip bir elektronik mağazasında test ettim ve samsungu almaya karar verdim. bildiğin çıkan kiri görünce o kadar şaşırdım ki bu kadarını beklemiyordum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2016

    hiç süpürge araştıracağım aklıma gelmezdi internet üzerinden. sonunda almaya karar verdiğim iki model arasında kalınca gidip bir elektronik mağazasında test ettim ve samsungu almaya karar verdim. bildiğin çıkan kiri görünce o kadar şaşırdım ki bu kadarını beklemiyordum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.06.2016
    çıkan toza inanamadım

    süpürgeyi ben çok araştırarak aldım. evde temizlik yapmakta artık zorlanıyordum çünkü eski süpürgem yüzünden. şimdi samsung geldikten sonra denemesini yaptım. o kadar rahat ve güçlü bir süpürge ki çıkan tozu görmeniz gerekli. emiş gücü çok yüksek bir süpürge düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    tek kelimeyle harika

    inanin günlerdir isimi gücümü birakip iyi bir süpürge arastirmasina girdim ve en son bu supurgeyi almaya karar verdim bugün itibariyle hizli bir şekilde elime ulasti supurgem ve benki evde temizlik yapiyorum saniyomusum resmen tozun topragin içinde yasiyormusuz şok olduk kari koca hic düşünmeden alin emiş gücü çok yuksek hepsi burada ya çok tesekkur ediyorum ve esime sağolsun beni kirmadi erken anneler günü hediyemi verdiler.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2016
    Parasına göre Çok İYİ

    Genelde Kiraladığımız evlere Phılıps 350 400 tl arası olan süpürgelerinden koyardık. Bu onlardan sınıf olarak üstün (Phılıps Marathon seviyesine tam olmasa da yakın))

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2016
    Gayet iyi

    Ürün klasmanın göre çok iyi motor gücü iyi tasarımı güzel filtresi önemli Hepa 13

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2016
    Hızlı kargo

    Henüz denemedim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.01.2016

    verdiğim paranın hakkını veriyor makine. hem çok hafif hem de güçlü bir makine. sadece tasarıma alışmak gerekiyor biraz çünkü biraz hızlı çekiştirince ters çevirebiliyorsunuz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.11.2015
    bu fiyata göre daha fazlası

    diğer makinelerden çok farklı çalışıyor. toz toplama teknolojisi çok değişik ve daha kaliteli diğer markalara göre. emiş gücünden falan bahsetmiyorum zaten. fiyat olarak da bu aralıkta olan en kaliteli makinelereden birisi. ben kesinlikle alacakların en azından bir yerde bakmalarını öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2015
    mağaza ve ürün yorumu

    ürünü çok beyendim tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC15F50VNRB 750 W HEPA Filitreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC15F50VNRB 750 W HEPA Filitreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat