Samsung VCC88E0H3R 1500 W F Sınıfı Hepa Filtre Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VCC88E0H3R 1500 W F Sınıfı Hepa Filtre Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmem.

    Bu ürünün mavi renk olanını almıştım. Arka hava çıkış kapağı aynı zamanda hepa filtrenin de bulunduğu yer motorun hemen arkası olduğu için çok ısınıyor ve zamanla kapak ısıdan kavrulup deforme oluyor. Hepa filtre biraz dolar dolmaz makine çok ısınıyor. Bir kez motorunu garanti kapsamında onardılar. Emiş gücü iyi ama ikide bir arkadan kapak fırlayınca insanın da sinirleri fırlıyor. Arkadaşımda başka bir Samsun süpürge var. İlk çıkan hepa filtrelilerden. Onlar çok memnun ama bu modeli maalesef Samsung becerememiş. Bu şikayeti bu modeli kullanan çoğu kişide gördüm. Ayrıca süpürge başlığı çapuk dağıldı. Alacaksanız ille de Samsung olsun diyorsanız diğer modelleri inceleyip öyle alın derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.04.2021

    Kesinlikle Almayın!!! Evlendiğimde aldım makine 2 sene olmadan pert oldu. Arka kapağı sürekli firlamaya başladı. Makineyi sadece 5 dakika çalıştırıp kapatacaksınız ve soğumasını bekleyeceksiniz dediler dalga geçer gibi. Arka kapagini ücretli değiştirdiler ve 1 ay sonra oda atmaya başladı. Biz motorunu değiştirdik çünkü artık çekmemeye basladi. Bu seferde süpürge demiri ortadan kırıldı berbat bir ürün alan pişman olur. Üstelik fiyati 4000 küsür olmuş şaka gibi insanı salak yurduna koyuyorlar. Paranızı çöpe atmayın arkadaşlar philips aldım memnunum 😊

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bu ürünün mavi olanını 10 yıl önce korede üretilmiş olanını bende kullandım. Ve tam 10 yıl boyunca hiç sorun çıkarmadı. Artık eşya olarak süpürge başlığı kırıldığı için hurdaya çıktı. Toznhaznesi ve hepa filtresi düzenli temizlenirse sorunsuz bir süpürgeydi. Ama en önemli kriter ilk çıktığı zamanda korede üretileni almış olmamdı bence. Şimdi aynı kaliteyi amcak dysonda buldum, o kadar iyiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2017
    hayır

    Sakın bu ürünü almayın. Daha ilk kulanmamda servise götürdüm. Bana filtrenin değişeceğini söylediler daha bir kere kullandığım süpürgenin filtresi nasıl değişir dedim süpürgeyi elime verdiler sakın uzak durun

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    Kaliteli, fonksiyonel

    Çok kaliteli, işini iyi yapan bir alet.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    Sorunsuz

    Mağaza ilgii ve güvenilir,sorun yaşamazsınız düşünmeden bu mağazadan satın alabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VCC88E0H3R 1500 W F Sınıfı Hepa Filtre Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VCC88E0H3R 1500 W F Sınıfı Hepa Filtre Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat